Tamnoputa

Obožavam da osetim kurac u svojim ustimaIme: Tamnoputa

Mesto: BG-NS

Godište: 1998.

Zanimanje: Student

Fetiš: Oral

 

Opis: Obožavam da osetim kurac u svojim ustima. Čak i više nego da ga osetim u pičkici… navučena sam na taj sočan tvrd organ, na njegov miris i ukus. Više sam ih popušila nego neke matore kurve, iako sam tek ušla u svoje dvadesete. Sperma je moj omiljeni šejk. Gutam je u slast dok te gledam u oči tako droljasta i mokra.

Obožavam da se davim kada mi ga nabijaju duboko u usta. Držiš me za kosu i snažno, grubo mi ga nabijaš toliko da do daha ne mogu doći. Razvališ mi usta… mmmm …. a volim i sporo, polako… da ti pokažem da je za mene kurac božanstvo i da ga ližem i ljubim svuda.

Ja da moram da biram jebanje ili oral, ja bez razmišljanja biram sisanje kurca! Današnje ribe ne znaju da zadovolje ustima, to je poznata stvar. A ja znam koliko to volite i zato sam najbolja kučka za pušenje. Kada nemam pravog, ja imam nekoliko vibratora na kojima vežbam, i koje gutam. Usput takođe i puštam jebozovne mokre zvukove… nazovi me da se uveriš.

Pozovi: 0906/444-808 – lokal 300 kada se javi ljubazna sekretarica trazi Tamnoputa i javiću ti se

Važi samo za Srbiju. Pozivi su mogući iz fiksne telefonije Srbije i mobilne mreže MTS-064,065 i 066 i A1 mreza 060 i 061.