Udata Drolja Voli Fetiše

Pre svega da vas sve pozdravim i da odmah jasno svima stavim do znanja da ovo nije tekst za one ispod 18. Ovde me znaju kao Dejana i zelim da podelim svoje iskustvo sa onima koji to zele da procitaju i saznaju malo o meni.

Ako pogledamo moje godine moze se reci da je zivot za mene tek poceo. Ali i sa svojih tek 30+ ja sam vec prosla dosta toga. Nakupilo se mnogo zivotnog iskustva koje bi mogla podeliti u nekoliko faza. Nije to bas tako jednostavno medjutim ja nisam neko ko ume dobro da pise ali cu se potruditi. Udata Drolja Voli sve Fetiše

1. Odrastanje, nevinasce – neke devojke kad predju tu famoznu granicu od 18god, postanu divlje. Bez stida i bez morala one koracaju svojeglavo i uzivaju maksimalno u svakom trenutku. Zurke, diskoteke, sastanci i naravno seks! Neke do 19-te godine vec imaju dvocifren broj frajeri i isto toliko a i vise tucanja.

Ja sam bila drugacija. Nevinasce, verovala sam u ljubav a decka nisam imala dugo. O seksu mastala masturbirala ali kad se pomene u drustvu meni rumeni obrazi. Stidljiva uplasena … i tek sam vremenom sazrevala i sve se vise opustala. Nisam ih imala mnogo kada sam dosla do svoje druge faze.

2. Prva ozbiljna veza, udaja, verna – sve sam vise bila opcinjena seksom ali sam i dalje to skrivala u sebi. Dosla je jedna, druga, treca ozbiljna veza i tada sam znala da je on taj. Vernost je rec kojom sam se vodila. Da htela sam da se tucam sa drugima ali sam to odbijala i zivela kao ponosna supruga. Medjutim….

3. Udata drolja – treca faza u onoj u kojoj sam sada je najveca promena. Postala sam ono sto sam zapravo oduvek i bila – drolja! Seks vise nije taboo za mene. Seks je nesto sto konzumiram svaki dan, da li sama da li sa nekim. Fetise volim razne a mnoge jos nisam ni okusila. I da, ponosno za sebe kazem da sam drolja… ali kada drugi to kazu za mene – u gacicama mi poplava!

Ako delujem zanimljivo, klikni OVDE i poseti moj profil… a posle me pozovi 😉