jebanje vezane kučke

Mračna i Olujna Noć 3. Deo

Uzeo je makaze i isekao prvu nogavicu do pojasa i otrgnuo mi pantalone.

„Ti si kurva, skinuo sam te golu, vezana si. Mislio sam bićeš preplašena, a zapravo tvoja pica je mokra, samo čeka da te odmah pojebem.“

Izvadio je telefon i napravio još nekoliko slika, a onda se setio mog grudnjaka. Ovaj put je nožem položio ravnu stranu hladnog čelika na golotinju mojih tvrdih bradavica. Jecaj mi je pobegao iz usta, a on je provukao debeli mesnati prst u okomitu pukotinu mojih tangi. Oči su mi se prevrnule u glavi.

Uzeo je nož i oslobodio moju pičku, povukavši elastiku tangi prema gore da me ne poreže, a zatim mi je položio mokru tangu preko usta i nosa.

„Evo ti mala kurvo, oseti i okusi svoju pičku, tako si jebeno mokra.“ Uprkos svom otporu, moje telo se ukočilo od neverovatno snažnog orgazma, osećala sam se povređeno, poniženo i krivo, a upravo sam doživela možda najveći orgazam u poslednjih 6 meseci. provalnik joj džara pičku

Uzeo je tada štipaljke za veš koje je imao u džepu i pričvrstio po jednu na svaku moju bradavicu, štipajući moje tako osetljive bradavice, osećaj je bio intenzivan, i dodatno sam se navlažila. Čula sam zatim otvaranje poklopca neke bočice , sipao je u šaku i udario me po mom dupetu. Očigledno je to bila neka vrsta lubrikanta.

„Mislio sam da će mi ovo trebati za tvoju pičku, ali ti si takva kurva da mogu sve to iskoristiti na tvojoj guzici, tvoja pica je već tako mokra i spremna za jebanje.“

Razmazao mi je gustu mast između guzova. Osetila sam grubi rub prsta, a zatim je njime uleteo u moj čmar. Zastenjala sam dok je forsirao debeli prst duboko, a zatim i dva. Zadovoljan što me dovoljno rastegnuo, osetila sam plastiku analnog čepa na svom šupku.

Prisilio je vrh igračke uz moje dupe. Pritisak me skoro rasplakao i onda je ušao. Zatvorila sam oči na trenutak, a kad sam ih ponovo otvorila, bio je go, osim maske. Imao je mišićavo telo, prekriveno tetovažama i imao je vrlo debeo penis. Sa vezanim nogama nisam mogla ništa učiniti, i osetila sam kako trlja vrh kurca o moju macu.

Sa jakim pritiskom, on je ugurao svoj široki penis u moju usku pičkicu. Osećala sam se kao da ću se podeliti na dva dela, izvukao se skoro do kraja i gurnuo ponovo, još dublje.

jebanje vezane kučke„Jebote, kučko, tesna si, mora da si većinu vremena provela u tim klubovima samo skidajući se, a nisi se jebala.“

Nastavio je da me tuca žestoko. Svaki put je malo više istezao moju macu, a zatim je zastenjao i napunio mi picu svojom spermom, osetila sam kako vruća tečnost zalazi duboko u moju mene, a onda je počela curiti oko njegovog penisa i kapati po dupetu dok mi je teklo niz kožu. Izvukao je penis i pomerio se, „obliži ga i nemoj ni pomišljati da uradiš bilo šta glupo, imam nož i koristiću ga.”

Gurnuo je svoj penis uz moja usta i usne, prekriven spermom i mojim sokovima, otvorila sam usne i uzela ga u usta. Degustirajući njegovu slanu spermu i moje sokove, naterao me je da se malo zagrcnem, osetila sam mesnatu glavu njegovog penisa, vene sa strane dok sam ga lizala, gutajući kombinaciju naših sokova.

Osetila sam kako mi raste u ustima, krv mu je napunila kurac. Jebao mi je usta dok sam mu lizala i sisala kurac. Osetila sam da se ponovo sprema za svršavanje, ali iznenada se izvukao.

„Ovoga puta ne želim da svršim“.

Otkopčao je konopce i gurnuo me, a zatim me povukao za dupe tako da sam bila na sve četiri. Uzevši dildo, ubacio mi ga je u pičku. Bio je otprilike iste debljine kao on, ali duži.

„Dobro ti ide mala kurvo, ovo ti se sviđa, zar ne?“ Rekao je, postajući sve glasniji sa svakom rečju. „Tako je, voliš da te uzimaju i koriste, ti si moja jebena igračka, a kasnije kad se ovo završi, ja ću biti taj koji progoni tvoje snove, a ne onaj zagušljivi mali„ lepi dečko “Marko.”

Ponovno sam čula poklopac maziva dok je premazivao kurac. Njegov penis mi je skliznuo na otvorena vrata, dugo se nisam osećala sito, dildo je još uvijek bio u mojoj maci, a njegov penis mi se gurao dublje u dupe. Pokušala sam da se borim protiv tog osećaja, ali sa tim što me je jebao u dupe i sa tim gumenim kurcem zabijenim u moju macu, nisam mogla da se suzdržim i svršila sam ponovo.

„To je to, hajde kurvo, primi ovaj kurac duboko.“ jebe drolju u čmar

Uhvatio me za kosu i povukao mi glavu unazad dok se nabijao u mene. Jaja su mu udarala po mom dupetu. Sve jače i dublje, napred -nazad, sekunde su izgledale kao sati, a onda je ponovo svršio. Punio mi je dupe svojom spermom. Izvukao se i gurnuo me licem u krevet.

„Tako pravi muškarac jebe malu kučku poput tebe. Idem sada,” rekao je kad sam uhvatila dah, sperma mi je curila iz dupeta, a malo i iz pice.

Ustao je i počeo da se oblači, uzevši trenutak da me slika tako naguženu razjapljenu i napunjenu.

„Nećeš nikoga zvati“, rekao je ponovo tim mirnim glasom. „Nećeš reći svom dečku. Sve ćeš ovo počistiti i nikada nikome nećeš reći. Znaš da je ovo ono za čim si žudela. Koliko si puta svršila? Barem onoliko koliko sam i ja, priznaj, žudila si za ovim. Ako ne uradiš ono što ti govorim, nikada se neću vratiti. Ali, ako ostaneš tiha, možda sledeći put kada dođem povedem sa sobom prijatelja“.

Ostavio me golu u krevetu, moja maca i guza razvučeni do krajnjih granica, sperma osušena na ustima, dupetu, pičkici i po celom krevetu. Igrom slučaja, struja se vratila nekoliko minuta nakon što mu je automobil nestao sa prilaza.

Provela sam nekoliko sati čisteći nered, istuširala sam se. Ponovo sam uključila telefon i nakon nekoliko minuta pojavila se poruka.

„Neću doći kući do sutra, kola mi je neko čuknuo od pozadi i otišao sam kući sa šefom, hoćeš li biti dobro?“

„Dobro sam dragi, samo gledam film i pijem vince“, otkucala sam i poslala.

KRAJ

provalnik je vezao seksi ribu

Mračna i Olujna Noć 2. Deo

„Šta je on, advokat … računovođa?“

Vetar je negde u kući izazvao škripu i čula sam ga kako trči niz hodnik, a zatim niz stepenice, a čizme odjekuju tihom kućom. Ponovo sam počela ubrzano da dišem. U glavi mi se počeo stvarati plan, samo da mogu doći do auta, ključevi su bili u pretincu, mogla sam izaći iza, ali morala sam se brzo kretati, dok je on bio dole.

Odlučila sam da pokušam… kakva greška! Baš sam krenula ka zadnjim stepenicama kada sam osetila kako me snažne ruke hvataju sa leđa, vrištala sam i borila se. Samo se pretvarao da silazi dole i čekao da vidim hoću li pokušati pobeći.

Jedna od njegovih velikih ruku bila je preko mojih usta, a druga me grubo uhvatila za grudi i podigao me sa poda. Borila sam se i izvijala koliko sam mogla u njegovom moćnom zagrljaju.

„Ti si jaka kučka, priznaću ti to „, rekao je sa prezirom, a ja sam osetila kako mu raste izbočina u pantalonama dok me je čvršće držao. „Saznaćeš šta pravi muškarac čini maloj kučki poput tebe“, podsmehivao se dok me je nosio u spavaću sobu i bacio me na krevet.

Pokušala sam da se zaustavim nogama na okviru vrata, ali on je bio previše jak. Bio je na meni pre nego što sam mogla da se pomerim, nosio je masku i ubrzo mi je prikovao ruke. Moj okvir je bio premali za osobu sa tom težinom i snagom.

Prevrnuo me i vezao mi je ruke lisicama, borila sam se i udarala nogom.

„Jebena mala kurvo, zažalićeš zbog toga“, ošamario me je po licu.

Ošamućena, ali ne povređena, nije upotrebio ni delić moći koju su te ruke imale i udarac zaista nije imao snage, ali me je ipak šokirao. Pre nego što sam uspela bilo šta drugo, zabio mi je neku lopticu u usta i stavio elastiku oko glave.

Sa obzirom da sam udarala i šutirala, morao je da se bori da me uhvati za noge. Posegnuvši u džep kaputa, izvukao je nekoliko užadi kojima mi je vezao noge.

„To bi trebalo da te zadrži … to jebeno vrištanje mi je išlo na živce.“ Mogla sam da osetim miris ruma na njemu.

Na sebi je imao farmerke, kariranu košulju, crnu fantomku i jaknu u stilu koledžice. Koža mu je izgledala jarko bela, a bio je snažno do zla Boga. Gledala sam ga kako privezuje jedan kraj užeta za krevet, a zatim me povukao i pričvrstio me.

„Prestani da se vrckaš, samo ćeš dodatno zategnuti užad, biće bolje ako se smiriš i uživaš u ovome. A ja… uživaću u jebanju tog tvog dopadljivog malenog tela „, rekao je glasom toliko smirenim da ga je to učinilo još strašnijim.

Za nekoliko sekundi bila sam čvrsto vezana za krevet. Raskrečena i nesposobna da se pomerim, pogledao me i nasmejao se. Izvadivši telefon, napravio je nekoliko slika. Borila sam se, ali nisam mogla ništa. Pogledao me je i znala sam kako se ovca mora osećati kad je pogleda vuk.

„Dugo sam se radovao ovome, znam ko si bila i šta si bila“, nasmejao se i nastavio: „Kladim se da si mislila da su tvoji stari prijatelji zaboravili na tebe, doduše, nisam baš bio prijatelj, ali sigurno nisam zaboravio na tebe. “ provalnik je vezao seksi ribu

Uvek sam se brinula da će me neko ovde prepoznati, ali svakih mesec dana mislila sam da sam sigurna od svoje prošlosti, mora da je video šok na mom licu, jer se samo ponovo nasmejao.

„Ne možeš se sakriti, sada pripadaš meni“, sagnuo se i šapnuo mi to u uho.

Uzeo je torbu koju do sada nisam videla i odložio je na krevet i otvorio. Neki klinovi za odeću, veoma veliki i veoma oštar nož, par velikih makaza, boca lubrikanta, veliki ružičasti dildo i crni analni čep za zadnjicu.

Oči su mi tražile bilo kakav znak milosti od ovog čoveka, ne videći ništa, borila sam se… on je podigao pogled i uzeo nož i držao mi ga ispred lica. Držeći ga samo nekoliko centimetara od mog lica, rekao je: „Prestani, ja ću ovo koristiti ako se ne ponašaš pristojno, i veruj mi, znam kako da to iskoristim.“

Po njegovom tonu i maniru nisam sumnjala u to.

„Prvo, ne mogu da ti skinem odeću dok si vezana, pa ću morati da rešim taj problem“, rekao je kao da misli da je to smešno.

Uzevši makaze, dok su mi oči skoro izbijale iz duplji, počeo je sa mojim donjim delom. Držeći makaze, mogla sam osetiti hladnoću metala na koži dok je vešto rezao materijal. Hladnoća je bila tako blizu, ali nikada me nije porezao, samo je otvorio nogavice, ali se zaustavio tik do mojih tangi.

Prešavši na moju drugu nogu, učinio je istu stvar, samo što je ovaj put presekao sve do struka otkrivajući moju nogu i tange. Srce mi je tako jako kucalo, sigurna sam da je to mogao čuti.

„Tu je tetovaža, sećam se.“

Mogao je biti bilo koji broj od stotina muškaraca za koje sam plesala, ali saznanje da sam plesala za njega samo me je dodatno uplašilo. Imala sam malu tetovažu mačke na unutrašnjoj strani butin, samo nekoliko centimetara od moje obrijane pičke. Posegnuo je i uhvatio me za obe strane majice, jednostavno je rasporio, otkinuvši dugmad. Ogrlica vezanih raširenih orlova, otkinute košulje i grudi prekrivene samo čipkastim grudnjakom; a bradavice su me izdale.

Uprkos svemu, bile su čvrste kao kamen i probijale su se kroz tanki materijal.

„Kurvo jedna! Znao sam da samo čekaš da pravi muškarac dođe i pojebe tu tvoju bogatu pičku. Kladim se da si opasna mokra“, postavio je ruku među moje noge i grubo me uhvatio za izložene tange. Ne samo da su me sise izdale, već i moja počka, tange su mi bile natopljene sokovima.

KRAJ 2. Dela

pijucka vince pred tv-om

Mračna i Olujna Noć 1. Deo

Marko je ponovo radio do kasno, kao i svakog četvrtka.

Volim ovu staru kuću u kojoj smo bili podstanari u proteklih šest meseci … kada sunce sija. Noću pak se ne bojim priznati da me pomalo plaši. Škripi i pucka čak i kada je lepo vreme; ali kad je olujno kao večeras, čini se da vetar zavija kroz prozračne prozore i ispušta sve vrste sablasnih zvukova, a dugački prilaz samo je čini izolovanijom od ostalih kuća na putu.

Izabrali smo ovu kuću jer je to bila seoska kuća u starom stilu daleko od grada, to je bio novi početak za oboje. Trebali smo da se udaljimo od životnih ometanja… života koji se previše iskomplikovao. Marko je bio računovođa i vrlo uspešan, ako ne i pomalo dosadan; ali je morao da pobegne od nadmoćne i kontrolisane porodice.

Došao je iz bogate kuće i od njega se očekivalo da pomogne u vođenju porodičnog posla. Moje poreklo je definitivno druga priča. Radila sam kao egzotična plesačica još od završetka srednje škole. Fakultet nije bio na listi, a ja nisam imala želju da radim u fabrici kao svi ostali u mojoj porodici.

Plesala sam u srednjoj školi i pokušala da uđem u pozorište, ali da bih sastavila kraj s krajem, bila sam plesačica u nekim striptiz klubovima. Keš je bio veoma dobar. Kako je vreme prolazilo, moj posao i život su se nekako zamutili u nezdravoj mešavini. Otkrivala sam da sam uvučena u mrak i da su moji apetiti za zadovoljstvom postajali sve, recimo, ekstremniji.

Jednog dana mi je sve prekipelo. Imala sam jedva 28 godina, ali uradila sam skoro sve što se moglo zamisliti. Marko je bio izvan tog sveta. On je bio iz bogate porodice, nije mario za moju prošlost, pa smo se preselili na ovo mesto. Moj novi život bio je sve ono što moj stari život nije bio.

Kao plesačica, uvek sam se održavala u dobroj formi, trčala i vežbala, a to sam radila i sada. Radila sam kao instruktorka joge i učitelj plesa. U poslednje vreme sam ipak otkrila da mi je Markova radna nedelja od 50-60 sati ostavljala previše slobodnog vremena, a naš seks, iako čest, bio je izuzetno „soft core“, klasičan, sa ničim uzbudljivijim od toga što sam mu sisala kurac, a zatim i misionarski seks 5 ili 10 minuta.

Nije želeo da istražuje bilo šta drugo i svaki put bi ubrzo zaspao. Kad sam pokušala da ga nateram da me oliže, čak i obrijanu, mislio je da je to prljavo. Volela sam ga i znala sam da ne mogu očekivati da radi stvari koje su me uzbuđivale; pa sam zatekla sebe kako provodim vreme na internetu, gledam video snimke, samozadovoljavam se i počinjem da sve više maštam.

Grom je odjeknuo i munja je osvetlila nebo, vraćajući me u stvarnost. Nisam bila jadna uplašena devojčica, ali u ovakvim noćima više bih volela da je Marko kod kuće nego da radi do kasno, ostavljajući me samu. Vreme večere je došlo i prošlo, a kako se nebo zamračilo, konačno je nazvao i rekao da će se verovatno vratiti kući bliže ponoći nego što je mislio, rekavši da on i njegov novi šef rade do kasno sa važnim klijentom. pijucka vince pred tv-om

Očistila sam posuđe za večeru i stavila neki stari film, nabavila si lepu veliku čašu vina i smestila se da gledam film. Sklupčana na kauču, nosila sam stare farmerke, jednu od Markovih košulja, grudnjak i crne tange; pijuckajući vino, volela bih da imam psa ili nešto slično da mi pravi društvo.

Činilo se da oluja postaje sve jača, bila sam zabrinuta da bi moglo doći do nestanka struje i ubrzo svetla su jednom zatreptala, a zatim se ugasila.

„Gde su sveće“ , u ovoj kući noću nikad nisam bila mirna.

Našla sam sveće i zapalila 4 ili 5 njih i pomislila da treba da pozovem Marka. Zgrabivši mobilni, pritisnula sam dugme za poziv i primetila da mi je baterija mrtva.

„U kurac“, to je stvarno bilo glupo od mene. To je bilo samo loše planiranje, htela sam da priključim telefon ranije nakon što je Marko nazvao, ali jednostavno sam se omela i zaboravila. Nismo imali fiksni telefon jer: „Ko još koristi fiksne telefone?“ Sećam se da je to Marko rekao svom računovođi.

Upravo tada sam slučajno pogledala kroz prozor i ugledala farove nečega što je ličilo na Markov auto kako dolazi na prilaz. Mora da je završio mnogo ranije, a ja sam počela da se osećam mnogo bolje jer neću biti sam.

Vetar je ponovo zavijao što mi je odvuklo pažnju i kada sam se vratila prema prozoru svetla su nestala. Uzevši sveću, sišla sam dole do vrata da vidim da li mogu da vidim njegov auto, i baš kad sam ih otvorila, naišao je vetar koji je ugasio moju sveću i onu rezervnu koju sam ostavila pored stepenica.

Iznenada zaokupljena potpunim mrakom, vrisnula sam, moj vrisak se izgubio u zavijanju vetra i jednako iznenada, sve je bilo osvetljeno udarima munje. Videla sam automobil parkiran na oko 100 metara od kuće sa ugašenim svetlima ali….. to nije bio Markov auto! Brzo sam zalupila vrata.

U svom prethodnom životu naučila sam ponešto o rešavanju loših situacija, ali ovo nije bio dobar početak: sama, bez telefona, bez plana i bez vremena.

„Šta mogu učiniti, šta mogu učiniti?“ Moj um je jurio kroz različite scenarije. Pitala sam se da li sam preterala. Rekavši sebi glasno: „Svako ko traži pomoć u oluji bi se odvezao do vrata pre nego što bi ugasio svetla.“

Sada sam počela da paničim jer nismo imali baš ništa čime bih mogla da se branim. Odlučila sam da se umesto toga sakrijem, jer sa metar i po i mršavim telom nisam mogla da zastrašim previše ljudi, osim ako su mlađi od 8 godina.

Trčala sam iz sobe u sobu pre nego što sam se uvukla pod krevet u sobi. Pomerila sam kutije koje smo spremili ispod kreveta i puzala između njih, ponekad je to što sam bila mala imalo svoje prednosti. Tek što sam završila, čula sam lupanje na vratima.

„Odlazi, odlazi“, molila sam se u sebi, zatim sam čula kako su se vrata otvorila astara brava nije učinila gotovo ništa što bi ga usporilo. Teški koraci začuli su se u holu. Sa mesta gde sam bila gore čula sam ga kako se kreće po glavnom spratu, a zatim sam posle nekoliko minuta čula kako mu se čizme pokreću uz stepenice.

„Gde si seksi, znam da si ovde?“ glasan muški glas protutnjao je nad zvukom oluje. „Pratio sam te sa posla, bože, bila si tako jebeno seksi učeći sve one žene sa prekomernom težinom kako da plešu na šipci. Takođe znam da tvoj „dečko“ radi četvrtkom do kasno, pa imamo puno vremena,” – dok se podsmevao, krv mi se ohladila i počela sam zaista da se plašim.

„Niko ne dolazi da ti pomogne, imam sve vreme koje mi je potrebno“, od straha su počele da mi se tresu ruke, naterala sam se da ostanem savršeno mirna, zadržavajući dah. Čula sam kako se čizme prebacuju iz sobe u sobu, zvuk razbacivanja stvari, otvaranje ormara. Tražio me je. Milion misli o bekstvu projurilo mi je kroz glavu, nijedna od njih nije bila dovoljna za pokušaj, čak i da sam izašla iz kuće, nije bilo mesta za skrivanje.

Čula sam kako čizme ulaze u sobu i mogla sam da ih vidim dok je prolazio kraj kreveta.

„Izađi, izađi, lepotice, znam da si tu negde i imam iznenađenje za tebe i to tvoje seksi telo.“

Rekao je gromkim glasom koji se širio po svim sobama na spratu. Izašao je iz sobe i čula sam ga u hodniku kako baca stvari iz ormara.

„Izađi mala kučko, video sam to tvoje slatko dupence kako trči, u tim malim gaćicama i malenom sportskom grudnjaku, vreme je da te neko dobro izjebe, a ne onako obično i kratko kako to tvoj lepi dečko radi.“

 

KRAJ 1. Dela

Don`t copy text!