Mračna i Olujna Noć 3. Deo

Uzeo je makaze i isekao prvu nogavicu do pojasa i otrgnuo mi pantalone.

„Ti si kurva, skinuo sam te golu, vezana si. Mislio sam bićeš preplašena, a zapravo tvoja pica je mokra, samo čeka da te odmah pojebem.“

Izvadio je telefon i napravio još nekoliko slika, a onda se setio mog grudnjaka. Ovaj put je nožem položio ravnu stranu hladnog čelika na golotinju mojih tvrdih bradavica. Jecaj mi je pobegao iz usta, a on je provukao debeli mesnati prst u okomitu pukotinu mojih tangi. Oči su mi se prevrnule u glavi.

Uzeo je nož i oslobodio moju pičku, povukavši elastiku tangi prema gore da me ne poreže, a zatim mi je položio mokru tangu preko usta i nosa.

„Evo ti mala kurvo, oseti i okusi svoju pičku, tako si jebeno mokra.“ Uprkos svom otporu, moje telo se ukočilo od neverovatno snažnog orgazma, osećala sam se povređeno, poniženo i krivo, a upravo sam doživela možda najveći orgazam u poslednjih 6 meseci. provalnik joj džara pičku

Uzeo je tada štipaljke za veš koje je imao u džepu i pričvrstio po jednu na svaku moju bradavicu, štipajući moje tako osetljive bradavice, osećaj je bio intenzivan, i dodatno sam se navlažila. Čula sam zatim otvaranje poklopca neke bočice , sipao je u šaku i udario me po mom dupetu. Očigledno je to bila neka vrsta lubrikanta.

„Mislio sam da će mi ovo trebati za tvoju pičku, ali ti si takva kurva da mogu sve to iskoristiti na tvojoj guzici, tvoja pica je već tako mokra i spremna za jebanje.“

Razmazao mi je gustu mast između guzova. Osetila sam grubi rub prsta, a zatim je njime uleteo u moj čmar. Zastenjala sam dok je forsirao debeli prst duboko, a zatim i dva. Zadovoljan što me dovoljno rastegnuo, osetila sam plastiku analnog čepa na svom šupku.

Prisilio je vrh igračke uz moje dupe. Pritisak me skoro rasplakao i onda je ušao. Zatvorila sam oči na trenutak, a kad sam ih ponovo otvorila, bio je go, osim maske. Imao je mišićavo telo, prekriveno tetovažama i imao je vrlo debeo penis. Sa vezanim nogama nisam mogla ništa učiniti, i osetila sam kako trlja vrh kurca o moju macu.

Sa jakim pritiskom, on je ugurao svoj široki penis u moju usku pičkicu. Osećala sam se kao da ću se podeliti na dva dela, izvukao se skoro do kraja i gurnuo ponovo, još dublje.

jebanje vezane kučke„Jebote, kučko, tesna si, mora da si većinu vremena provela u tim klubovima samo skidajući se, a nisi se jebala.“

Nastavio je da me tuca žestoko. Svaki put je malo više istezao moju macu, a zatim je zastenjao i napunio mi picu svojom spermom, osetila sam kako vruća tečnost zalazi duboko u moju mene, a onda je počela curiti oko njegovog penisa i kapati po dupetu dok mi je teklo niz kožu. Izvukao je penis i pomerio se, „obliži ga i nemoj ni pomišljati da uradiš bilo šta glupo, imam nož i koristiću ga.”

Gurnuo je svoj penis uz moja usta i usne, prekriven spermom i mojim sokovima, otvorila sam usne i uzela ga u usta. Degustirajući njegovu slanu spermu i moje sokove, naterao me je da se malo zagrcnem, osetila sam mesnatu glavu njegovog penisa, vene sa strane dok sam ga lizala, gutajući kombinaciju naših sokova.

Osetila sam kako mi raste u ustima, krv mu je napunila kurac. Jebao mi je usta dok sam mu lizala i sisala kurac. Osetila sam da se ponovo sprema za svršavanje, ali iznenada se izvukao.

„Ovoga puta ne želim da svršim“.

Otkopčao je konopce i gurnuo me, a zatim me povukao za dupe tako da sam bila na sve četiri. Uzevši dildo, ubacio mi ga je u pičku. Bio je otprilike iste debljine kao on, ali duži.

„Dobro ti ide mala kurvo, ovo ti se sviđa, zar ne?“ Rekao je, postajući sve glasniji sa svakom rečju. „Tako je, voliš da te uzimaju i koriste, ti si moja jebena igračka, a kasnije kad se ovo završi, ja ću biti taj koji progoni tvoje snove, a ne onaj zagušljivi mali„ lepi dečko “Marko.”

Ponovno sam čula poklopac maziva dok je premazivao kurac. Njegov penis mi je skliznuo na otvorena vrata, dugo se nisam osećala sito, dildo je još uvijek bio u mojoj maci, a njegov penis mi se gurao dublje u dupe. Pokušala sam da se borim protiv tog osećaja, ali sa tim što me je jebao u dupe i sa tim gumenim kurcem zabijenim u moju macu, nisam mogla da se suzdržim i svršila sam ponovo.

„To je to, hajde kurvo, primi ovaj kurac duboko.“ jebe drolju u čmar

Uhvatio me za kosu i povukao mi glavu unazad dok se nabijao u mene. Jaja su mu udarala po mom dupetu. Sve jače i dublje, napred -nazad, sekunde su izgledale kao sati, a onda je ponovo svršio. Punio mi je dupe svojom spermom. Izvukao se i gurnuo me licem u krevet.

„Tako pravi muškarac jebe malu kučku poput tebe. Idem sada,” rekao je kad sam uhvatila dah, sperma mi je curila iz dupeta, a malo i iz pice.

Ustao je i počeo da se oblači, uzevši trenutak da me slika tako naguženu razjapljenu i napunjenu.

„Nećeš nikoga zvati“, rekao je ponovo tim mirnim glasom. „Nećeš reći svom dečku. Sve ćeš ovo počistiti i nikada nikome nećeš reći. Znaš da je ovo ono za čim si žudela. Koliko si puta svršila? Barem onoliko koliko sam i ja, priznaj, žudila si za ovim. Ako ne uradiš ono što ti govorim, nikada se neću vratiti. Ali, ako ostaneš tiha, možda sledeći put kada dođem povedem sa sobom prijatelja“.

Ostavio me golu u krevetu, moja maca i guza razvučeni do krajnjih granica, sperma osušena na ustima, dupetu, pičkici i po celom krevetu. Igrom slučaja, struja se vratila nekoliko minuta nakon što mu je automobil nestao sa prilaza.

Provela sam nekoliko sati čisteći nered, istuširala sam se. Ponovo sam uključila telefon i nakon nekoliko minuta pojavila se poruka.

„Neću doći kući do sutra, kola mi je neko čuknuo od pozadi i otišao sam kući sa šefom, hoćeš li biti dobro?“

„Dobro sam dragi, samo gledam film i pijem vince“, otkucala sam i poslala.

KRAJ