Mračna i Olujna Noć 2. Deo

„Šta je on, advokat … računovođa?“

Vetar je negde u kući izazvao škripu i čula sam ga kako trči niz hodnik, a zatim niz stepenice, a čizme odjekuju tihom kućom. Ponovo sam počela ubrzano da dišem. U glavi mi se počeo stvarati plan, samo da mogu doći do auta, ključevi su bili u pretincu, mogla sam izaći iza, ali morala sam se brzo kretati, dok je on bio dole.

Odlučila sam da pokušam… kakva greška! Baš sam krenula ka zadnjim stepenicama kada sam osetila kako me snažne ruke hvataju sa leđa, vrištala sam i borila se. Samo se pretvarao da silazi dole i čekao da vidim hoću li pokušati pobeći.

Jedna od njegovih velikih ruku bila je preko mojih usta, a druga me grubo uhvatila za grudi i podigao me sa poda. Borila sam se i izvijala koliko sam mogla u njegovom moćnom zagrljaju.

„Ti si jaka kučka, priznaću ti to „, rekao je sa prezirom, a ja sam osetila kako mu raste izbočina u pantalonama dok me je čvršće držao. „Saznaćeš šta pravi muškarac čini maloj kučki poput tebe“, podsmehivao se dok me je nosio u spavaću sobu i bacio me na krevet.

Pokušala sam da se zaustavim nogama na okviru vrata, ali on je bio previše jak. Bio je na meni pre nego što sam mogla da se pomerim, nosio je masku i ubrzo mi je prikovao ruke. Moj okvir je bio premali za osobu sa tom težinom i snagom.

Prevrnuo me i vezao mi je ruke lisicama, borila sam se i udarala nogom.

„Jebena mala kurvo, zažalićeš zbog toga“, ošamario me je po licu.

Ošamućena, ali ne povređena, nije upotrebio ni delić moći koju su te ruke imale i udarac zaista nije imao snage, ali me je ipak šokirao. Pre nego što sam uspela bilo šta drugo, zabio mi je neku lopticu u usta i stavio elastiku oko glave.

Sa obzirom da sam udarala i šutirala, morao je da se bori da me uhvati za noge. Posegnuvši u džep kaputa, izvukao je nekoliko užadi kojima mi je vezao noge.

„To bi trebalo da te zadrži … to jebeno vrištanje mi je išlo na živce.“ Mogla sam da osetim miris ruma na njemu.

Na sebi je imao farmerke, kariranu košulju, crnu fantomku i jaknu u stilu koledžice. Koža mu je izgledala jarko bela, a bio je snažno do zla Boga. Gledala sam ga kako privezuje jedan kraj užeta za krevet, a zatim me povukao i pričvrstio me.

„Prestani da se vrckaš, samo ćeš dodatno zategnuti užad, biće bolje ako se smiriš i uživaš u ovome. A ja… uživaću u jebanju tog tvog dopadljivog malenog tela „, rekao je glasom toliko smirenim da ga je to učinilo još strašnijim.

Za nekoliko sekundi bila sam čvrsto vezana za krevet. Raskrečena i nesposobna da se pomerim, pogledao me i nasmejao se. Izvadivši telefon, napravio je nekoliko slika. Borila sam se, ali nisam mogla ništa. Pogledao me je i znala sam kako se ovca mora osećati kad je pogleda vuk.

„Dugo sam se radovao ovome, znam ko si bila i šta si bila“, nasmejao se i nastavio: „Kladim se da si mislila da su tvoji stari prijatelji zaboravili na tebe, doduše, nisam baš bio prijatelj, ali sigurno nisam zaboravio na tebe. “ provalnik je vezao seksi ribu

Uvek sam se brinula da će me neko ovde prepoznati, ali svakih mesec dana mislila sam da sam sigurna od svoje prošlosti, mora da je video šok na mom licu, jer se samo ponovo nasmejao.

„Ne možeš se sakriti, sada pripadaš meni“, sagnuo se i šapnuo mi to u uho.

Uzeo je torbu koju do sada nisam videla i odložio je na krevet i otvorio. Neki klinovi za odeću, veoma veliki i veoma oštar nož, par velikih makaza, boca lubrikanta, veliki ružičasti dildo i crni analni čep za zadnjicu.

Oči su mi tražile bilo kakav znak milosti od ovog čoveka, ne videći ništa, borila sam se… on je podigao pogled i uzeo nož i držao mi ga ispred lica. Držeći ga samo nekoliko centimetara od mog lica, rekao je: „Prestani, ja ću ovo koristiti ako se ne ponašaš pristojno, i veruj mi, znam kako da to iskoristim.“

Po njegovom tonu i maniru nisam sumnjala u to.

„Prvo, ne mogu da ti skinem odeću dok si vezana, pa ću morati da rešim taj problem“, rekao je kao da misli da je to smešno.

Uzevši makaze, dok su mi oči skoro izbijale iz duplji, počeo je sa mojim donjim delom. Držeći makaze, mogla sam osetiti hladnoću metala na koži dok je vešto rezao materijal. Hladnoća je bila tako blizu, ali nikada me nije porezao, samo je otvorio nogavice, ali se zaustavio tik do mojih tangi.

Prešavši na moju drugu nogu, učinio je istu stvar, samo što je ovaj put presekao sve do struka otkrivajući moju nogu i tange. Srce mi je tako jako kucalo, sigurna sam da je to mogao čuti.

„Tu je tetovaža, sećam se.“

Mogao je biti bilo koji broj od stotina muškaraca za koje sam plesala, ali saznanje da sam plesala za njega samo me je dodatno uplašilo. Imala sam malu tetovažu mačke na unutrašnjoj strani butin, samo nekoliko centimetara od moje obrijane pičke. Posegnuo je i uhvatio me za obe strane majice, jednostavno je rasporio, otkinuvši dugmad. Ogrlica vezanih raširenih orlova, otkinute košulje i grudi prekrivene samo čipkastim grudnjakom; a bradavice su me izdale.

Uprkos svemu, bile su čvrste kao kamen i probijale su se kroz tanki materijal.

„Kurvo jedna! Znao sam da samo čekaš da pravi muškarac dođe i pojebe tu tvoju bogatu pičku. Kladim se da si opasna mokra“, postavio je ruku među moje noge i grubo me uhvatio za izložene tange. Ne samo da su me sise izdale, već i moja počka, tange su mi bile natopljene sokovima.

KRAJ 2. Dela