Tag gutanje sperme

Fuxa koja voli oral

Zelim biti Fuxica

Ime: Fuxica Fuxa koja voli oral
Godiste: 2005.
Decka nemam.
Omiljeni fetis – oral.
Zelim biti fuxica ali ona koju postuju i koja je opasna. Ne zelim biti droljetina koju jebe ko stigner vec zelim da ja budem ta koja bira i koja trazi 😛 budi uporan brt ako zelis da uspes.. oral je moj fetis volim da ga dajem i da ga primam.

Pogledaj SVE

oralna kurvica voli duboko grlo

Sitna Klinka Dubokog Grla!

Veličina nije bitna. Ne znam zašto su ljudi to pomislili da sam napisala. Sve što sam rekla jeste da ne postoji preveliki kurac za moje grlo. Ali vidim da su mnogi loše to shvatili pa sam odlučila da im malo objasnim neke stvari 😛

Imala sam veoma i to VEOMA dobra iskustva sa manjim kitama. Ponekada mi čak više i prijaju jer imam veći prostor za igru. Nekada se naravno desi da pomislim – jbt baš mi treba neki monstrum od 20cm da me uguši, ali u većini slučajeva ja volim sve veličine. oralna kurvica voli duboko grlo

Poslednji koji sam sisaala nije imao ni 15cm. I bilo je wow! Jebao me je u usta žestoko dugo je izdržao i nisam imala nikakav problem da svršim dok me je tucao u grlo. Gutala sam i gutala i užavala sve vreme. Na kraju sam mu čak i dala svoj broj telefona što inače retko radim.

A ja volim da ga primam i u druga mesta. Vidim da su mnogi i to loše protumačili. Da oral je moj zaštitni znak i mogla bih ceo dan i celu noć samo da sisam kurčeve i gutam spermu, ali naravno da se tucam i u picu. Nemojte da mislite da ono što napišem u oglasu koji je OVDE i slobodno ga posetite, ali nemojte misliti da sam samo to ja.

Tih par rečenica ne čini mene celu. To je samo delić, to je fetiš koji najviše volim ali to nije jedini fetiš koji imam. Ostaću upamćena po svojim oralnim akcijama ali koliko vidim ni jedan se nije žalio na moje druge sposobnosti. Recimo ja volim da se tucam u kolima i to mi je još jedan fetiš, a volim i da se snimam što malo ko zna.

Sve u svemu nadam se da ste shvatili poentu i još me bolje upoznali. Moje grlo je duboko ali nije jedino mesto u koje primam kitu. Veličina nije bitna i zaboravite na te priče, svaka prava drolja zna i sa malim kurcem da se nasladi. Ljubim vas :*

piša na svog roba

Kažnjen za svoje Greške 2. Deo

„Takođe, da li si predoprao ove gaćice?“

Rob je pogledao gaće i znao je da to nije učinio. Poseban postupak predpranja o kojem je govorila nije bio zadatak koji je voleo da radi, i nadao se da će se moći izvući. Pošto nije pritisnuo dugme za pokretanje, Gospodarica je lako mogla videti mrlje od soka od pičke i, na nekim, svetlo smeđe pruge na gaćicama koje je upozoravaju da ih rob nije predoprao.

„Zbog tvog pokušaja prevara i laži bićeš strogo kažnjen.“

O, ne! Pomislio je rob. Znao je da će doživeti bol i poniženje.

„Stani i raširi noge malo više od širine ramena.“ – Rob je učinio kako mu je rečeno, ali već je duboko žalio i znao je, najverovatnije, šta će se dogoditi.

BUM!

Rob je pao na zemlju na leđa, uz glasan grleni zvuk. Uhvatio je jaja u nadi da će ublažiti bol. „Lezi ravno na leđa. Stavi ruke na bokove i zatvori noge.“ Rob je nekako našao snage da sledi Gospodaricine zapovesti. Gospodarica je prešla preko Robovog lica. Podigla je suknju koju je nosila otkrivajući gaće. Desnom rukom premjestila je gaćice na jednu stranu pice i čučnula preko lica roba.

piša na svog robaNedugo nakon toga je počela da mokri. Pomokrila se preko gaćica koje je Rob nosio na licu, a zatim se kretala okolo kako bi mu se mokraća našla u kosi, očima, nosu i ustima. Kad je završila, stala je, pravilno popravila gaće i suknju i zakoračila na jednu stranu.

„Robe, nosićeš te gaćice do jutra. Prvo očisti moju mokraću samo jezikom i ustima, a zatim je očisti kako treba. Kad završiš, baci večeru, očisti, operi moje gaćice, pokreni mašinu za pranje pa se smesti u Crnu Kutiju…. večeru nećeš dobiti! Ne razočaraj me ponovo Robe. “

„Da, Gospodarice.“

„Idem da jedem, počni da radiš.”

„Da, gospodarice.“ – Rob se okrenuo na rukama i kolenima, lagano podigao gaće da razotkrije usta i počeo da pije njen urin sa kuhinjskog poda. Gospodarica je napustila kuhinju nakon kratkoga posmatranja kazne svog roba i napustila kuću. Rob je radio tačno ono što mu je rečeno. Jednom kada je pod očišćen, vratio je gaćice natopljene urinom preko usta, bacio večeru i očistio upotrebljeno posuđe.

Zatim je započeo proces predpranja gaćica. Prvo je uzeo plitku šolju. Odneo je šolju u spavaću sobu gde je pronašao snažan vibrator. Uključio je vibrator i stavio ga na svoja sada već bolna jaja. Ovog puta je osećao više bola, ali je svejedno nastavio. Trebalo mu je seme a nije mu bilo dozvoljeno da drka kurac. Ovo mu je bio jedini dozvoljeni način da svrši.

Manje od minut kasnije, pošto mu nije dozvoljeno često da svršava, Rob je ejakulirao u plitku čašu. Rob se zatim vratio u kuhinju, podigao gaće sa poda i otišao do vešeraja. Tamo je izvadio malo sperme prstom i počeo energično trljati svaki par gaćica u kojima su bili Gospodaricini sokovi od pičkice i smeđe mrlje.

Seme je delovalo protiv mrlja i počelo je da ih čisti. Jednom zadovoljan čistoćom, Rob je počeo lizati spermu, sok od mace i smeđe mrlje sa gačica i gutati. Kad je oprao sve gaćice, preostalo seme u plitkoj šolji nagnuo je i popio. guta svoju spermu

Čitav proces je apsolutno mrzeo i nijedan deo nije bio prijatan. Svršavanje uz vibrator donelo je samo trenutno veselje, ali kad bi završilo, i dalje bi se osećao napaljeno, ali sada je bio ispražnjen. Ručno čišćenje mrlja i gutanje sopstvene sperme bilo je ponižavajuće!.

Gospodarica je to volela, naravno, i učinio je kako mu je naređeno. Stavio je gaćice u mašinu, pazeći da ovaj put pritisne dugme za pokretanje. Kad je završio, vratio se u spavaću sobu. Unutar velikog ormara nalazila se crna kutija dovoljno velika da u nju stane. Bez pokrivača, bez jastuka i samo tvrdog poda na koji je legao, osećao je hladan, mokar, prljav, smrdljiv urin na gaćicama.

Pokušavao bi brzo da zaspi nadajući se da će sutra doći brzo. Sanjao je kako se budi, skida gaćice, tušira se i pokušava ponovo da udovolji Gospodarici.

 

KRAJ!

Don`t copy text!