Taboo Ispovest Napaljene Devojke

Moja ispovest je ona vrsta price koja ima srecan kraj. Da je drugacije ne bih je ni delila sa svima vama. Sada kada je sve zavrseno mogu da kazem da sam jos prljavija jos perverznija i jos napaljenija nego sto sam bila pre. A sve se odigralo spontano i brzo…

Obucena kao droljica otisla sam na neku porodicnu zabavu. Svi dalji rodjaci i prijatelji su odmah poceli da se cude mojoj prekratkoj suknjici, bezobrazno prozirnoj majici bez brusa i mojim zavodnickim pokretima jer oni me nisu poznavali dovoljno, dok su ostali bili u fazonu – evo je opet ova kurvica.

Na poglede onih mladjih se nisam obazirala jer svi dobro znate sta ja volim – starije iskusne matorce, napaljene tatice. E bas takav jedan me je ugledao i poslao mi pogled koji je govorio – kako bih te jebao. Stariji skoro duplo od mene, visok snazan crn sa urednom bradom i elegantno obucen, moja pica je odmah pocela da curi. treba mi tatica

Ja ne znam da li meni na celu pise sta volim jer kada mi je prisao sapnuo mi je – zelim biti tvoj tatica! Jebote odmah sam ga uhvatila za kurac i rekla mu – nevaljala sam tatice, kazni me! Iako mu je zena bila tu u blizini ja sam ga trljala kroz pantalone … zelela sam ga u sebi.

Nisam mogla da cekam… saputali smo prljave perverzne stvari i picka mi je pulsirala na osecaj njegovog daha na mojoj kozi. Rekao je da ga sacekam kod auta ali nismo ni stigli do tamo. Malo udaljena u dvoristu iza neke kucice za psa trljala sam picku i cekala svog taticu.

Dosao je stavio mi ruku na usta i pljesnuo me po guzi snazno i bez milosti. To je bila moja kazna a ja sam drhtala i uzivala u njoj. Grubo me je spustio na kolena i pšoceo da me jebe u usta gledajuci preko kucice da neko ne naidje. Govorio mi je da cerka ne sme biti tolika droljetina i da ce mi napuniti picku za kaznu!

Naslonjena drudima na kucicu za psa razdvojila sam noge a on me je grubo i zestoko tucao i udarao po guzovima. Razvalio me je tatica i ispunio je svoje obecanje – napunio me je spermom. Gacice je uzeo sebi i nakon poljupca ostavio me je na travi da sedim i sacekam par minuta pre nego sam se vratila medju ljude. Bio je to najlepsi trenutak koji mi se desio u poslednje vreme. Nadam se da se i vama svideo.

Ako želite da kontaktirate nevaljalu taboo devojku, učinite to klikom OVDE.