Tag nalakirani nokti

Foot fetish miris

Foot fetish

Foot fetish – Od prstiju pa sve do pete, vaša stopala sadrže preko 200.000 nervnih završetaka, tako da fokusiranje na njih tokom bilo koje seksualne aktivnosti može biti dobra, napaljiva zabava. Seksualna privlačnost prema stopalima i nogama uopšte je među najčešćim seksualnim fetišima.

Šta je fetiš stopala – foot fetish? Fetiš stopala (koji se naziva i podofilija ili fetišizam stopala) odnosi se na izraženu seksualnu želju u kojem osoba zahteva oblik interakcije sa stopalima radi seksualnog zadovoljstva. Fetišiste stopala mogu seksualno uzbuditi prsti, oblici prstiju ili celog stopala, nokti na nogama, zglobovi, nakit, dodaci poput čarapa, najlonki, cipela ili miris stopala. Foot fetish lizanje

Ova seksualna želja može proizaći iz različitih interakcija, uključujući zamišljanje, gledanje, dodirivanje, mirisanje, ljubljenje, prodiranje ili oblačenje muških ili ženskih stopala. Prema ekspertima za seks, fetišizam stopala je najistaknutiji od svih oblika parcijalizma (seksualnog interesovanja za neseksualne delove tela).

Koja je razlika između kinka stopala i fetiša stopala? Iako se termini kink i fetiš preklapaju u značenju, postoji značajna razlika između dva oblika seksualnog interesovanja. Kink je kada osoba dobije seksualno uzbuđenje ili zadovoljstvo iz neseksualnih delova tela, ali ne zavisi od njega za uzbuđenje. Sa druge strane, osoba sa fetišom obično zahteva interakciju sa specifičnim seksualnim interesom za uzbuđenje ili seksualno zadovoljstvo. Fetišista stopala možda neće moći da doživi orgazam bez zamišljanja ili interakcije sa stopalima.

Foot fetish – nekoliko ideja za predigru.

Bez obzira da li imate kink ili fetiš stopala, volite visoke lukove ili ravne tabane, uvek možete uživati u igri stopala u svojoj seksualnoj rutini. Evo nekoliko zabavnih ideja koje možete isprobati solo ili sa partnerom:

Isprobajte kupku za stopala.

Ako volite čista stopala sa lepim mirisom, onda je senzualna kupka odličan način da uvedete igru stopala u seksualni život. Stavite svoja ili partnerova stopala u delimično napunjenu kadu ili mali lavor tople vode. Zatim koristite sunđer da ih trljate, stimulišete i očistite. Podesite raspoloženje uključivanjem aromatičnih sapuna ili soli za kupanje. Uključitre svoja mirisna čula i izvršite masažu sapunom da biste povećali protok krvi. Preskočite ovo ako je miris stopala deo vašeg fetiša.

Foot fetish – Eksperimenti sa različitim senzacijama.

Stopala su osetljiva na suptilne promene prilikom dodira jer sadrže hiljade nervnih završetaka. Iskoristite ovu osetljivost koristeći različite predmete da stimulišete svoja ili partnerova stopala. Perje, hladni ili topli predmeti, vibratori ili ulja za masažu mogu izazvati različite senzacije duž erogenih zona stopala.

Ulepšajte ih.

Odvojite vreme da sa svojim partnerom razgovarate o specifičnim preferencama u vezi sa prezentacijom stopala. Nakon što odredite svoje želje, potražite predmete za nošenje koji će ispuniti vaše želje. Dok neki uživaju bosi, druge posebno privlače stopala u posebnoj obući ili sa nalakiranim noktima. Možete modelirati visoke potpetice, dozvoliti svom partneru da vam nalakira nokte na nogama, pedikir, ili najlon čarape.

Foot fetish – foot job.

Stimnulacija penisa stopalima može biti zabavan način da promenite svoju rutinu i unesete više igre stopala u spavaću sobu. Koristeći nožne prste i tabane, masirajte gore-dole partnerov penis (lubrikantima da biste izbegli trenje). Tehnički, koristeći stopala vi oponašate pokrete rukom.

Ako vam nedostaje spretnosti, jednom nogom pritisnite partnerov penis o njegov stomak i trljajte ga gore-dole. To će vam pružiti više prijanjanja i stabilnosti. Takođe možete da obavljate foot job i na vagini, koristeći stopala da trljate osetljive delove. Skratite nokte na nogama pre nego što počnete sa ovim igricama.

Koristite svoje usne, jezik i zube.

Ljubljenje može biti odličan način da uživate u fetišu stopala sa partnerom. U zavisnosti od toga šta vama i vašem partneru odgovara, igrajte se sa različitim nivoima osećaja. Na primer, nežnim poljupcem, laganim držanjem jezika na stopalu, grickanjem, lizanjem ili punim francuskim poljupcem. Foot fetish masaža

Foot fetish i BDSM.

Neki ljudi sa fetišom stopala uživaju u različitim nivoima dominacije i pokornosti, komponenti BDSM-a. Ako uživate u takvim igricama, obožavanje stopala može vam pomoći da postignete još veći nivo seksualnog zadovoljstva. Dominantni partner može da uživa u pritiskanju stopala u telo svog pokornog partnera. Ili u tome da submisivni (pokorni) partner kleči i obožava stopala domino partnera.

Zaključak – foot fetish ili fetiš stopala je jedan od najrasprostranjenijih i najčešćih fetiša među odraslom populacijom. Veoma je uzbudljiv, zabavan, i postoje mnoge igrice u kojima možete uživati. Nadamo se da smo vam pomogli da bolje sagledate ovaj sočni fetiš. Uživajte!

jebe je u stopala

Fotograf i Novi Fetiš 5. Deo

Sara ga je pustila da uživa u svom post orgazmičkom sjaju, sve dok mazivo i sperma nisu počeli da se suše oko njegovog sada omekšalog penisa. Povukla je noge, zgrabila maramice sa svog noćnog ormarića i očistila se. „Mislim da moram da se operem…“, rekla je uz ozmeh.

„Hej, beto me odmah iza tebe“, zaigrano je rekao Stefan.

Nasmejao se u sebi dok ju je posmatrao kako nespretno odlazi do kupatila, gazeći na pete da ne bi previše umazala tepih. Ubrzo se iza vrata kupatila začuo zvuk vode iz slavine i Stefan se ponovo smeškao. Zaista je natopio ta stopala spermom. Izronila je nedugo kasnije i bacila peškir Stefanu.

„Izvoli, kupatilo je slobodno“, rekla je.

Stefan se oprao najbolje što je mogao. Vratio se i zatekao Saru kako sedi na ivici kreveta, okrenuta prema kupatilu. I dalje je bila obučena u majicu i donji veš. Potapšala je prostor pored sebe i Stefan, još uvek go od struka naniže, pridružio joj se na krevetu. Uhvatili su se za ruke.

„A sada, kako da ovo veče učinim savršenim za tebe?“ upitao je sa osmehom.

Nagnula se za poljubac pre nego što mu je odgovorila. „Pa to je lako… Želim da me jebeš“, prošaputala je i ponovo ga poljubila.

„Vrlo rado i sa uživanjem“, odgovorio je Stefan između poljubaca.

Zastala je i nagnula se. „Ali, stvar je u tome što sam ja zapravo nevina“, priznala je stidljivo.

Stefan je zastao. Istina je da tokom njihovih razgovora na krovu nikada nije spomenula bivše momke ili bilo kakve specifične seksualne susrete. Ali ona nikada nije bila stidljiva da priča o masturbaciji i seksu i govorila je sa autoritativnim izgledom nekoga ko je seksualno iskusan. Prosto je pretpostavio da je imala seks ranije. Za Stefana to nije ništa promenilo, iako je za nju očigledno bio izvor blage sramote. On ju je umirujuće zagrlio i poljubio u čelo.

„U redu je, mislim da znam kako da obavimo sve da ne bude bolno i to“, objasnio je on.

Osetio je kako joj se usta izvijaju u osmeh dok joj je ljubio usne. Išao je polako. Delom zbog nje, ali i zato što se još uvek oporavljao i trebalo mu je još malo vremena pre nego što ponovo postane potpuno tvrd.

Njegovi poljupci su lutali sa njenih usana, preko njenog obraza i do njenog uha. Pomerajući njenu dugu smeđu kosu otkrio je njen vrat i on je zadao nežnije poljupce duž njene blede, glatke kože, sve do ramena. Njegove ruke počivale su na njenim butinama, iako nije napravio nikakav pokret dalje… još uvek.

Njene sopstvene ruke mlohavo su joj visile sa strane. Previše je bila uzbuđena da bi znala šta da radi sa njima, zaključio je Stefan. Ali to je bilo u redu. Njeni tihi jauci dok joj je ljubio telo bili su svo uveravanje koje mu je bilo potrebno.

Kada se Stefan vratio na njene usne, učinio je to sa većim intenzitetom. Njegova otvorena usta su je mamila da učini isto i njihovi jezici su plesali jedan preko drugog između poljubaca. U ovom trenutku, njegove ruke su napredovale, omotavajući se oko njenih leđa i polako se pomerajući prema gore.

Sara se povukla od njihovog ljubljenja kako bi skinula naočare na noćni ormarić i skinula majicu preko glave. Stefan joj se nasmešio pre nego što ju je ponovo poljubio. Sviđale su mu se njene naočare, ali su skrivale toliko njenog lica. Bez njih, njeno celo lice je izgledalo nekako, nežnije. Nevinije.

Njegove ruke su željno, ali polako, istraživale tek otkrivenu kožu njenih leđa, ramena i ruku. Slomio se sa njenih usana da bi joj poljubio vrat do grudi. Stefan je bio spreman da ide polako, ali je očigledno bila gladna i brzo je skinula sportski grudnjak, otkrivajući svoje sitne grudi.

Pažljivo je obuhvatio jednu sisu dok je ljubio oko areole. Odgovorila je oštrim dahtanjem i pokretom ruku do njegovih ramena, očajnički ga držeći. Imajući na umu njenu očiglednu osetljivost, polako je prešao jezikom oko bradavice pre nego što je nežno prešao preko nje.

Njeno telo se treslo dok je to radio i ona je glasno zastenjala od zadovoljstva. Stefan je opet bio tvrd. Želeći da oseti simetriju, ponovio je svoj nežni jezik na njenoj drugoj dojci, izazivajući isti intenzivan odgovor. Nakon toga, Sara je pala na krevet, otkotrljala se na bok i zgrabila nešto iz fioke noćnog ormarića. Pružila mu je kondom dok je podizala zadnjicu i skidala gaćice.

„Spremna sam sada… odmah“, rekla je, zvučeći i izgledajući kao da drhti od iščekivanja.

Stefan je otvorio paket i navukao kondom na svoju erekciju, primetivši sa radoznalošću da je to potpuno isti brend kao i oni koje je doneo. Postavio se na nju i maknuo pramen kose sa njenog lica dok joj je gledao u oči.

„Ne brini… Koristila sam mnogo seks igračaka tokom godina“, šapnula mu je, „tako da neće boleti. Ali molim te, ipak budi nežan.“

„Naravno…“, odgovorio je, ljubeći je u čelo, a zatim u usne.

Razdvojila je noge otvarajući mu se. Nežno je protrljao svoj penis o usmine, mokre od uzbuđenja, pre nego što je polako poveo glavu unutra. Kada je ušao, njene ruke su se čvrsto obavile oko njegovih leđa i ramena dok su joj bedra čvrsto pritisnula njegove bokove. Polako je gurnuo, ubacivši samo još jedan centimetar pre nego što se povukao i ponovo zabio.

Kao i ranije, bio je voljan da ide onoliko sporije koliko je trebalo, ali ona ga je bez reči uputila da pojača tempo. Njena desna ruka posegnula je dole da obuhvati njegovu zadnjicu, stežući ga i uvlačeći ga sve dublje i dublje. Njene noge su se stisle oko njegovih i njeni poljupci su dolazili uz divlji nalet. Želela je da bude nežno, ali sada je bilo jasno da je spremna da bude gruba. misionarska poza tucanja sa prijateljicom

Zabio se duboko i snažno dok su se njeni bokovi ljuljali uz njegove. Zvuk lupanja kože o kožu ispunio je prostoriju, a ubrzo su se pridružili i njeni neobuzdani jauci zadovoljstva. Osetio je kako joj telo drhti u vrhuncu kada je ispustila poslednji, dubok jecaj.

Njegovi napadi su se nastavljali sve dok njene ruke na njegovim butinama nisu gurnule u znak da stane. Ležali su, još uvek spojeni, oboje hvatajući dah.

„Dakle, moj kurac je bolji od nekog vibratora, zar ne?“

„Ne“, odgovorila je Sara sa lukavim osmehom. Kada je Stefan napravio zbunjen i povređen izraz lica, ona je razjasnila. „Kurac nikada neće pulsirati, vibrirati, rotirati ili zujati kao igračka. Ali tvoje grudi…“

Nežno je pritisnula obe ruke na njegova prsa, prolazeći prstima kroz slabo maljave grudi. „Tvoja ramena…“ Obavila je ruke oko njegovih ramena, nežno mu masirajući leđa. „Ruke…“ Iskrivila je vrat u stranu da mu poljubi zglob. „A tvoje usne…“ Stefan se spustio do nje, podelivši jedan, dug poljubac.

Tada je shvatila nešto – “Oh, sranje, ti nisi svršio, zar ne?“ rekla je razočarano.

„U redu je“, rekao je Stefan sa osmehom. „Već sam jednom svršio večeras. Drugi put ponekad može biti prilično težak i dug.“

Sarinim licem se raširio podmukao osmeh. „Kladim se da bi mogao da svršiš ako opet budem vešta sa mojim nogicama…“

Stefan joj je uzvratio osmeh, izvukao se iz nje i pomerio se da stane pored kreveta. Sela je i okrenula se prema njemu, stopala prislonjenih uz telo, postavljena na ivicu kreveta. Stefan je skinuo kondom i počeo da miluje kurcem po njenim stopalima. Već je bio mnogo bliže ivici nego što je mislio. Sara mu se toplo nasmešila dok je masturbirao, nežno ljuljajući petama napred-nazad.

„Tvoja stopala stvarno žele drugi sloj sperme večeras“, rekao je zaigrano, tucajući je između toplih tabana. jebe je u stopala

Bilo je to više nego što je Stefan mogao da podnese. Ispustio je nehotično gunđanje zadovoljstva dok je raznosio svoj teret preko njenih stopala. Iscedio je svaku kap sperme na njene nožne prste, diveći se kako njena neprozirnost menja boju noktiju i kako se skuplja u rupice između prstiju.

„Hoćeš da slikaš moj nožni rad? upitala ga je dok je hvatao dah.

Bio je to neverovatan prizor. Ali imao je bolji odgovor. „Slika bi bila lepa stvar po kojoj bi te se sećao“, rekao je zamišljeno. „Ali imam osećaj da ću i u budućnosti viđati ova lepa stopala. Mislim da bih radije imao tebe nego sliku.“

„Ha… laskavac. To je dobar odgovor“, odgovorila je.

Oboje su se nasmešili i nagnuli za još jedan poljubac – jedan od mnogih, mnogih koji će doći.

KRAJ!

drka mu kitu sa stopalima

Fotograf i Novi Fetiš 4. Deo

Njihov sastanak, a upravo to je i bio, u subotu je prošao odlično. Film je bio užasan – na zabavan način – kao što je Stefan predvideo, a hamburgeri su bili vrhunski. Verna svojoj reči, Sara je skrivala svoja savršena stopala. Trudio se da o njima ne razmišlja previše, što nije bilo tako teško kao što je mislio da će biti.

Fokusirao se na stvari koje nikada nije primetio na njoj, kada je o njoj samo razmišljao kao o slatkoj štreberki. Njen slatki, tihi smeh. Njene grudi, koja su oduvek delovala prilično dečački, izgledale su mnogo bolje u uskoj majici koju je nosila te noći. Razgovor sa njom bio je lak, kao i uvek, iako su bili na sastanku, a ne na krovu.

Dok su se rastajali na kraju večeri, Stefan je prišao blizu i zagrlili su se pre nego su imali svoj prvi poljubac, sporo i meko. To ga je ostavilo da želi više, mnogo mnogo više.

Sreli su se na svojoj uobičajenoj voajerskoj sesiji u ponedeljak, koja se odvijala prilično normalno. Ali oni su preskočili sastanak u sredu da bi umesto toga popili piće u lokalnom kafiću. Preskočili su i gledanje bazena u petak da bi rano večerali u piceriji u centru grada, a zatim prošetali. slatki nevini poljubac

Ovi sastanci su se uvek završavali poljupcem, ali ništa više od toga. Ako je htela da ide sporo, Stefan je bio u redu sa tim. Osećao je kao da mora da joj dokaže da mu se zaista mnogo dopada, osim što voli njena stopala. I izgleda da je u tome uspevao.

U subotu popodne, dan nakon njihovog sastanka u centru grada, poslala mu je poruku: „Hoćeš li večeras da dođeš kod mene?“ Tako jednostavno pitanje, ali puno mogućnosti.

Stefan je pristao, trudeći se da ne pokaže svoje uzbuđenje, a ona mu je dala adresu svog stana i još neke detalje. Stefan je stigao u dogovoreno vreme, posle večere. Pokucao je i ona je ubrzo otvorila vrata i pozvala ga da uđe. Maštovitiji deo njegovog mozga je zamišljao kako ga pozdravlja u otkrivenom svilenom ogrtaču, uvodeći ga u stan sa svećama u kome se u pozadini svira meki džez.

Ali to bi bilo van karaktera za nju. Dakle, nije se razočarao kada ju je ugledao u uobičajenoj majici, farmerkama i patikama, i uveden je u neuredan, pretrpan stan.

„Izvini zbog nereda“, objasnila je prezirno mahnuvši rukom.

Prljavi tanjiri, činije i šolje zasuli su stočić za kafu i kuhinjski pult. Prazne kutije za dostavu svih veličina bile su razbacane po prostoriji. „Nije moguće niti izvodljivo da nateram svoje cimerke da čiste.”

Stefan ju je i ranije čuo da se žali na njene cimerke. Pouzdani sa svojim delom kirije, ali definitivno ljigavci.

„Obe su napolju za veče“, dodala je uz samo blagi osmeh. Stefan je nespretno stajao, nesiguran gde da sedne. „Moja soba je ovde“, objasnila je, vodeći ga kratkim hodnikom. Stefan ju je željno pratio. Sarina soba je bila šokantan kontrast dnevnoj sobi, iako je potpuno pristajala njenoj ličnosti.

Uredno sređen i zategnut krevet zauzimao je većinu prostora, ali je tu bio i radni sto sa kancelarijskom stolicom. Na nekoliko polica za knjige nalazile su se društvene igre svih veličina, kao i D&D knjige, udžbenici i romani.

„Sedi“, rekla je, pokazujući na kancelarijsku stolicu. „Odmah se vraćam.“ Sa tim je nestala u kupatilo.

Stefan je nervozno sedeo, ispitujući nazive društvenih igara dok je čekao. Par minuta kasnije, Sara je izašla iz kupatila. Još uvek je bila potpuno obučena u majicu i farmerke, ali jedna veoma važna stvar je bila drugačija — bila je bosa.

Stefan je bez stida zurio u njena stopala dok je ona polako išla ka njemu. Nalakirala je nokte na nogama u duboku bordo nijansu. Nije bila tako uzbudljiva boja u poređenju sa, recimo, jarko crvenom ili zelenom ili plavom, ali je izgledala fantastično sa njenom smeđom kosom i očima. Sedela je na ivici svog kreveta, stopala su visila tik iznad poda.

„Ti se sviđaju?“ upitala je stidljivo.

„Fantastični su“, rekao je Stefan bez daha.

Ispružila je koleno da nasloni desnu nogu na njegovu butinu. Njegove ruke su se instinktivno pomerile da je uhvate, ali je podigao pogled ka njoj tražeći odobrenje. Nasmejala se i klimnula glavom. Počeo je sa lukom, prelazeći palcem duž njega, pa od pete do vrhova prstiju. Koža je bila neverovatno meka i topla. Prešao je na obris njenog najvećeg prsta — tako savršenog oblika i veličine.

Držao je celo stopalo u ruci dok je drugim prstom prelazio preko nožnih prstiju, polako se pomerajući preko osnove svakog na sledeći prst. Zatim je uzeo svaki nožni prst, jedan po jedan, između prstiju i protrljao jastučić i nokat.

„Možeš da ih poljubiš, ako želiš“, ponudila je Sara.

Po tonu njenog glasa Stefan je mogao da zaključi da je pronalazila zadovoljstvo u tom činu. Ali znao je da nema šanse da ona uživa u tome koliko i on. Skliznuo je iz kancelarijske stolice i pao na kolena, ljubeći svuda gde je upravo dotakao – duž luka i dole od nokta velikog nožnog prsta do malog prsta.

Pritisnuo je vrh stopala na obraz, njuškajući njegovu glatku mekoću dok je počeo da masira bokove i tabane. „Mmmmm… To je dobar osećaj“, tiho je zastenjala.

Čuvši je kako to izgovara, zadovoljstvo ga je još više uzbudilo i počeo je da joj masira petu dok joj je ljubio zglob.

„Sada drugu nogu..“, uputila je Sara dok je pomerala jednu nogu unazad i pružala drugu.

Stefan je napao stopalo sa strasnim žarom. Njegova erekcija bolno se naprezala uz granice njegovih pantalona. Ali, čak i tako, osećao se kao da može da provede sate srećno ne radeći ništa više od ljubljenja, masiranja, obožavanja njenih savršenih stopala.

„Sada želim nešto da uradim“, na kraju je rekla Sara. „Skini pantalone i sedi.”

Razočaran jer mora da prestane da joj ljubi stopala, ali uzbuđen zbog onoga što će doći, Stefan je skinuo pantalone i donji veš i ponovo seo u kancelarijsku stolicu. Sara je sišla s kreveta da svuče svoje pantalone. Noge su joj bile mršave, ali su izgledale veoma blede i glatke. Zadržala je svoje obične bele gaćice. Stefan je primetio potamnjenje tkanine u međunožju — potvrda da ju je sve ovo palilo.

Sela je na ivicu kreveta, ispružila noge da mu prinese stopala. Stefan je kotrljao stolicu napred dok nije bio u savršenom položaju. Počela je tako što je jednom nogom prešla duž njegove butine, a meki taban mu je milovao kožu dok se polako probijao do njegove sada pulsirajuće erekcije.

Kada je stopalo stigla na svoje odredište, nežno je gurnula, lagano milujući njegov penis svojim tabanom. Zaljuljala je zglob, nežno pritiskajući petu uz njegova jaja i migoljila nožnim prstima u njegovim stidnim dlačicama. Stefan je posegnuo da joj pomiluje potkolenicu i cevanicu, ali ga je ona nežno zaustavila.

„Bez ruku“, prošaputala je.

Stefan se uhvatio za ruke kancelarijske stolice da spreči da mu ruke odlutaju. Opustio se dok joj je dozvolio da preuzme. Ubrzo je unela svoje drugo stopalo, ponovo trčeći duž butine zadirkujuće sporim tempom pre nego što je stigla do njegovog međunožja. U početku se kretala pomalo nespretno, ali je ubrzo uspela da ugura kurac između tabana, radeći nogama gore-dole.

Stisak nije bio tako jak ili okretan kao što bi bio ručni rad, ali gledanje njenih savršenih nožnih prstiju kako se pomeraju uz njegovu osovinu sa svakom pokretom učinilo je iskustvo neuporedivim. Stefan je ubrzo osetio kako njegov penis curi obilne količine pre-sperme.

Njene noge su se verovatno umorile, Sara je zastala i naslonila se u krevet da uzme nešto sa svog noćnog ormarića — veliku bocu lubrikanta. Bez reči, ali sa vrlo umirujućim osmehom, ona je to obilno primenila na njegov kurac. Njena stopala su se vratila, trljajući tečnost svuda okolo, oblažući njegovu osovinu, jaja i njene tabane.

Lagano trenje njenih mekih stopala ranije se osećalo dobro, ali glatkoća maziva omogućila joj je da pravi jače, brže pokrete. Jednom nogom je pritisnula njegov penis i postavila glavić između velikog i nožnog prsta do njega. Drugom nogom pritisnula mu je jaja. Stiskanje i otpuštanje ovih prstiju gnječilo mu je skrotum dok su jastučići ovog stopala vršili blagi pritisak na njegove testise.

Stefan je bio u delirijumu od zadovoljstva i teško je disao. Sara je sigurno osetila njegov predstojeći vrhunac, jer se ubrzo prebacila na svoju konačnu poziciju. Nagnula je jednu nogu iza njegovog penisa, pritisnula donji deo stomaka, dozvoljavajući da se osovina odmara uz udubljenje tabana. drka mu kitu sa stopalima

Njena druga noga snažno je pritisnula kurac, drkajući ga po celoj dužini. Nije prestajala dok su Stefanovi kukovi nekontrolisano klecali, stenjajući dok je njegov penis puštao uzastopne mlazove sperme, koja je ubrzo obložila prste obe njene noge i velike delove stopala.

Usporila je kako mu je disanje postalo manje intenzivno, ali je zadržala njegovu erekciju u sendviču između svojih stopala.

„Da li je bilo vredno čekanja?“ upitala je zadirkujući.

Stefan nije želeo ništa drugo nego da je poljubi u odgovoru, ali njihov trenutni položaj bi to učinio nezgodnim.

„Apsolutno“, uzdahnuo je. „To je bilo neverovatno…“

„Pa, potražila sam neke stvari na internetu da vidim kako to da uradim“, priznala je, pomalo stidljivo.

Stefan joj se samo nasmešio. Bila je tako fina. Tako željna da ugodi.

A hteo je i njoj da ugodi — čim se oporavi od opasno snažnog orgazma…

KRAJ 4. Dela

Don`t copy text!