pljeska koleginicu po dupetu

Seksualne Perverzije na Poslu 3. Deo

Zagledala se ravno u njega, ni jednom ne skidajući pogled pre nego što je konačno posegnula za dugmetom na farmerkama i raskopčala ga, a zatim ih gurnula niz bokove. Zorana je uzdahnula ugledavši Danicino golo dupe i brzo je pokrila usta. Čekala je da čuje da joj Milan nešto kaže, ali ništa se nije dogodilo. Zadržala je dah, pazeći da je obala čista kada je čula Danicu kako priča – „Ovako?”

„Ne, skini ih. Zatim se nagni preko konferencijskog stola“, rekao je Milan odlučno.

Zorana se pomerila da vidi šta se dešava i videla Danicu sa farmerkama oko jednog zgloba, sa raširenim nogama dok je bila nagnuta nad konferencijskim stolom. Bilo je očigledno da plavuša nije nosila gaćice, što je Zorani dalo ideju da Danica nije toliko nevina u svemu ovome.

Um joj je lutao iako je videla Danicino okruglo dupe kako sija na svetlosti, sa nagoveštajem svetlucanja među nogama dokaz njenog uzbuđenja. Pre nego što je Zorana uspela da napravi analizu sopstvenog uzbuđenja, videla je prvi meki šamar po tim mesnatim obrazima.

„Mmmmmm“, rekla je Danica, ali je oklevala kada je Milanova ruka počivala na donjem delu leđa.

„Kladim se da ti se sviđa, zar ne?“ upitao je Milan odlučno. „Tvoja pička mi kaže DA!“

Danica je uzdahnula, a zatim zastenjala. „Pretpostavljam da postoji jedan način da to saznamo“, odgovorila je Danica pomalo samouvereno, ali tinjajućim tonom.pljeska koleginicu po dupetu

Buka šamara po dupetu ispunila je tihu sobu praćenu cviljenjem, a zatim dubokim stenjanjem. Zorana je zurila u gorući crveni otisak ruke na Danicinom debelom mesu i osetila kako joj pica pulsira od želje. Još jedan udarac ispunio je prazninu, ovaj put na drugom guzu i ponovo uzburkao nešto u Zorani dok je Danica stenjala uz odobravanje.

„Prava si kurva, zar ne?“ Milan je rekao više kao izjavu nego kao pitanje.

„Da“, rekla je Danica uživajući u senzacijama.

„Neću da te jebem, jednostavno zato što tako voliš da prkosiš. Zamisli to kao kaznu, ali“, rekao je Milan gledajući joj između nogu. „Uffff! Jebeno si mokra. Voliš da te zovu kurvom, zar ne?“

„Da“, rekla je Danica seksualno. „Ja sam prljava kurva.“

„Dobro, jer“, rekao je Milan gurnuvši dva prsta u njenu mokru pičku. „Svršićeš za mene, upravo ovde, odmah. Kao prljava drolja koja jesi…“ jebe koleginicu prstima

Danica je počela da stenje dok su njegovi prsti uništavali njenu čvrstu, mokru macu. Posegnula je prema njemu i raširila mu dupe, dajući mu veći pristup svojim droljastim rupama. „O bože. Tako sam loša devojka. Idem do kraja ako nastaviš tako!“ rekla je Danica počevši da stenje sve glasnije i glasnije. „Uradiću šta god hoćeš.”

„Dobro“, rekao je Milan prije nego što ju je ponovo ošamario dok ju je grubo palio. Još dva udarca po njenom dupetu i Danica je zavijala dok joj je orgazam prolazio kroz telo.

Zorana je sedela čvrsto prekrštenih nogu, držeći vlastito uzbuđenje podalje, dok je Danica pucala na komade. Milan je svuda razmazao njene sokove, grubo izvlačeći prste iz njene upotrebljene pičke i udario je po guzici. Danica je šepala na stolu, sokovi su joj se slivali niz noge dok je Milan hodao prema vratima konferencijske sobe.

„Ja… ja… „, rekla je Danica podižući se sa konferencijskog stola.

Izgledala je predivno potpuno gola. Njeno zakrivljeno telo, glatko koliko god je oko moglo da bude i uvek tako prijatno.

„Obuci se. Moram da obavim obilazak“, rekao je Milan sa osmehom.

Danica je ustala na drhtave noge, sa osmehom na licu, i obukla se. „Želim da uzvratim uslugu. Jedva čekam da probam tvoju spermu. Volim da progutam“, rekla je Danica sa seksi malim stenjanjem. „Mogu da sisam kurac satima.“ Zaigrano je prišla Milanu i stavila mu ruku na grudi.

Činilo se da je zahvalna na iskustvu koje je upravo doživela.

„Moraćemo i to da proverimo, zar ne“, rekao je Milan uz kratak smeh. „Sada, gubi se odavde. Moram da obavim posao.“

Soba je mirisala na seks i Danica se polako probijala pored Milana, namignuvši mu pre nego što je izašla iz sobe. Ugasio je svetlo i otišao.

Zorana je sedela tamo u potpunom uzbuđenju zbog onoga što se upravo dogodilo. Zorana je promenila mišljenje o Milanu i znala je da su sličniji nego što je ikada zamislila. Iako je morala da obavi obilazak, znala je šta se mora dogoditi pre nego što njih dvoje večeras odu sa posla.

Sa Milanom na umu, Zorana je trčala po kampusu i proveravala šta treba pre nego što se vratila u kancelariju da sačeka Milana. Skinuvši pojas i bacivši ga u ormarić, Zorana je osetila kako je telo boli od želje. Gaćice su joj bile natopljene, ali još nije bila voljna osloboditi se uzbuđenja. Morala je prvo da se obračuna s njim, kako god to izgledalo.

Nije morala dugo da čeka, u roku od dvadeset minuta eto njega. Konačno, Milan je ušao u zgradu pred kraj njihove smene, a Zorana je pokušala da ostane mirna i ponaša se što je moguće hladnije.

„Hej“, rekao je Milan skinuvši pojas i krenuo prema ormariću.

„Zdravo“, reče Zorana lagano drhteći. Bilo je to sada ili nikad.

„Hvala Bogu, ova smena je završena“, rekao je Milan okačivši kaiš u svoj ormarić. Okrenuo se, primetivši da ga Zorana čudno gleda. „Šta?“

Zorana je jurnula, omotavši rukama oko vrata i strastveno ga ljubeći. Počela je da mu kida košulju, otvarajući je dok dugmići nisu bili otkopčani. Gurnula je ruke u njegov gornji deo i počela da ga oseća. Njegove zategnute grudi i trbušnjaci palile su Zoranu, videvši koliko je veliki ispod te uniforme.

Pustila je svoje prste da odlutaju od njegovih leđa oko njegovih strana i napred, pre nego što se povukla i otvorila svoj gornji deo. Ovo se dešavalo. Milan je bio zapanjen, gledajući Zoranu i njen crni grudnjak. Nije bio siguran šta da uradi ili kaže, potpuno ga je iznenadila.

„Slušaj… Videla sam te sa Danicom“, rekla je Zorana bacivši majicu pre nego što je uzvratila Milanu i agresivno ga poljubila.

Počela je da mu skida pantalone sa nestrpljenjem izgladnelog čoveka u bifeu. Spustivši se, silom mu je povukla pantalone do poda, a zatim mu je pocepala donji veš. Njegov penis je već bio u punom ritmu.

„Jebote!!“

Milan je progutao pljuvačku i konačno se sabrao dovoljno da progovori. „Zorana… dušo, šta radiš?” Upitao je Milan pre nego što je ustala i svukla ostatak odeće u vihoru procvata.

Stajala je tamo potpuno gola. Znao je da voli da vežba, ali nije imao pojma da je ovako zategnuta i seksi. Njene male, živahne grudi imale su velike natečene bradavice, dok su njeni atletski bokovi istakli njen još manji struk.

Bila je divna.

Njegova vilica je bila ukočena i širom otvorena… Nije imao pojma šta se depšava… nije verovao u realnost svega toga… uštinuo se! Bukvalno fizički se uštinuo misleći da sanja, ali je ona i dalje bila tu smejeći se na njegovo zbunjeno ponašanje.

KRAJ 3. Dela

plavokosa koleginica pokazuje sise

Seksualne Perverzije na Poslu 2. Deo

Pokušavajući da bude tiha i da je ne uhvate, trebalo joj je neko vreme, ali Zorana se konačno vratila u kancelariju bez da su je detektovali. Bilo je jasno da je propustila početak svega.

„Znam da nisam poput Zorane. Ona ti se sviđa“, rekla je Danica, ali je zastala kad je Milan uleteo u rečenicu.

„Hej, stani. Sviđa mi se, naravno. Odlična je, duhovita i sve to, ali sumnjam da bi htela imati bilo šta sa mnom. Zašto uopšte to govoriš?“ Radoznalo upita Milan.

„Gledaj, znam da imam malo viška kilograma. Imam stomak i velike butine i… Pokušavam smršati, ali nikada neću biti tako mršava kao ona“, rekla je Danica, ali je Milan opet odmahnuo glavom.

„Nije važno. Znam da zvuči glupo, ali ličnost osobe mi znači više od fizičkog izgleda. Moram da se povežem sa nekim više od samo fizičkog nivoa“, rekao je Milan ljubazno. „O čemu se ovde radi? Obično ste sigurnija, samouverenija od ovoga …“

Zorana je osetila kako se smeška na njegovo priznanje. Naravno da ga je smatrala zgodnim, ali bilo je lepo znati da je nije uzeo zdravo za gotovo. Shvatila je da postoji i druga strana njega koja ne voli nekoga samo zbog tela.

Zorana je promenila položaj kako bi ih bolje videla i zaprepastila se kada je videla Danicu kako mu sedi bočno u krilu.

„Ne znam. Mislim, sviđaš mi se i…“ odgovorila je Danica duboko udahnuvši dok je skupljala hrabrost da mu kaže.

„I?“ Bilo je malo napeto, dok je Danica gledala Milana i nervozno grčila ruke.

„U redu“, rekla je Danica, još jednom duboko udahnuvši. “Samo ću da kažem i to je to. Želim da te jebem.“

Zorana je sedela sa širom otvorenim ustima. Iako je bilo očigledno, iskreno priznanje iznenadilo ju je. Ono što se zatim dogodilo bilo je još više iznenađujuće.

„Znam to, nisam slep. Uvek se bacaš na mene. Ali nisam siguran da je to dobra ideja. Znam da flertujemo i tako to, ali znam da ne bih trebao“, rekao je Milan, ali ga je Danica iznenada poljubila.

Povukla se i nervozno se nasmešila. „Izvini. Nisam mogla da odolim“, rekla je Danica nagnuvši se napred sa laktovima na stolu.

„Vidiš na šta mislim“, rekao je Milan uzdahnuvši.

„Žao mi je. Znam. Ne mogu si pomoći. Šta mogu učiniti da to promenim?“ upitala je Danica slatkim malim sleganjem ramenima.

Ona se svim silama trudila da sruši njegove barijere i činilo se da je uspelo.

„Prvo volim da je upoznam. Upoznam šta joj se sviđa“, rekao je Milan ljubazno.

„Volim filmove i muziku, idem često na plažu“, rekla je Danica pre nego što je i završio rečenicu.

„Već smo razgovarali o ovome. Pomenula si to, sećaš se? Ali, iako smo flertovali, nikada nisi odgovorila na mnoga pitanja. Pa, pitaću ponovo… šta voliš seksualno?“

Kad je Milan to pitao, Zorana je maltene pala dupetom na pod. Sada je postajalo sočno.

„Mislim, želim da znam sve. Ne želim da budem sa nekim ko kaže – ma volim sve – ali kad dodirnem recimo njenu guzu, to sve sjebe. Razumeš?“

„Pa… Moraćeš sam da saznaš“, odgovorila je Danica sa vrelim pogledom.

„Jaoo… opet te tvoje fore!“

„Zašto ne? Zabavno je“, rekla je Danica drsko.

„Ma ne želim nikoga da navodim….“, rekao je Milan, ali sa obzirom na njen šašav stav, bilo je gotovo nemoguće završiti rečenicu.

„Ne navodiš me jebote. Ja sam velika djevojka. Samo želim da se zabavimo, istražujemo. Hajde, zabavi se sa mnom“, rekla je Danica sa seksi malim osmehom.

Trebalo je trenutak i konačno je Milan klimnuo glavom u znak slaganja. „U redu. Počnimo sa nečim lakim. Da li voliš masažu leđa?“ Milan je upitao stavljajući joj ruku na leđa. Ona klimnu glavom. „A ovako nešto?“ Milan je kliznuo rukom uz njen gornji deo tik iznad grudi i naterao Danicu da tiho uzdahne.

„Ufff… To je lepo, da, tako“, rekla je Danica grizući se za donju usnu. „Mmm, baš tu …“

„Sviđa ti se to, a?“ Milan je upitao zaustavivši se na sredini njenih leđa. Njegova druga ruka se pomerila ispod njenog vrha grudi zbog čega je Danica dodatno zajecala.

„Uhhh… nevaljali dečko“, rekla je Danica.

„Smetao mi je na putu“, rekao je Milan očigledno misleći na njen grudnjak.

„Tako me jebeno napaljuješ“, rekla je Danica uživajući u njegovoj ruci na goloj koži. „Osećam se tako zločesto.“

„Voliš biti nevaljala devojka?“ Upitao je Milan dok mu je ruka lutala po telu, zbog čega je zabacila glavu i uzdahnula. Zatim ga je pogledala i klimnula glavom.

„Da.“

Milan je izvukao ruku gledajući je sa bezobraznim osmehom. Htela je nešto da kaže kad je on prvi progovorio. „Daj mi svoj grudnjak“, rekao je Milan što je Danicu iznenadilo.

Pogledala je okolo, a zatim i njega, a obrazi su joj brzo pocrveneli. „Šta?“

„Voliš da budeš nevaljala i želiš da se malo zabavimo, pa …“ rekao je Milan prelazeći rukom po njenom bedru. „Pa, učiniću te jako… jebeno… nevaljalom. Daj mi svoj grudnjak.“

Danica ga je gledala minut pre nego što se nasmešila i jače pocrvenela. Zatim je pogledala kolo pre nego što je ‘otplesala ples’ koji žene izvode kada skidaju grudnjak ispod majice. Za nekoliko trenutaka izvukla ga je i pružila Milanu. Stavio ga je u fioku svog stola i vratio pažnju na tinjajuću ženu u njegovom krilu.

„Dobro Danice. Pokaži mi sise“, rekao je Milan samouvereno.

Na trenutak su se zagledali. Zorana nije htela ni da diše, u strahu da im ne stavi do znanja da ih gleda. Osetila je kako joj pica trne od uzbuđenja i nadala se da će ići do kraja. Bilo bi tako vruće gledati to iz prve ruke. Danica se zatim pomerila, podigla majicu i pokazala Milanu njene lepe grudi dok je zurila u njega. plavokosa koleginica pokazuje sise

„Znam da nisu prevelike, ali“, rekla je Danica, ali je zastala kada je Milan odmahnuo glavom.

„Ne. Odlične su. Obožavam tvoje bradavice. Ali ne mislim da si dovoljno nevaljala“, rekao je Milan tapšajući je po dupetu kako bi je pokrenuo.

„Šta? Šta imaš na umu?“ Upitala je Danica zajapurena i konačno je spustila gornji deo.

„Pođi sa mnom“, odgovorio je Milan, pokazujući joj da ga prati dok je izlazio iz kancelarije. Zorana nije htela da bude ostavljena, već je čekala da sve bude jasno pre nego što ih je tiho pratila do glavne poslovne zgrade.

U želji da ih stigne, Zorana je ušla unutra i tiho se osvrnula pokušavajući da vidi kuda su otišli. Kad ih je čula na spratu, popela se uz stepenice kako ne bi čuli lift. Zorana je zastala kad ih je čula na petom spratu. Cupkajući od uzbuđenja, konačno ih je pronašla u prostoriji za upravu, sa kojom je bila spojena kuhinja.

Smatrajući to dobrim mestom za skrivanje, Zorana se uvukla u kuhinju i pogledala u slabo osvetljenu salu za sastanke u kojoj je Milan bio sa Danicom koja gore nije imala ništa odeće.

„Kladim se da voliš da te pljeskaju po guzi, zar ne?“ upita Milan polako hodajući oko polu gole žene.

„Volim“, tiho je odgovorila Danica sa velikim osmehom.

„Ovako?“ Upitao je Milan pre nego što ju je udario.

Danica kada je tiho stenjala. „Daaa… Ali više mi se sviđa na mojoj goloj koži“, tiho je odgovorila Danica.

Ton joj je bio piskav i seksi.

„Dobro onda. Pokaži mi svoju guzu“, rekao je Milan što je dovelo do toga da je Danica ugrizla donju usnu i oklevala.

Danica je devojka koja je uvek delovala direktna i puna samopouzdanja, tako da se to oklevanje činilo neuobičajenim. Pogledi su im bili čvrsto prikovani jedan za drugo, a uzbuđenje je osetila i Zorana dok je čekala njihov sledeći korak.

KRAJ 2. Dela

seksi plavuša profesorka

Seksualne Perverzije na Poslu 1. Deo

Zorana je stajala gledajući svog kolegu sa posla, Milana, dok je pratio profesorku Marijanu do njenog automobila. To je bio svakodnevni ritual njih dvoje, Marijana je opasno volela da je prati napucani Milan i to uvek posle 18 sati kada je završila posao za taj dan.

Bio je to mišićni snop od 190cm, sa raskošnim licem, tamno smeđe kose i snažne vilice. Zorana ga je poznavala nekoliko godina i Milan je bio taj koji joj je rekao cake i po koji dobar savet kada se prijavila za posao. Takođe nije štetilo ni to što je ‘politički korektan’ univerzitet želeo više žena u timu obezbeđenja. Milan i Zorana su se dobro slagali, imaju mnogo toga zajedničkog.

Sa samo dvadeset dve godine Milan je imao svet pod nogama, sa velikim brojem žena koje su mu se bacale u krevet. Smanjio je broj predmeta koje je pohađao za svoju poslovnu diplomu kako bi mogao da radi i zaradi dovoljno da ima za sebe i sve što mu treba.

Sa obzirom na to da je bio odličan student, leteo je kroz predmete i po svemu sudeći sledeće godine će diplomirati. Zorana je imala dvadeset godina, prosečne visine, ali bila je fit i atletska. Jednostavno je uvek bila u nekom ritmu treninga, ne želeći da se ikada ‘opusti.’ Ona se pridružila timu za obezbeđenje na Univerzitetu u poslednjih devet meseci, kako bi joj pomoglo da plati svoje studiranje. Takođe nije štetilo što je mogla da koristi novac za kupovinu ne samo odeće, već i nekih seksi igračaka koje je oduvek želela.

Bila je to dobra šema – Univerzitet je dobijao jeftinu radnu snagu, čuvana je biblioteka, zgrada glavnih kancelarija, zgrada za tehnologije u kojoj su bili smešteni svi studentski računari, glavni parking i kafeterija. Bio je to samo mali deo kampusa, ali dovoljan za dva čuvara. Bila je u grupi sa Milanom četiri večeri nedeljno, sa jednim naizmeničnim vikendom.

Gledajući Milana kako odmahuje Marijani, Zorana se nasmešila kad je pobliže odmerila dotičnu. Mogla je da vidi zašto ju je otpraćao svaki dan. Marijana je bila zapanjujuća. Bila je to mlada predavačica sa poslovnog fakulteta, a sa tridesetak godina, sa dugom plavom kosom, prelepim očima i punim usnama, bila je prava ribetina. seksi plavuša profesorka

Njena figura, pa… to je bilo nešto za pogledati. Nije se oblačila skromno, Marijana je nosila uske haljine koje su pokazivale njene zavidne obline. Više je ličila na manekenku ili porno zvezdu nego na predavača na prestižnom univerzitetu, sa ogromnim grudima, uskim strukom, okruglim bokovima, neverovatnim dupetom i nogama kojima nije bilo kraja.

Ta njihova rutina je bilo nešto za šta je volela da ga zadirkuje. „Mislim da joj se sviđaš“, rekla je Zorana uz smeh.

„Khm“, rekao je Milan sa tim izrazom neverice. „Ona nije ništa drugo do ljubazna i fina. Znaš da je dobra prema svima.“

To je bila istina. O Marijani su svi govorili u superlativu i ona je zaista bila fina. Ali to ipak nije sprečilo Zoranu da zadirkuje Milana. Tako je bilo zabavnije. Imali su super odnos i mogla je da ga zadirkuje, bez da on to ikada shvati na pogrešan način osim nevinog zezanja. Mada, osećala se zaštitnički prema njemu na neki način, iako nije da mu je to zaista trebalo. Oni su bili dobar i efikasan tim, što je ona htela da zadrži.

„Želiš da je jebeš“, pitala je Zorana gurnuvši ga dok su počeli patrolirati praznom poslovnom zgradom. Zaključali bi sve i uverili se da su sva svetla ugašena.

„A ti ne bi?“ Upitao je Milan dok su ulazili u zgradu. „Video sam te kako buljiš …“

„Nikada nisam rekla da ne bi“, odgovorila je Zorana nasmejavši ih oboje.

Udarila ga je po guzici kada je prošao i pogledala ga kao da se ništa nije dogodilo. Imao je sjajno dupe i nije bilo šanse da se toga odrekne. Kad je prošla pored njega kako bi došla do prve sobe, Milan joj je uzvratio, ošamario je po čvrstom, okruglom dupetu i ova mu se potom isplezila. Bilo je razigrano između njih i baš joj se to dopadalo.

Imali su toliko toga zajedničkog, prijatelji bi često pitali da li su par, da bi bili razočarani kada su odgovorili negativno. Ali ipak je bilo zabavno. Njih dvoje su proverili zgradu i zatvorili je, čvrsto je zaključavši nakon jednočasovnog obilaska svake sobe i sprata u zgradi na pet nivoa. Vratili su se nazad u svoju kancelariju u blizini biblioteke da pojedu nešto i skinu opremu pre nego što su se vratili da preuzmu ostale obaveze.

Sledećih trideset minuta je proletelo i pre nego što je to shvatila, Zorana se vraćala da patrolira njenim područjem. Usput bi se sastala sa Milanom, često bi zajedno zatvarali biblioteku, a zatim bi se vraćali u kancelariju.

Ne želeći da gubi vreme, Zorana je podigla glavu prema Milanu dajući mu znak da je otišla, a on je učinio isto, oboje se nasmešivši jedno drugom. Zgrabila je svoju lampu i radio uređaj pre nego što je izašla.

Dok je odlazila iz kancelarije, primetila je ženu koja je prolazila pored. Bilo je čudno, sa obzirom da niko obično nije silazio u kancelariju obezbeđenja tako kasno u noć. Krupnija žena koračala je prema njoj, sa osmehom na licu. Zorana ju je poznala, bila je to nešto starija devojka od nje koja je gotivila Milana i već neko vreme je ćaskala sa njim.

Njeno ime je bilo Danica, a ona se skontala sa Milanom kada su zajedno bili na istom izbornom predmetu. Imala je par kilograma viška, sa stomačićem, nije bilo šta loše u tome naravno jer Danica je bila veoma lepa. Imala je anđeosko lice, lepe oči i divan osmeh.

Uvek direktna i nasmejana je način na koji ju je većina ljudi opisivala. Noseći pleteni top i farmerke koje su joj grlile ogromne noge i dupe, Danica je izgledala prilično prijatno, čak i ako su patike izgledale neumesno.

„Zdravo“, rekla je Zorana pre nego što je Danica stala ispred nje.

Danica je bila u kasnim dvadesetima, a tračevi po kampusu su bili da se razvela i pokušavala da se ponovo vrati u život i nametne se kao računovođa.

„Zdravo!“ Danica je rekla sva ispunjena i uzbuđena. „Da li je Milan unutra?“

Bilo bi savršeno kad bi znala kakva je njihova veza, ali činilo se da je Danica uvek bila diskretna i tajnovita. Danica je doduše znala da izgubi kontrolu i na silu poljubi Milana na nekoliko kasnih zabava, na njegovu nesreću jer on to nikada nije tražio od nje.

Zorana je znala da mu se sviđa kao prijateljica, ali ne na drugi način, sa obzirom da je bila previše naporna i prezahtevna. Danica je jednog dana poludela kada ju je Milan zamolio da drži ruke uz sebe. Iako bi većina momaka prihvatila njenu ruku u svoju, Milan je bio drugačiji što je Zoranu veoma impresioniralo.

„Zapravo jeste“, srećno je odgovorila Zorana. „Uđi. Biće srećan što te vidi.“

„Hvala“, rekla je Danica srećno pre nego što je ušla unutra.

Nije bilo načina da Zorana obriše osmeh sa lica, biće tako dobro. Zorana je čekala da Danica nestane pre nego što se ušunjala da ih špijunira. Znala je da Milan nije toliko loš da osuđuje druge, posebno kada su žene u pitanju, ali je mrzeo pogrešne stavove i osećao je da Danica samo takve i ima.

Zao osmeh joj se nadvio na licu. Bilo je vreme da bude tiha i da uživa u predstavi koja je bila zagarantovana!

KRAJ 1. Dela

Don`t copy text!