Seksualne Perverzije na Poslu 2. Deo

Pokušavajući da bude tiha i da je ne uhvate, trebalo joj je neko vreme, ali Zorana se konačno vratila u kancelariju bez da su je detektovali. Bilo je jasno da je propustila početak svega.

„Znam da nisam poput Zorane. Ona ti se sviđa“, rekla je Danica, ali je zastala kad je Milan uleteo u rečenicu.

„Hej, stani. Sviđa mi se, naravno. Odlična je, duhovita i sve to, ali sumnjam da bi htela imati bilo šta sa mnom. Zašto uopšte to govoriš?“ Radoznalo upita Milan.

„Gledaj, znam da imam malo viška kilograma. Imam stomak i velike butine i… Pokušavam smršati, ali nikada neću biti tako mršava kao ona“, rekla je Danica, ali je Milan opet odmahnuo glavom.

„Nije važno. Znam da zvuči glupo, ali ličnost osobe mi znači više od fizičkog izgleda. Moram da se povežem sa nekim više od samo fizičkog nivoa“, rekao je Milan ljubazno. „O čemu se ovde radi? Obično ste sigurnija, samouverenija od ovoga …“

Zorana je osetila kako se smeška na njegovo priznanje. Naravno da ga je smatrala zgodnim, ali bilo je lepo znati da je nije uzeo zdravo za gotovo. Shvatila je da postoji i druga strana njega koja ne voli nekoga samo zbog tela.

Zorana je promenila položaj kako bi ih bolje videla i zaprepastila se kada je videla Danicu kako mu sedi bočno u krilu.

„Ne znam. Mislim, sviđaš mi se i…“ odgovorila je Danica duboko udahnuvši dok je skupljala hrabrost da mu kaže.

„I?“ Bilo je malo napeto, dok je Danica gledala Milana i nervozno grčila ruke.

„U redu“, rekla je Danica, još jednom duboko udahnuvši. “Samo ću da kažem i to je to. Želim da te jebem.“

Zorana je sedela sa širom otvorenim ustima. Iako je bilo očigledno, iskreno priznanje iznenadilo ju je. Ono što se zatim dogodilo bilo je još više iznenađujuće.

„Znam to, nisam slep. Uvek se bacaš na mene. Ali nisam siguran da je to dobra ideja. Znam da flertujemo i tako to, ali znam da ne bih trebao“, rekao je Milan, ali ga je Danica iznenada poljubila.

Povukla se i nervozno se nasmešila. „Izvini. Nisam mogla da odolim“, rekla je Danica nagnuvši se napred sa laktovima na stolu.

„Vidiš na šta mislim“, rekao je Milan uzdahnuvši.

„Žao mi je. Znam. Ne mogu si pomoći. Šta mogu učiniti da to promenim?“ upitala je Danica slatkim malim sleganjem ramenima.

Ona se svim silama trudila da sruši njegove barijere i činilo se da je uspelo.

„Prvo volim da je upoznam. Upoznam šta joj se sviđa“, rekao je Milan ljubazno.

„Volim filmove i muziku, idem često na plažu“, rekla je Danica pre nego što je i završio rečenicu.

„Već smo razgovarali o ovome. Pomenula si to, sećaš se? Ali, iako smo flertovali, nikada nisi odgovorila na mnoga pitanja. Pa, pitaću ponovo… šta voliš seksualno?“

Kad je Milan to pitao, Zorana je maltene pala dupetom na pod. Sada je postajalo sočno.

„Mislim, želim da znam sve. Ne želim da budem sa nekim ko kaže – ma volim sve – ali kad dodirnem recimo njenu guzu, to sve sjebe. Razumeš?“

„Pa… Moraćeš sam da saznaš“, odgovorila je Danica sa vrelim pogledom.

„Jaoo… opet te tvoje fore!“

„Zašto ne? Zabavno je“, rekla je Danica drsko.

„Ma ne želim nikoga da navodim….“, rekao je Milan, ali sa obzirom na njen šašav stav, bilo je gotovo nemoguće završiti rečenicu.

„Ne navodiš me jebote. Ja sam velika djevojka. Samo želim da se zabavimo, istražujemo. Hajde, zabavi se sa mnom“, rekla je Danica sa seksi malim osmehom.

Trebalo je trenutak i konačno je Milan klimnuo glavom u znak slaganja. „U redu. Počnimo sa nečim lakim. Da li voliš masažu leđa?“ Milan je upitao stavljajući joj ruku na leđa. Ona klimnu glavom. „A ovako nešto?“ Milan je kliznuo rukom uz njen gornji deo tik iznad grudi i naterao Danicu da tiho uzdahne.

„Ufff… To je lepo, da, tako“, rekla je Danica grizući se za donju usnu. „Mmm, baš tu …“

„Sviđa ti se to, a?“ Milan je upitao zaustavivši se na sredini njenih leđa. Njegova druga ruka se pomerila ispod njenog vrha grudi zbog čega je Danica dodatno zajecala.

„Uhhh… nevaljali dečko“, rekla je Danica.

„Smetao mi je na putu“, rekao je Milan očigledno misleći na njen grudnjak.

„Tako me jebeno napaljuješ“, rekla je Danica uživajući u njegovoj ruci na goloj koži. „Osećam se tako zločesto.“

„Voliš biti nevaljala devojka?“ Upitao je Milan dok mu je ruka lutala po telu, zbog čega je zabacila glavu i uzdahnula. Zatim ga je pogledala i klimnula glavom.

„Da.“

Milan je izvukao ruku gledajući je sa bezobraznim osmehom. Htela je nešto da kaže kad je on prvi progovorio. „Daj mi svoj grudnjak“, rekao je Milan što je Danicu iznenadilo.

Pogledala je okolo, a zatim i njega, a obrazi su joj brzo pocrveneli. „Šta?“

„Voliš da budeš nevaljala i želiš da se malo zabavimo, pa …“ rekao je Milan prelazeći rukom po njenom bedru. „Pa, učiniću te jako… jebeno… nevaljalom. Daj mi svoj grudnjak.“

Danica ga je gledala minut pre nego što se nasmešila i jače pocrvenela. Zatim je pogledala kolo pre nego što je ‘otplesala ples’ koji žene izvode kada skidaju grudnjak ispod majice. Za nekoliko trenutaka izvukla ga je i pružila Milanu. Stavio ga je u fioku svog stola i vratio pažnju na tinjajuću ženu u njegovom krilu.

„Dobro Danice. Pokaži mi sise“, rekao je Milan samouvereno.

Na trenutak su se zagledali. Zorana nije htela ni da diše, u strahu da im ne stavi do znanja da ih gleda. Osetila je kako joj pica trne od uzbuđenja i nadala se da će ići do kraja. Bilo bi tako vruće gledati to iz prve ruke. Danica se zatim pomerila, podigla majicu i pokazala Milanu njene lepe grudi dok je zurila u njega. plavokosa koleginica pokazuje sise

„Znam da nisu prevelike, ali“, rekla je Danica, ali je zastala kada je Milan odmahnuo glavom.

„Ne. Odlične su. Obožavam tvoje bradavice. Ali ne mislim da si dovoljno nevaljala“, rekao je Milan tapšajući je po dupetu kako bi je pokrenuo.

„Šta? Šta imaš na umu?“ Upitala je Danica zajapurena i konačno je spustila gornji deo.

„Pođi sa mnom“, odgovorio je Milan, pokazujući joj da ga prati dok je izlazio iz kancelarije. Zorana nije htela da bude ostavljena, već je čekala da sve bude jasno pre nego što ih je tiho pratila do glavne poslovne zgrade.

U želji da ih stigne, Zorana je ušla unutra i tiho se osvrnula pokušavajući da vidi kuda su otišli. Kad ih je čula na spratu, popela se uz stepenice kako ne bi čuli lift. Zorana je zastala kad ih je čula na petom spratu. Cupkajući od uzbuđenja, konačno ih je pronašla u prostoriji za upravu, sa kojom je bila spojena kuhinja.

Smatrajući to dobrim mestom za skrivanje, Zorana se uvukla u kuhinju i pogledala u slabo osvetljenu salu za sastanke u kojoj je Milan bio sa Danicom koja gore nije imala ništa odeće.

„Kladim se da voliš da te pljeskaju po guzi, zar ne?“ upita Milan polako hodajući oko polu gole žene.

„Volim“, tiho je odgovorila Danica sa velikim osmehom.

„Ovako?“ Upitao je Milan pre nego što ju je udario.

Danica kada je tiho stenjala. „Daaa… Ali više mi se sviđa na mojoj goloj koži“, tiho je odgovorila Danica.

Ton joj je bio piskav i seksi.

„Dobro onda. Pokaži mi svoju guzu“, rekao je Milan što je dovelo do toga da je Danica ugrizla donju usnu i oklevala.

Danica je devojka koja je uvek delovala direktna i puna samopouzdanja, tako da se to oklevanje činilo neuobičajenim. Pogledi su im bili čvrsto prikovani jedan za drugo, a uzbuđenje je osetila i Zorana dok je čekala njihov sledeći korak.

KRAJ 2. Dela