Kažnjen za svoje Greške 2. Deo

„Takođe, da li si predoprao ove gaćice?“

Rob je pogledao gaće i znao je da to nije učinio. Poseban postupak predpranja o kojem je govorila nije bio zadatak koji je voleo da radi, i nadao se da će se moći izvući. Pošto nije pritisnuo dugme za pokretanje, Gospodarica je lako mogla videti mrlje od soka od pičke i, na nekim, svetlo smeđe pruge na gaćicama koje je upozoravaju da ih rob nije predoprao.

„Zbog tvog pokušaja prevara i laži bićeš strogo kažnjen.“

O, ne! Pomislio je rob. Znao je da će doživeti bol i poniženje.

„Stani i raširi noge malo više od širine ramena.“ – Rob je učinio kako mu je rečeno, ali već je duboko žalio i znao je, najverovatnije, šta će se dogoditi.

BUM!

Rob je pao na zemlju na leđa, uz glasan grleni zvuk. Uhvatio je jaja u nadi da će ublažiti bol. „Lezi ravno na leđa. Stavi ruke na bokove i zatvori noge.“ Rob je nekako našao snage da sledi Gospodaricine zapovesti. Gospodarica je prešla preko Robovog lica. Podigla je suknju koju je nosila otkrivajući gaće. Desnom rukom premjestila je gaćice na jednu stranu pice i čučnula preko lica roba.

piša na svog robaNedugo nakon toga je počela da mokri. Pomokrila se preko gaćica koje je Rob nosio na licu, a zatim se kretala okolo kako bi mu se mokraća našla u kosi, očima, nosu i ustima. Kad je završila, stala je, pravilno popravila gaće i suknju i zakoračila na jednu stranu.

„Robe, nosićeš te gaćice do jutra. Prvo očisti moju mokraću samo jezikom i ustima, a zatim je očisti kako treba. Kad završiš, baci večeru, očisti, operi moje gaćice, pokreni mašinu za pranje pa se smesti u Crnu Kutiju…. večeru nećeš dobiti! Ne razočaraj me ponovo Robe. “

„Da, Gospodarice.“

„Idem da jedem, počni da radiš.”

„Da, gospodarice.“ – Rob se okrenuo na rukama i kolenima, lagano podigao gaće da razotkrije usta i počeo da pije njen urin sa kuhinjskog poda. Gospodarica je napustila kuhinju nakon kratkoga posmatranja kazne svog roba i napustila kuću. Rob je radio tačno ono što mu je rečeno. Jednom kada je pod očišćen, vratio je gaćice natopljene urinom preko usta, bacio večeru i očistio upotrebljeno posuđe.

Zatim je započeo proces predpranja gaćica. Prvo je uzeo plitku šolju. Odneo je šolju u spavaću sobu gde je pronašao snažan vibrator. Uključio je vibrator i stavio ga na svoja sada već bolna jaja. Ovog puta je osećao više bola, ali je svejedno nastavio. Trebalo mu je seme a nije mu bilo dozvoljeno da drka kurac. Ovo mu je bio jedini dozvoljeni način da svrši.

Manje od minut kasnije, pošto mu nije dozvoljeno često da svršava, Rob je ejakulirao u plitku čašu. Rob se zatim vratio u kuhinju, podigao gaće sa poda i otišao do vešeraja. Tamo je izvadio malo sperme prstom i počeo energično trljati svaki par gaćica u kojima su bili Gospodaricini sokovi od pičkice i smeđe mrlje.

Seme je delovalo protiv mrlja i počelo je da ih čisti. Jednom zadovoljan čistoćom, Rob je počeo lizati spermu, sok od mace i smeđe mrlje sa gačica i gutati. Kad je oprao sve gaćice, preostalo seme u plitkoj šolji nagnuo je i popio. guta svoju spermu

Čitav proces je apsolutno mrzeo i nijedan deo nije bio prijatan. Svršavanje uz vibrator donelo je samo trenutno veselje, ali kad bi završilo, i dalje bi se osećao napaljeno, ali sada je bio ispražnjen. Ručno čišćenje mrlja i gutanje sopstvene sperme bilo je ponižavajuće!.

Gospodarica je to volela, naravno, i učinio je kako mu je naređeno. Stavio je gaćice u mašinu, pazeći da ovaj put pritisne dugme za pokretanje. Kad je završio, vratio se u spavaću sobu. Unutar velikog ormara nalazila se crna kutija dovoljno velika da u nju stane. Bez pokrivača, bez jastuka i samo tvrdog poda na koji je legao, osećao je hladan, mokar, prljav, smrdljiv urin na gaćicama.

Pokušavao bi brzo da zaspi nadajući se da će sutra doći brzo. Sanjao je kako se budi, skida gaćice, tušira se i pokušava ponovo da udovolji Gospodarici.

 

KRAJ!