Svetlana

incest, zabranjeno, mama, mamica, sinIme: Svetlana

Mesto: Ruma

Godište: 1969.

Zanimanje: Agent za Nekretnine

Fetiš: Incest (mama)

Opis: Kažu da je najukusnije zabranjeno voće… i ima nešto u toj zabranjenost koja stvara u nama posebnu vrstu uzbuđenja, adrenalina, požude… Kod mene je to došlo spontano, iznenada… ali vremenom sam shvatila da je to zapravo sve vreme bilo skriveno u meni.

Naravno da volim svoga sina kao što svaka majka voli svoje dete ali… kod mene je ta ljubav bila nešto drugačija, da tako kažem 🙂 Prvi put kada sam slučajno upala u kupatilo dok se tuširao i ugledala ga tada već kao odraslog razvijenog mladića, nisam mogla da izbacim tu sliku iz svoje glave. Zbunila me je i njegova smirenost u tom trenutku kada me je ugledao – nasmejao se i nastavio da se kupa, posebno perući svoj dobrano natečeni kurac.

Zatvorila sam vrata, gurnura ruku u gaćice i odmah svršila zamišljajući da se nabijam na sinov mladi organ! Od toga dana ništa više nije bilo isto… Tenzija je rasla i rasla, redovno smo se jebali pogledima, pipkali u prolazu i šaputali „…sine moj… mamice moja…“

Dok bih se tucala sa mužem zamišljala bi da je sin taj koji me puni spermom i uzdiše nad mojim nagim telom… Ludela sam, slao mi je svoje gole slike, snimke… Uhhhh kako sam ga jebeno želela!

Naravno, ubrzo sam ga i dobila… putovali smo kolima jedan dan, sami… nije bilo prepreke… spustila sam se i tada mu prvi put posisala kurac kao iskusna željna drolja! Tucao me je taj dan u kolima dugo i snažno… bio je to početak sjajne avanture koja traje i do dan danas 🙂 Vrlo rado bih ti ispričale sve kroz šta smo prošli tokom niza godina 🙂

Pozovi: 0906/444-808 – lokal 300 kada se javi ljubazna sekretarica trazi Svetlana i javiću ti se

Važi samo za Srbiju. Pozivi su mogući iz fiksne telefonije Srbije i mobilne mreže MTS-064,065 i 066 i A1 mreza 060 i 061.