Vanja

Ja sam tvoja seksualna robinja i prepuštam ti seIme: Vanja

Mesto: Nevažno

Godište: 1977.

Zanimanje: Nebitno

Fetiš: Robinja

 

Opis: Ja sam tvoja seksualna robinja i prepuštam ti se. Ali pre nego mi se javiš ipak želim da te upoznam sa nekim pravilima. Pravila nisu tu da bi se kršila već da se poštuju, to su moji zahtevi. Ja sam ta koja se eksponira, ja sam ta koja rizikuje i zato želim jasno da ti dam do znanja šta zahtevam.

Prvo- Nema nežnosti! Nema mekanosti! Nema slabosti! Sa mnom samo grubo, samo perverzno, samo žestoko.

Drugo- Ponižavaj me! Ako se plašiš da dominiraš i pljuješ po meni u svakom mogućem smislu, onda me ne zovi. Želim sve tvoje tečnosti na sebi!

Treće- Javi se iako si neiskan a lože te ovakve stvari! nema veze ako nikada nisi imao svog ličnog roba. To ne znači da ne možemo uživati u otkrivanju te tvoje tamne strane koje kriješ u sebi.

Četvrto- Budi glasan! Tvoje naredbe moram da jasno razumem i da osetim grubost i strogoću u njima kako bih se potpuno prepustila i svršavala vrišteći tvoje ime Gospodaru moj.

Peto- NEMA GRANICA! Pljuvaše, pišanje, izmet… sve je dozvoljeno, ne ustručavaj se i iskoristi me kao bednog crva kakav jesam, sve moje rupe su ti na raspolaganju, UZMI ME!

Pozovi: 0906/444-808 – lokal 300 kada se javi ljubazna sekretarica trazi Vanja i javiću ti se

Važi samo za Srbiju. Pozivi su mogući iz fiksne telefonije Srbije i mobilne mreže MTS-064,065 i 066 i A1 mreza 060 i 061.