Vatrena

bedni, ništavni robIme: Vatrena

Mesto: Subotica

Godište: 1981.

Zanimanje: Gospodarica

Fetiš: BDSM, Ponižavanje

Opis: U mojoj mračnoj pećini, u mojoj tamnici, svi imaju svoju ulogu. Ja sam Gospodarica a ti si rob – kratko i jasno. Ovde si zato što ja imam potrebu da vladam tobom, da se igram sa tobom, da te koristim kako god ja poželim… zato što ti pripadaš samo meni! Da, ja sam vlasnik tebe, tvog tela i tako ćeš se i ponašati. Moj bič je tu… moj kožni glatki bič da te podseti gde ti je mesto. Moje štikle su tu da te stisnu, zgaze kao bednog crva kakav jesi!

Svaku moju reč slušaš, poštuješ i svaku naredbu izvršavaš… o da, poslušan si ti rob… bedni, ništavni rob kojeg ću tako da izjebem, tako ponizim… uništiću tvoj osećaj bilo kakve samostalnosti jer zapamti – bez MENE si niko! Običan gubitnik, obično ništa koje služi samo mene da zadovolji!

Sedi, lezi, ustani, pij, liži, gutaj, drkaj… šta god da kažem ti bespogovorno prihvataš! Uživaš u tome, svršavaš na to… jer ja brinem o tebi, ja mislim za tebe, ja te vodim kroz ovu mračnu, perverznu avanturu. Javi se svojoj boginji, svojoj gospodarici da te prevaspita i da te učini svojim!

Pozovi: 0906/444-808 – lokal 300 kada se javi ljubazna sekretarica trazi Vatrena i javiću ti se

Važi samo za Srbiju. Pozivi su mogući iz fiksne telefonije Srbije i mobilne mreže MTS-064,065 i 066 i A1 mreza 060 i 061.