Tina

latex, utegnutaIme: Tina

Mesto: Vrbas

Godište: 1980.

Zanimanje: Medicinska Sestra

Fetiš: Latex

Opis: Moje golo telo prekriveno samo jednim tankim, gumenim, sjajnim i glatkim slojem latexa, spremno je za tebe. Svaki moj pokret pratiš u stopu, odsjaj te privlači… hipnotiše… Želim da prelaziš jezikom svuda po meni… želim da prelaziš mokrim glavićem preko mene, da postanem još sjajnija nego što jesam.

Ne brini, šlic sam otvorila taman toliko da imaš pristup mojoj pici i čmaru da možeš da me tucaš dok me maziš po celom klizavom telu. Za tebe nisam samo parče gume, ne… za tebe sam jebena boginja u crnom koja je spremna da te zadovolji i da ti ispuni svaku prljavu fantaziju koju stidljivo čuvaš u sebi. Sa mnom nema stida, nema osude, sa mnom nema granice… Svaka izjebana rupa neka mi bude napunjena, svaki deo tela prekriven spermom koja će da klizi po meni i mom gumenom pokrivaču… Uhhh kako te želim ovako raskrečena, prepaljena, vlažna… Rastavi me na komade, pljeskaj me, žestoko me izvređaj kao običnu kurvetinu, radi sa mnom šta god ti je volja!

Molim te, nazovi me, ne stidi se… pričaj mi sve što želiš da mi radiš, meni- tvojoj perverznoj gumenoj lutki!

Pozovi: 0906/444-808 – lokal 300 kada se javi ljubazna sekretarica trazi Tina i javiću ti se

Važi samo za Srbiju. Pozivi su mogući iz fiksne telefonije Srbije i mobilne mreže MTS-064,065 i 066 i A1 mreza 060 i 061.