Fotograf i Novi Fetiš 4. Deo

Njihov sastanak, a upravo to je i bio, u subotu je prošao odlično. Film je bio užasan – na zabavan način – kao što je Stefan predvideo, a hamburgeri su bili vrhunski. Verna svojoj reči, Sara je skrivala svoja savršena stopala. Trudio se da o njima ne razmišlja previše, što nije bilo tako teško kao što je mislio da će biti.

Fokusirao se na stvari koje nikada nije primetio na njoj, kada je o njoj samo razmišljao kao o slatkoj štreberki. Njen slatki, tihi smeh. Njene grudi, koja su oduvek delovala prilično dečački, izgledale su mnogo bolje u uskoj majici koju je nosila te noći. Razgovor sa njom bio je lak, kao i uvek, iako su bili na sastanku, a ne na krovu.

Dok su se rastajali na kraju večeri, Stefan je prišao blizu i zagrlili su se pre nego su imali svoj prvi poljubac, sporo i meko. To ga je ostavilo da želi više, mnogo mnogo više.

Sreli su se na svojoj uobičajenoj voajerskoj sesiji u ponedeljak, koja se odvijala prilično normalno. Ali oni su preskočili sastanak u sredu da bi umesto toga popili piće u lokalnom kafiću. Preskočili su i gledanje bazena u petak da bi rano večerali u piceriji u centru grada, a zatim prošetali. slatki nevini poljubac

Ovi sastanci su se uvek završavali poljupcem, ali ništa više od toga. Ako je htela da ide sporo, Stefan je bio u redu sa tim. Osećao je kao da mora da joj dokaže da mu se zaista mnogo dopada, osim što voli njena stopala. I izgleda da je u tome uspevao.

U subotu popodne, dan nakon njihovog sastanka u centru grada, poslala mu je poruku: „Hoćeš li večeras da dođeš kod mene?“ Tako jednostavno pitanje, ali puno mogućnosti.

Stefan je pristao, trudeći se da ne pokaže svoje uzbuđenje, a ona mu je dala adresu svog stana i još neke detalje. Stefan je stigao u dogovoreno vreme, posle večere. Pokucao je i ona je ubrzo otvorila vrata i pozvala ga da uđe. Maštovitiji deo njegovog mozga je zamišljao kako ga pozdravlja u otkrivenom svilenom ogrtaču, uvodeći ga u stan sa svećama u kome se u pozadini svira meki džez.

Ali to bi bilo van karaktera za nju. Dakle, nije se razočarao kada ju je ugledao u uobičajenoj majici, farmerkama i patikama, i uveden je u neuredan, pretrpan stan.

„Izvini zbog nereda“, objasnila je prezirno mahnuvši rukom.

Prljavi tanjiri, činije i šolje zasuli su stočić za kafu i kuhinjski pult. Prazne kutije za dostavu svih veličina bile su razbacane po prostoriji. „Nije moguće niti izvodljivo da nateram svoje cimerke da čiste.”

Stefan ju je i ranije čuo da se žali na njene cimerke. Pouzdani sa svojim delom kirije, ali definitivno ljigavci.

„Obe su napolju za veče“, dodala je uz samo blagi osmeh. Stefan je nespretno stajao, nesiguran gde da sedne. „Moja soba je ovde“, objasnila je, vodeći ga kratkim hodnikom. Stefan ju je željno pratio. Sarina soba je bila šokantan kontrast dnevnoj sobi, iako je potpuno pristajala njenoj ličnosti.

Uredno sređen i zategnut krevet zauzimao je većinu prostora, ali je tu bio i radni sto sa kancelarijskom stolicom. Na nekoliko polica za knjige nalazile su se društvene igre svih veličina, kao i D&D knjige, udžbenici i romani.

„Sedi“, rekla je, pokazujući na kancelarijsku stolicu. „Odmah se vraćam.“ Sa tim je nestala u kupatilo.

Stefan je nervozno sedeo, ispitujući nazive društvenih igara dok je čekao. Par minuta kasnije, Sara je izašla iz kupatila. Još uvek je bila potpuno obučena u majicu i farmerke, ali jedna veoma važna stvar je bila drugačija — bila je bosa.

Stefan je bez stida zurio u njena stopala dok je ona polako išla ka njemu. Nalakirala je nokte na nogama u duboku bordo nijansu. Nije bila tako uzbudljiva boja u poređenju sa, recimo, jarko crvenom ili zelenom ili plavom, ali je izgledala fantastično sa njenom smeđom kosom i očima. Sedela je na ivici svog kreveta, stopala su visila tik iznad poda.

„Ti se sviđaju?“ upitala je stidljivo.

„Fantastični su“, rekao je Stefan bez daha.

Ispružila je koleno da nasloni desnu nogu na njegovu butinu. Njegove ruke su se instinktivno pomerile da je uhvate, ali je podigao pogled ka njoj tražeći odobrenje. Nasmejala se i klimnula glavom. Počeo je sa lukom, prelazeći palcem duž njega, pa od pete do vrhova prstiju. Koža je bila neverovatno meka i topla. Prešao je na obris njenog najvećeg prsta — tako savršenog oblika i veličine.

Držao je celo stopalo u ruci dok je drugim prstom prelazio preko nožnih prstiju, polako se pomerajući preko osnove svakog na sledeći prst. Zatim je uzeo svaki nožni prst, jedan po jedan, između prstiju i protrljao jastučić i nokat.

„Možeš da ih poljubiš, ako želiš“, ponudila je Sara.

Po tonu njenog glasa Stefan je mogao da zaključi da je pronalazila zadovoljstvo u tom činu. Ali znao je da nema šanse da ona uživa u tome koliko i on. Skliznuo je iz kancelarijske stolice i pao na kolena, ljubeći svuda gde je upravo dotakao – duž luka i dole od nokta velikog nožnog prsta do malog prsta.

Pritisnuo je vrh stopala na obraz, njuškajući njegovu glatku mekoću dok je počeo da masira bokove i tabane. „Mmmmm… To je dobar osećaj“, tiho je zastenjala.

Čuvši je kako to izgovara, zadovoljstvo ga je još više uzbudilo i počeo je da joj masira petu dok joj je ljubio zglob.

„Sada drugu nogu..“, uputila je Sara dok je pomerala jednu nogu unazad i pružala drugu.

Stefan je napao stopalo sa strasnim žarom. Njegova erekcija bolno se naprezala uz granice njegovih pantalona. Ali, čak i tako, osećao se kao da može da provede sate srećno ne radeći ništa više od ljubljenja, masiranja, obožavanja njenih savršenih stopala.

„Sada želim nešto da uradim“, na kraju je rekla Sara. „Skini pantalone i sedi.”

Razočaran jer mora da prestane da joj ljubi stopala, ali uzbuđen zbog onoga što će doći, Stefan je skinuo pantalone i donji veš i ponovo seo u kancelarijsku stolicu. Sara je sišla s kreveta da svuče svoje pantalone. Noge su joj bile mršave, ali su izgledale veoma blede i glatke. Zadržala je svoje obične bele gaćice. Stefan je primetio potamnjenje tkanine u međunožju — potvrda da ju je sve ovo palilo.

Sela je na ivicu kreveta, ispružila noge da mu prinese stopala. Stefan je kotrljao stolicu napred dok nije bio u savršenom položaju. Počela je tako što je jednom nogom prešla duž njegove butine, a meki taban mu je milovao kožu dok se polako probijao do njegove sada pulsirajuće erekcije.

Kada je stopalo stigla na svoje odredište, nežno je gurnula, lagano milujući njegov penis svojim tabanom. Zaljuljala je zglob, nežno pritiskajući petu uz njegova jaja i migoljila nožnim prstima u njegovim stidnim dlačicama. Stefan je posegnuo da joj pomiluje potkolenicu i cevanicu, ali ga je ona nežno zaustavila.

„Bez ruku“, prošaputala je.

Stefan se uhvatio za ruke kancelarijske stolice da spreči da mu ruke odlutaju. Opustio se dok joj je dozvolio da preuzme. Ubrzo je unela svoje drugo stopalo, ponovo trčeći duž butine zadirkujuće sporim tempom pre nego što je stigla do njegovog međunožja. U početku se kretala pomalo nespretno, ali je ubrzo uspela da ugura kurac između tabana, radeći nogama gore-dole.

Stisak nije bio tako jak ili okretan kao što bi bio ručni rad, ali gledanje njenih savršenih nožnih prstiju kako se pomeraju uz njegovu osovinu sa svakom pokretom učinilo je iskustvo neuporedivim. Stefan je ubrzo osetio kako njegov penis curi obilne količine pre-sperme.

Njene noge su se verovatno umorile, Sara je zastala i naslonila se u krevet da uzme nešto sa svog noćnog ormarića — veliku bocu lubrikanta. Bez reči, ali sa vrlo umirujućim osmehom, ona je to obilno primenila na njegov kurac. Njena stopala su se vratila, trljajući tečnost svuda okolo, oblažući njegovu osovinu, jaja i njene tabane.

Lagano trenje njenih mekih stopala ranije se osećalo dobro, ali glatkoća maziva omogućila joj je da pravi jače, brže pokrete. Jednom nogom je pritisnula njegov penis i postavila glavić između velikog i nožnog prsta do njega. Drugom nogom pritisnula mu je jaja. Stiskanje i otpuštanje ovih prstiju gnječilo mu je skrotum dok su jastučići ovog stopala vršili blagi pritisak na njegove testise.

Stefan je bio u delirijumu od zadovoljstva i teško je disao. Sara je sigurno osetila njegov predstojeći vrhunac, jer se ubrzo prebacila na svoju konačnu poziciju. Nagnula je jednu nogu iza njegovog penisa, pritisnula donji deo stomaka, dozvoljavajući da se osovina odmara uz udubljenje tabana. drka mu kitu sa stopalima

Njena druga noga snažno je pritisnula kurac, drkajući ga po celoj dužini. Nije prestajala dok su Stefanovi kukovi nekontrolisano klecali, stenjajući dok je njegov penis puštao uzastopne mlazove sperme, koja je ubrzo obložila prste obe njene noge i velike delove stopala.

Usporila je kako mu je disanje postalo manje intenzivno, ali je zadržala njegovu erekciju u sendviču između svojih stopala.

„Da li je bilo vredno čekanja?“ upitala je zadirkujući.

Stefan nije želeo ništa drugo nego da je poljubi u odgovoru, ali njihov trenutni položaj bi to učinio nezgodnim.

„Apsolutno“, uzdahnuo je. „To je bilo neverovatno…“

„Pa, potražila sam neke stvari na internetu da vidim kako to da uradim“, priznala je, pomalo stidljivo.

Stefan joj se samo nasmešio. Bila je tako fina. Tako željna da ugodi.

A hteo je i njoj da ugodi — čim se oporavi od opasno snažnog orgazma…

KRAJ 4. Dela