Stanija

Balavim kao prava kučka po njemu dok mi se pljuvačka sliva svudaIme: Stanija

Mesto: Valjevo

Godište: 1983.

Zanimanje: Hostesa

Fetiš: Pljuvanje

Opis: Prvi put kada me je dečko pljunuo po sred lica i nazvao me droljom, postala sam navučena! Prljav seks sam oduvek volela ali pljuvačku nisam tada videla kao neki sočni afrodizijak… i od tada prosto ne mogu da zamislim seks bez mnogo, MNOGO pljuvačke. Kada mi pljuneš duboko u usta ja odmah svršim! Eto kako utiče na mene! Dok se ljubimo, žvalimo i razmenjujemo pljuvačku, moje telo drhti i trese se od napaljenosti, od uzbuđenja.

Uhhhh kako tek volim da pljujem po tvrdoj kurčini pre nego je celu strpam u usta. Balavim kao prava kučka po njemu dok mi se pljuvačka sliva svuda. Da, nema ništa ukusnije od ispljuvanog prljavog kurca. A moja pica takođe obožava ogromnu količinu tople pljuvačke. Ispljuješ je, razmažeš svuda i onda me jebeš kako god poželiš. Pljuni mi na sise na lice, na pičku… pljuni mi na guzu, na čmar moj vreli… pljuj svuda i uvek, okupaj me.

Uzvratiću ti istom merom… odvratni smo, prljavi, vulgarni a tako JEBENO naloženi! Iskoristi me tako napljuvanu, izjebi me, nazovi me droljom jer to je seks kakav mi treba – prljav i mokar!

Pozovi: 0906/444-808 – lokal 300 kada se javi ljubazna sekretarica trazi Stanija i javiću ti se

Važi samo za Srbiju. Pozivi su mogući iz fiksne telefonije Srbije i mobilne mreže MTS-064,065 i 066 i A1 mreza 060 i 061.