Foot fetish miris

Foot fetish

Foot fetish – Od prstiju pa sve do pete, vaša stopala sadrže preko 200.000 nervnih završetaka, tako da fokusiranje na njih tokom bilo koje seksualne aktivnosti može biti dobra, napaljiva zabava. Seksualna privlačnost prema stopalima i nogama uopšte je među najčešćim seksualnim fetišima.

Šta je fetiš stopala – foot fetish? Fetiš stopala (koji se naziva i podofilija ili fetišizam stopala) odnosi se na izraženu seksualnu želju u kojem osoba zahteva oblik interakcije sa stopalima radi seksualnog zadovoljstva. Fetišiste stopala mogu seksualno uzbuditi prsti, oblici prstiju ili celog stopala, nokti na nogama, zglobovi, nakit, dodaci poput čarapa, najlonki, cipela ili miris stopala. Foot fetish lizanje

Ova seksualna želja može proizaći iz različitih interakcija, uključujući zamišljanje, gledanje, dodirivanje, mirisanje, ljubljenje, prodiranje ili oblačenje muških ili ženskih stopala. Prema ekspertima za seks, fetišizam stopala je najistaknutiji od svih oblika parcijalizma (seksualnog interesovanja za neseksualne delove tela).

Koja je razlika između kinka stopala i fetiša stopala? Iako se termini kink i fetiš preklapaju u značenju, postoji značajna razlika između dva oblika seksualnog interesovanja. Kink je kada osoba dobije seksualno uzbuđenje ili zadovoljstvo iz neseksualnih delova tela, ali ne zavisi od njega za uzbuđenje. Sa druge strane, osoba sa fetišom obično zahteva interakciju sa specifičnim seksualnim interesom za uzbuđenje ili seksualno zadovoljstvo. Fetišista stopala možda neće moći da doživi orgazam bez zamišljanja ili interakcije sa stopalima.

Foot fetish – nekoliko ideja za predigru.

Bez obzira da li imate kink ili fetiš stopala, volite visoke lukove ili ravne tabane, uvek možete uživati u igri stopala u svojoj seksualnoj rutini. Evo nekoliko zabavnih ideja koje možete isprobati solo ili sa partnerom:

Isprobajte kupku za stopala.

Ako volite čista stopala sa lepim mirisom, onda je senzualna kupka odličan način da uvedete igru stopala u seksualni život. Stavite svoja ili partnerova stopala u delimično napunjenu kadu ili mali lavor tople vode. Zatim koristite sunđer da ih trljate, stimulišete i očistite. Podesite raspoloženje uključivanjem aromatičnih sapuna ili soli za kupanje. Uključitre svoja mirisna čula i izvršite masažu sapunom da biste povećali protok krvi. Preskočite ovo ako je miris stopala deo vašeg fetiša.

Foot fetish – Eksperimenti sa različitim senzacijama.

Stopala su osetljiva na suptilne promene prilikom dodira jer sadrže hiljade nervnih završetaka. Iskoristite ovu osetljivost koristeći različite predmete da stimulišete svoja ili partnerova stopala. Perje, hladni ili topli predmeti, vibratori ili ulja za masažu mogu izazvati različite senzacije duž erogenih zona stopala.

Ulepšajte ih.

Odvojite vreme da sa svojim partnerom razgovarate o specifičnim preferencama u vezi sa prezentacijom stopala. Nakon što odredite svoje želje, potražite predmete za nošenje koji će ispuniti vaše želje. Dok neki uživaju bosi, druge posebno privlače stopala u posebnoj obući ili sa nalakiranim noktima. Možete modelirati visoke potpetice, dozvoliti svom partneru da vam nalakira nokte na nogama, pedikir, ili najlon čarape.

Foot fetish – foot job.

Stimnulacija penisa stopalima može biti zabavan način da promenite svoju rutinu i unesete više igre stopala u spavaću sobu. Koristeći nožne prste i tabane, masirajte gore-dole partnerov penis (lubrikantima da biste izbegli trenje). Tehnički, koristeći stopala vi oponašate pokrete rukom.

Ako vam nedostaje spretnosti, jednom nogom pritisnite partnerov penis o njegov stomak i trljajte ga gore-dole. To će vam pružiti više prijanjanja i stabilnosti. Takođe možete da obavljate foot job i na vagini, koristeći stopala da trljate osetljive delove. Skratite nokte na nogama pre nego što počnete sa ovim igricama.

Koristite svoje usne, jezik i zube.

Ljubljenje može biti odličan način da uživate u fetišu stopala sa partnerom. U zavisnosti od toga šta vama i vašem partneru odgovara, igrajte se sa različitim nivoima osećaja. Na primer, nežnim poljupcem, laganim držanjem jezika na stopalu, grickanjem, lizanjem ili punim francuskim poljupcem. Foot fetish masaža

Foot fetish i BDSM.

Neki ljudi sa fetišom stopala uživaju u različitim nivoima dominacije i pokornosti, komponenti BDSM-a. Ako uživate u takvim igricama, obožavanje stopala može vam pomoći da postignete još veći nivo seksualnog zadovoljstva. Dominantni partner može da uživa u pritiskanju stopala u telo svog pokornog partnera. Ili u tome da submisivni (pokorni) partner kleči i obožava stopala domino partnera.

Zaključak – foot fetish ili fetiš stopala je jedan od najrasprostranjenijih i najčešćih fetiša među odraslom populacijom. Veoma je uzbudljiv, zabavan, i postoje mnoge igrice u kojima možete uživati. Nadamo se da smo vam pomogli da bolje sagledate ovaj sočni fetiš. Uživajte!

fetiš sado mazo

Fetiš Oglasi

Fetiš oglasi – za svakoga ponešto. Fetiš – reč koja ima veliku moć i koja nas obuzima. To je pojava kojom se divimo, koju obožavamo. Mnogi od vas vrlo dobro znaju šta ona predstavlja. Ali hajde da probamo ukratko da je objasnimo za one neupućene. U najkraćim crtama – Seksualni ili erotski fetiš definiše se kao ekstremna seksualna fiksacija na neki predmet ili deo tela. Predmet fiksacije se naziva fetiš, a osoba sa fetišom naziva se fetišista.

*Napomena – Kink i Fetiš nisu isti pojmovi. Kink neka osoba može ili ne mora uključiti u svoje seksualno ponašanje kao način da se poveća zadovoljstvo. Fetiš je nešto što prvenstveno definiše i neraskidivo je povezano sa nečijim seksualnim ponašanjem.

Postoje seksualni i neseksualni fetiši, ali mi se bavimo naravno onim seksualnima. Njih ima nekoliko stotina i nema smisla sve ih pominjati. Međutim, fetiš oglasi pred vama obuhvataju neke od najčešćih fetiša pa ćemo neke od njih spomenuti. Raznovrsnost je upravo ono što je suština. Svako ima neke svoje seksualne fantazije, i zbog toga je veoma lako naći osobu istih interesovanja.

Problem čak i u današnje vreme jeste što su mnoge teme i dalje taboo. Zbog toga postoji mogućnost da osoba ima strah da izrazi svoje fantazije i svoj fetiš. Ovde kod nas ne treba da vas bude strah niti stid. Kod nas ne postoji osuđivanje. Kod nas postoji samo dobra zabava, uživanje, druženje sa devojkama i ženama istih ili sličnih interesovanja.

MILF – Matorke. fetiš bbw seksi debeljuca

Ima li išta lepše od iskusne, zrele, napaljene, željne starije dame? Pa naravno da nema. Popularne MILF su sveprisutne na fetiš oglasima. Njihov libido je ogroman, one su nezasite, one vole i mlađe i starije. Šta čekate? Nađite svoju milf.

Fetiš oglasi BBW (BigBeautifulWomen – VelikaLepaŽena).

Kutak za one koji vole debeljuce. Punačke debele žene su od pamtiveka bile predmet obožavanja. Mnoge bucke postavljaju svoje fetiš oglase jer je njihov libido velik poput njih samih. Neke druge su možda malo stidljive, plaše se da su neprivlačne. Ali kada malo dublje zađu u svet erotskih oglasa, shvate koliko su zapravo privlačne i poželjne.

BDSM (vezivanje (ropstvo), disciplina/dominacija, pokornost/sadizam i mazohizam)).

Popularni Sado-Mazo zavisi od igre moći – to jest, erotske i dobrovoljne razmene moći. Suština je da jedna strana vrši dominaciju nad drugom u međusobno dogovorenom, zadovoljavajućem susretu. Femdom je žena koja voli da dominira. Submisivna je ona osoma koja želi da njom dominiraju Gospodari.

Fetiš oglasi za Stopala, Nogu, Najlonke.

Svakako jedan od najpopularnijih fetiša na svetu vezan je za noge! Definiše se interesovanjem za nečije noge ili stopala, za nošenje čarapa, najlonki, cipela, štikli. Mnoge žene u svojim fetiš oglasima zavode svojim slatkim stopalima i najlonkama. One uživaju u pažnji koju dobijaju i zato su uvek među popularnijima.

Roleplay – Igranje uloga.

Ovaj fetiš se definiše preuzimanjem različitih ličnosti tokom seksa i doživljajem pojačanog zadovoljstva od „izlaska iz sebe“. Na primer, možda vi i vaš partner igrate uloge profesorice i studenta, ili gazde i sobarice. Mogućnosti su beskonačne i zato je Roleplay uvek prisutan u fetiš oglasima.

Fetiš oglasi – prljavi razgovori. fetiš najlonke

Prljavo pričanje je upravo korišćenje sugestivnih ili eksplicitnih reči kako bi se pojačala senzacija i uzbuđenje. Ovo je savršeno ako ste generalno rečiti, maštoviti i uživate u upotrebi reči da biste se osećali moćno. Može da se koristi tokom realnog seksa, a nezaobilazan je u virtuelnom seksu.

Incest – Taboo.

Naravno da je porodični fetiš veoma prisutan. To je fantazija koju mnogi partneri koriste za predigru, pa čak i tokom seksa. Nema ništa loše u tome da nekog nazovete mamicom ili taticom. Sve je to u cilju uzbuđenja, zabave i ispoljavanja perverznosti.

Ovo su bili samo neki od fetiša koji su popularni i koje volimo istraživati. Fetiš oglasi obuhvataju još mnoge druge i sigurni smo da ćete se pronaći. Nema potrebe da budete skriveni, da se stidite ili plašite. Zapamtite da za svaki vaš fetiš postoji makar jedna osoba koja ima iste fantazije. Pronađite je u fetiš oglasima i uživajte!

jebe je u stopala

Fotograf i Novi Fetiš 5. Deo

Sara ga je pustila da uživa u svom post orgazmičkom sjaju, sve dok mazivo i sperma nisu počeli da se suše oko njegovog sada omekšalog penisa. Povukla je noge, zgrabila maramice sa svog noćnog ormarića i očistila se. „Mislim da moram da se operem…“, rekla je uz ozmeh.

„Hej, beto me odmah iza tebe“, zaigrano je rekao Stefan.

Nasmejao se u sebi dok ju je posmatrao kako nespretno odlazi do kupatila, gazeći na pete da ne bi previše umazala tepih. Ubrzo se iza vrata kupatila začuo zvuk vode iz slavine i Stefan se ponovo smeškao. Zaista je natopio ta stopala spermom. Izronila je nedugo kasnije i bacila peškir Stefanu.

„Izvoli, kupatilo je slobodno“, rekla je.

Stefan se oprao najbolje što je mogao. Vratio se i zatekao Saru kako sedi na ivici kreveta, okrenuta prema kupatilu. I dalje je bila obučena u majicu i donji veš. Potapšala je prostor pored sebe i Stefan, još uvek go od struka naniže, pridružio joj se na krevetu. Uhvatili su se za ruke.

„A sada, kako da ovo veče učinim savršenim za tebe?“ upitao je sa osmehom.

Nagnula se za poljubac pre nego što mu je odgovorila. „Pa to je lako… Želim da me jebeš“, prošaputala je i ponovo ga poljubila.

„Vrlo rado i sa uživanjem“, odgovorio je Stefan između poljubaca.

Zastala je i nagnula se. „Ali, stvar je u tome što sam ja zapravo nevina“, priznala je stidljivo.

Stefan je zastao. Istina je da tokom njihovih razgovora na krovu nikada nije spomenula bivše momke ili bilo kakve specifične seksualne susrete. Ali ona nikada nije bila stidljiva da priča o masturbaciji i seksu i govorila je sa autoritativnim izgledom nekoga ko je seksualno iskusan. Prosto je pretpostavio da je imala seks ranije. Za Stefana to nije ništa promenilo, iako je za nju očigledno bio izvor blage sramote. On ju je umirujuće zagrlio i poljubio u čelo.

„U redu je, mislim da znam kako da obavimo sve da ne bude bolno i to“, objasnio je on.

Osetio je kako joj se usta izvijaju u osmeh dok joj je ljubio usne. Išao je polako. Delom zbog nje, ali i zato što se još uvek oporavljao i trebalo mu je još malo vremena pre nego što ponovo postane potpuno tvrd.

Njegovi poljupci su lutali sa njenih usana, preko njenog obraza i do njenog uha. Pomerajući njenu dugu smeđu kosu otkrio je njen vrat i on je zadao nežnije poljupce duž njene blede, glatke kože, sve do ramena. Njegove ruke počivale su na njenim butinama, iako nije napravio nikakav pokret dalje… još uvek.

Njene sopstvene ruke mlohavo su joj visile sa strane. Previše je bila uzbuđena da bi znala šta da radi sa njima, zaključio je Stefan. Ali to je bilo u redu. Njeni tihi jauci dok joj je ljubio telo bili su svo uveravanje koje mu je bilo potrebno.

Kada se Stefan vratio na njene usne, učinio je to sa većim intenzitetom. Njegova otvorena usta su je mamila da učini isto i njihovi jezici su plesali jedan preko drugog između poljubaca. U ovom trenutku, njegove ruke su napredovale, omotavajući se oko njenih leđa i polako se pomerajući prema gore.

Sara se povukla od njihovog ljubljenja kako bi skinula naočare na noćni ormarić i skinula majicu preko glave. Stefan joj se nasmešio pre nego što ju je ponovo poljubio. Sviđale su mu se njene naočare, ali su skrivale toliko njenog lica. Bez njih, njeno celo lice je izgledalo nekako, nežnije. Nevinije.

Njegove ruke su željno, ali polako, istraživale tek otkrivenu kožu njenih leđa, ramena i ruku. Slomio se sa njenih usana da bi joj poljubio vrat do grudi. Stefan je bio spreman da ide polako, ali je očigledno bila gladna i brzo je skinula sportski grudnjak, otkrivajući svoje sitne grudi.

Pažljivo je obuhvatio jednu sisu dok je ljubio oko areole. Odgovorila je oštrim dahtanjem i pokretom ruku do njegovih ramena, očajnički ga držeći. Imajući na umu njenu očiglednu osetljivost, polako je prešao jezikom oko bradavice pre nego što je nežno prešao preko nje.

Njeno telo se treslo dok je to radio i ona je glasno zastenjala od zadovoljstva. Stefan je opet bio tvrd. Želeći da oseti simetriju, ponovio je svoj nežni jezik na njenoj drugoj dojci, izazivajući isti intenzivan odgovor. Nakon toga, Sara je pala na krevet, otkotrljala se na bok i zgrabila nešto iz fioke noćnog ormarića. Pružila mu je kondom dok je podizala zadnjicu i skidala gaćice.

„Spremna sam sada… odmah“, rekla je, zvučeći i izgledajući kao da drhti od iščekivanja.

Stefan je otvorio paket i navukao kondom na svoju erekciju, primetivši sa radoznalošću da je to potpuno isti brend kao i oni koje je doneo. Postavio se na nju i maknuo pramen kose sa njenog lica dok joj je gledao u oči.

„Ne brini… Koristila sam mnogo seks igračaka tokom godina“, šapnula mu je, „tako da neće boleti. Ali molim te, ipak budi nežan.“

„Naravno…“, odgovorio je, ljubeći je u čelo, a zatim u usne.

Razdvojila je noge otvarajući mu se. Nežno je protrljao svoj penis o usmine, mokre od uzbuđenja, pre nego što je polako poveo glavu unutra. Kada je ušao, njene ruke su se čvrsto obavile oko njegovih leđa i ramena dok su joj bedra čvrsto pritisnula njegove bokove. Polako je gurnuo, ubacivši samo još jedan centimetar pre nego što se povukao i ponovo zabio.

Kao i ranije, bio je voljan da ide onoliko sporije koliko je trebalo, ali ona ga je bez reči uputila da pojača tempo. Njena desna ruka posegnula je dole da obuhvati njegovu zadnjicu, stežući ga i uvlačeći ga sve dublje i dublje. Njene noge su se stisle oko njegovih i njeni poljupci su dolazili uz divlji nalet. Želela je da bude nežno, ali sada je bilo jasno da je spremna da bude gruba. misionarska poza tucanja sa prijateljicom

Zabio se duboko i snažno dok su se njeni bokovi ljuljali uz njegove. Zvuk lupanja kože o kožu ispunio je prostoriju, a ubrzo su se pridružili i njeni neobuzdani jauci zadovoljstva. Osetio je kako joj telo drhti u vrhuncu kada je ispustila poslednji, dubok jecaj.

Njegovi napadi su se nastavljali sve dok njene ruke na njegovim butinama nisu gurnule u znak da stane. Ležali su, još uvek spojeni, oboje hvatajući dah.

„Dakle, moj kurac je bolji od nekog vibratora, zar ne?“

„Ne“, odgovorila je Sara sa lukavim osmehom. Kada je Stefan napravio zbunjen i povređen izraz lica, ona je razjasnila. „Kurac nikada neće pulsirati, vibrirati, rotirati ili zujati kao igračka. Ali tvoje grudi…“

Nežno je pritisnula obe ruke na njegova prsa, prolazeći prstima kroz slabo maljave grudi. „Tvoja ramena…“ Obavila je ruke oko njegovih ramena, nežno mu masirajući leđa. „Ruke…“ Iskrivila je vrat u stranu da mu poljubi zglob. „A tvoje usne…“ Stefan se spustio do nje, podelivši jedan, dug poljubac.

Tada je shvatila nešto – “Oh, sranje, ti nisi svršio, zar ne?“ rekla je razočarano.

„U redu je“, rekao je Stefan sa osmehom. „Već sam jednom svršio večeras. Drugi put ponekad može biti prilično težak i dug.“

Sarinim licem se raširio podmukao osmeh. „Kladim se da bi mogao da svršiš ako opet budem vešta sa mojim nogicama…“

Stefan joj je uzvratio osmeh, izvukao se iz nje i pomerio se da stane pored kreveta. Sela je i okrenula se prema njemu, stopala prislonjenih uz telo, postavljena na ivicu kreveta. Stefan je skinuo kondom i počeo da miluje kurcem po njenim stopalima. Već je bio mnogo bliže ivici nego što je mislio. Sara mu se toplo nasmešila dok je masturbirao, nežno ljuljajući petama napred-nazad.

„Tvoja stopala stvarno žele drugi sloj sperme večeras“, rekao je zaigrano, tucajući je između toplih tabana. jebe je u stopala

Bilo je to više nego što je Stefan mogao da podnese. Ispustio je nehotično gunđanje zadovoljstva dok je raznosio svoj teret preko njenih stopala. Iscedio je svaku kap sperme na njene nožne prste, diveći se kako njena neprozirnost menja boju noktiju i kako se skuplja u rupice između prstiju.

„Hoćeš da slikaš moj nožni rad? upitala ga je dok je hvatao dah.

Bio je to neverovatan prizor. Ali imao je bolji odgovor. „Slika bi bila lepa stvar po kojoj bi te se sećao“, rekao je zamišljeno. „Ali imam osećaj da ću i u budućnosti viđati ova lepa stopala. Mislim da bih radije imao tebe nego sliku.“

„Ha… laskavac. To je dobar odgovor“, odgovorila je.

Oboje su se nasmešili i nagnuli za još jedan poljubac – jedan od mnogih, mnogih koji će doći.

KRAJ!

Don`t copy text!