Slavica

volim, spermu, sperma, usta, gutanje, lizanjeIme: Slavica

Mesto: Novi Beograd

Godište: 1988.

Zanimanje: Medicinska Sestra

Fetiš: Sperma

 

Opis: Razmišljala sam kako da počnem i kako da vam opišem svoja osećanja koja imam prema toj predivnoj, ukusnoj, beloj tečnosti na koju sam navučena od prvog dana kada sam je osetila na sebi… ali teško je to rečima opisati. Ono što sigurno znam jeste da je želim mnogo, da je želim stalno i da ne mogu da zamislim svoj život bez nje! Oskrena da budem, muškarac mi nije važan… verovatno sam zato i sama 😀 Važan mi je samo njegov penis i ono što iz njega curi- SPERMA! Volim njen opori miris, njenu vrelinu koja mi greje celo telo… njenu sočnu gustinu i predivan ukus.

Volim je u sebi, u svim svojim rupicama! Volim je u svojim ustima i grlu, to mi je praktično omiljeno. Volim je i na sebi, na svome stomaku i grudima. Tada je razmazujem rukama svuda, da budem cela prekrivena i da mirišem na nju. Ne moraš ni da me jebeš, dovoljno je samo da izdrkaš na mene, eto koliko sam jebeno navučena na spermu!

Možeš da radiš sa mnom šta god hoćeš, ali uslov je da svaku kap meni podariš.

Pozovi: 0906/444-808 – lokal 300 kada se javi ljubazna sekretarica trazi Slavica i javiću ti se

Važi samo za Srbiju. Pozivi su mogući iz fiksne telefonije Srbije i mobilne mreže MTS-064,065 i 066 i A1 mreza 060 i 061.