Tanja Đavolica

bdsm, dominacija, zena, ponizavanjeIme: Tanja Đavolica

Mesto: Pančevo

Godište: 1983.

Zanimanje: Domino Dama

Fetiš: BDSM, Femdom

Opis: Ja sam tvoja Gospodarica! Ti si moj rob!

Hmmm želeo si da se igramo? Može naravno, ali zapamti – igramo po MOJIM pravilima! Neću da te lažem- bićeš na iskušenjima, bićeš na ivici bola, bićeš na ivici orgazma, ali nemoj slučajno da svršiš pre nego što ja dozvolim! Vezaću ti i ruke i noge i ako samo pomislim da si nešto želeo reći- moj bič će da radi! Obraćaš mi se isključivo kada JA to dozvolim. Imam i lisice za svaki slučaj, a iz tih okova se niko nikada nije oslobodio!

Šta je, diže ti se kurac na moj uski kožni kostim i na moje lakirane glatke čizme sa visokom štiklom a? Ha ha ha, bolje se pazi mali da te ne bih bocnula njima tamo gde najmanje želiš 😉

Ima satima da te golicam i da kružim samim vrhom mog nežnog pera, da te nadražujem, mučim, da jebeno curiš tako bespomoćan! Ima da ti pljujem po testisima i vrhu glavića da te dovodim do ludila sve dok ne počneš da moliš za dozvolu da eksplodiraš! Svojom zrelom pičkom ću da kružim oko tebe, da ti priđem na samo milimetar od lica, da je omirišeš ali probati je nećeš sve dok ja drugačije ne odlučim!

Uhhhh jesi spreman mali? Jel želiš da budeš moj poslušni ljubimac i da bez pogovora izvršavaš svako moje naređenje? Ako jesi pozovi, a ako nisi- vrati se u tu mračnu mišiju rupu iz koje si se ispilio!

Pozovi: 0906/444-808 – lokal 300 kada se javi ljubazna sekretarica trazi Tanja Đavolica i javiću ti se

Važi samo za Srbiju. Pozivi su mogući iz fiksne telefonije Srbije i mobilne mreže MTS-064,065 i 066 i A1 mreza 060 i 061.