jaše komšijin kurac pred mužem

Savet Dragom Komšiji 3. Deo

Marko je svratio u prodavnicu u sredu, „Da li si slobodan u petak uveče?“

Noge su mi se tresle od naleta adrenalina: „Misliš li ono što mislim da misliš?“

Marko se nasmešio: „Da, oboje smo izuzetno uzbuđeni zbog toga. Pokazao sam joj slike koje si poslao. Trebalo je da vidiš izraz njenog lica. Bila je impresionirana. Do đavola, i ja sam bio impresioniran.“

Nisam znao šta da mislim o tome, ali sam to shvatio kao pozitivan znak: „Slobodan sam kao ptica. U koje vreme želiš da budem tamo?“

„Dođi na zadnja vrata u osam. Obavestiću te ako dođe do promena u poslednjem trenutku. To će biti poslednji put da razgovaramo tokom večeri. Sedeću u stolici u uglu i neću se mešati osim ako Jelica ne poželi da prestaneš.“

„U redu, biću tamo.“

Bio sam izvanredno uzbuđen i nadao sam se da neću imati problema sa performansama dok on gleda. Počeo sam sa pripremama čim je otišao kući. Obrijao sam se i hidratizovao. Nisam imao problem što mi je penis krut. Bio sam toliko tvrd, što mi je olakšalo brijanje oko stidnog područja.

Šaka mi je bila omotana oko njega čim sam se obrijao. Nekoliko minuta nakon toga čistio sam nered. Obrijao sam se, istuširao i proverio nokte kako bih se uverio da su podsečeni. Zgrabio sam fini mekani parfem, obukao se i još jednom proverio dah. Izašao sam iz kuće na zadnja vrata i prošao kroz zadnja dvorišta.

Pokucao na vrata kad ih je Marko otvorio: „Spremna je gore. Ništa se nije promenilo otkad smo razgovarali. Sigurne reči su“ Plavo „za zaustavljanje odrđene radnje, i“ Žaba „za prestanak svega.“

Pratio sam ga gore. Otišao je u spavaću sobu dok sam se ja raskomotio u kupatilu. Tiho sam ušao u sobu i stajao omamljen gledajući lepotu na krevetu. Imala je povez preko očiju, a ruke su joj bile u lisicama obloženim mekanom tkaninom oko njenih zglobova.

Vezana je tako da je mogla je da pomera ruke, ali ruke nisu mogle da joj sežu ispod vrata. Nosila je svetlo plavi, skoro prozirni, negliže koji se razdvajao po sredini. Odgovarajuće tange jedva su prekrile njeno obrijano međunožje. Bila je veličanstvena! Njen sitni okvir, hrabre grudi i skrivena pičkica privukli su me. Ona je bila oličenje lepote i želje.

Zaboravio sam da je Marko i bio u sobi. Moj fokus je bio intenzivno na njoj. Kad sam krenuo prema krevetu, penis mi je vodio put. Počeo sam tako što sam stavio koleno na krevet kako bi znala da sam tu. Pružio sam ruku i dodirnuo njenu ruku sa lisicama, lagano je milujući. Držao sam je za ruku i lagano je mazio drugom rukom.

Želeo sam da zna da ne samo da sam tamo, već da će sve biti u redu. Zatim sam joj lagano milovao lice. Dodir mojih prstiju dok su joj tekli od ušiju niz vrat bio je lagan poput pera. Prešao sam do kraja kreveta i kleknuo do njenih nogu. Masirao sam joj desno stopalo i išao ka gore do kolena.

Zatim sam joj namestio levo stopalo između svojih butina, odmah ispod svog penisa. Masirao sam joj nogu i dok sam joj došao do kolena, stopalo joj je kliznulo nagore i pritisnulo moju erekciju. Dah joj je zastao i pitao sam se hoće li reći „Plavo“.

Umesto toga, osetio sam kako joj stopalo klizi uz penis. Kad je opipala glavić, skvrčila je prste. Osmehujući se, nežno sam joj omotao ruku oko zgloba i pomerio joj nogu u stranu. Trebala su mi njena stopala razmaknuta tek toliko da joj izmasiram natkolenicu.

Prsti su mi bili ispruženi dok sam rukama masirao njeno bedro prilazeći blizu njenog centra. Isto sam uradio i sa njenom desnom nogom. Podigao sam se uz krevet i milovao joj lice, prelazeći vrhovima prstiju po njenim usnama. Sagnuo sam se i blago joj poljubio usne. Uhvatio sam joj gornju usnu usnama i pomilovao je jezikom.

Romantično ljubljenje ubrzo se pretvorilo u dodirivanje jezicima. Ljubio sam je sve dok joj se jezik nije uzbuđeno kretao uz moj pre nego što se polako odvojio. Vraćajući se niz krevet poljubio sam je u stomak pre nego što sam spustio jezik sve dok joj nije dodirnuo tange.

Ustao sam tada ponovo, taman dovoljno da joj poljubim vrat i prešao jezikom po njenom vratu i oko njene ušne resice. Grickao sam joj uho i poljubio je niz njezin vrat. Kad su se moje usne srele sa njenim, strastveno me poljubila. Počela je da se kreće u mestu kako je njeno uzbuđenje raslo.

Mogao sam da vidim njene uspravne bradavice kroz negliže kada sam joj obuhvatio grudi rukama. Lagano sam ih pritisnuo kroz negliže dok su mi palci trljali bradavice, zadirkujući ih. Ubrzo, negliže je bio sklonjen. Uvukao sam joj bradavicu u usta dok sam rukom prelazio preko njene druge bradavice. Ponovo joj je zastao dah, a jauk koji je usledio bila je muzika za moje uši.

Moja ruka je odlutala do njene noge i počela da joj masira unutrašnju stranu butine. Razmaknula je noge dok mi se ruka približavala tangama. Prsti su mi lagano prešli preko njegon klitorisa pre nego što su prešli na drugu nogu. Ponovio sam proces sa tom nogom. Ljubio sam je sve jače i jače. Njena strast se pokazala u načinu na koji je reagovala.

Noge su joj bile dovoljno raširene da se krećem između njih. Jezikom sam lizao oko tangi i niz butinu. Poljubio sam joj picu kroz tange i osetio kako joj se bokovi pomeraju dok mi se gurala uz usne. Prešao sam jezikom po njenom centru i snažno pritisnuo jezik uz njen svileni klitoris.

Čuo sam kako lanci zveckaju dok se naprezala da mi približi ruke. Gurnuo sam prst ispod bočne strane tangira i protrljao je gore -dole po njenom prorezu. Zglob mi je pritisnuo klitoris. Uhvatio sam pojas za njene tange i ona je spremno podigla kukove. Skinuo sam ih i bacio u stranu. lizanje pičke svojoj komšinici

Ponovo sam spustio glavu, stavio sam usta na nju. Oblizao sam joj prorez dok sam prstom džarao njen otvor. Jezik mi je trčao oko njenog klitorisa. Njeni jauci sada su bili blizu cviljenja i znao sam da je vreme da prestanem da zadirkujem. Milovao sam unutrašnjost njenog otvora a potom snažno nabio prst do kraja.

Prstom sam trljao njenu g-tačku, dok mi je jezik trljao klitoris. Njeni kukovi su se kretali u ritmu sa mojim jezikom. Jezik i prst su mi se brže kretali, a jauci su joj postajali sve glasniji. Osetio sam kako mi vagina stiska prst, a ona mi je snažno zabila macu u lice dok ju je orgazam preplavio. Bio sam oduševljen što sam učinio da ova neverovatna žena doživi orgazam.

Ustao sam na kolena i obrisao lice. Približio sam se i ponovo je strastveno poljubio. Uzvratila mi je sa entuzijazmom. Uzeo sam njenu bradavicu u usta i grickao je dok se migoljila ispod mene. Podigao sam se i pogledao njenu predivnu picu. Uzeo sam svoj penis u ruku i počeo trljati vrh gore -dole po njenom prorezu, trljajući joj klitoris glavićem.

Prvi put je progovorila: „Uhhhh… Samo me jebi, molim te!“

Učinio sam to i bilo je veličanstveno. Provukao sam glavu svog penisa niz njen vaginalni otvor, olako sam gurnuo glavu unutra, a ona je ostala bez daha. Krećući se polako, gurnuo sam još malo u nju. Malo sam se povukao i ugurao još. Do kraja sam ušao dok sam je ljubio.

Držao sam se na laktovima dok sam polako počeo da je tucam. Duboko sam je poljubio i čuo kako lanci ponovo zveckaju dok je pokušavala povući ruke prema dole i omotati ih oko mene. Nastavio sam sporije kako se njena strast gradila. Kad sam je lagano ugrizao za vrat, zabila je donji deo tela u mene i doživela novi orgazam.

Nekoliko trenutaka kasnije prestao sam da se krećem kako bih joj omogućio da se oporavi. Kad sam osetio da se ponovo pokrenula, znao sam da je spremna za više. Ubrzavajući tempo, počeo sam žestoko da je karam. Noge su joj se omotale oko mojih bedara i glasno je uzdisala dok sam je jebao.

Ne mogu da opišem osećaj radosti koji me je obuzeo kada je ponovo svršila. Ovaj put je vikala kad je doživela vrhunac. Njena osetljivost je bila velika i znao sam da joj treba pauzica. Polako sam iskliznuo iz nje, ispružio ruku i oslobodio joj ruke iz okova. Duboko sam je poljubio i legao pored nje na krevet.

Kad joj se disanje izjednačilo, povukao sam je na sebe tako da mi je mogla prianjati uz bokove. Pustio sam je da preuzme kontrolu. Kad bude spremna za više, javila bi mi. Nije prošlo mnogo vremena. Uhvatila me za kurac i spustila se na njega. Zajahala me je i mogao sam da osetim kako mi je kurac zakopan u njenoj toplini. jaše komšijin kurac pred mužem

Ruke su joj bile pričvršćene na mojim grudima dok se pridržavala. Ruke su joj oslabile kako je strast rasla i srušila se na mene. Njeno lice počiva na mojim grudima dok sam je nastavio snažno jebati. Ovaj put kad sam osetio kako joj vagina pulsira oko penisa, znao sam da je to moje vreme.

Mora da je osetila kako sam blizu jer je zaključala usta na mojima. Moje telo se ukočilo, počeo sam da pucam mlazove sperme u nju, a ona je vrisnula svoj orgazam u moja usta. Oboje smo se tresli dok smo se vraćali iz žestokog orgazma. Držao sam je u naručju i poljubio u lice i usta. Nisam je se mogao zasititi. Takođe sam znao da je završila za veče. Svaka energija koju je ostavila sa strane bila je namenjena Marku.

Držao sam je duže nego što je verovatno trebalo. Konačno sam je ostavio pored sebe na krevetu, poslednji put duboko poljubio i izašao iz sobe. Kad sam se obukao, tek tada sam postao svestan svojih zacakljenih očiju i emocija koje su me preplavile.

Nikada ne bih učinio ništa što bi povredilo moje prijatelje, ali od tog trenutka sam je zavoleo. Oduvek sam joj se divio i sviđala mi se, ali posle te noći jednostavno nisam mogao da se suzdržim. Nikada neću reći ili učiniti ništa po tom pitanju. To će biti moja tajna. Moja divna tajna.

_______________________

U subotu popodne Marko je svratio do mene. Njegov osmeh dok je ulazio me je umirio. Bio sam pomalo nervozan što sam možda pogrešno shvatio kako su stvari krenule.

„Sinoć je bilo sjajno! Jelica mi je rekla da je to bio najbolji seks koji je ikada imala. Ne mogu ti reći koliko si nas oboje učinio srećnim.“

„Čekaj. Ne smeta ti što je toliko uživala?“

„Dovraga ne, hteo sam da ona doživi takvo iskustvo. Ovo se nikada nije ticalo mene. Iako sam uživao u tome. Tucali smo se kao zečevi pre sat vremena.“

Osetio sam nalet ljubomore. Ona nije moja žena, ona je njegova, i oni pripadaju zajedno. Moram zaboraviti na ljubav koju nisam zaslužio. Umesto toga, odlučujem da se usredsredim na to neverovatno iskustvo i da mu zauvek budem zahvalan.
_______________________________
Nekoliko dana kasnije Jelica je došla u radionicu da razgovara o komodi koju sam im pravio. Stajala je za stolom dok je razgovarala sa mnom. Neprestano je bacala pogled na sto, ali nisam o tome razmišljao mnogo. Izgledala je zbunjeno, ali je uspela da izabere šare koju je htela i otišla.

U sredu je ponovo svratila i zamolila me da joj pomognem u premeštanju nekoliko kutija na tavan. Pratio sam je i ušao za njom. Posle posle ponudila mi je čašu vode u kuhinji. Prošla je kraj mene i oklevala. Okrenula se, stavila ruku na moju ruku i podigla se. Stavila je nos na moj vrat i udahnula.

Nasmešila mi se: „To si bio ti?“

Pretvarao sam se da sam zbunjen: „Ja? Šta ja?“

Obuhvatila me je rukama: „Pre neki dan sam videla beli karton sa rupom u tvojoj radnji. Upravo sam prepoznala miris parfema, čak i tvoj znoj. Ti si bio taj koji je vodio ljubav sa mnom. Ti si me tucao!“ – prišla je i poljubila me u usne: „Drago mi je da si to bio ti. Bilo je savršeno.“

Nasmejao sam se, čvrsto je zagrlio i pozdravio je pre no sam se vratio se u radnju. Uvek ću nositi težinu svoje tuge i gubitka, ali je sve bilo lakše sećanjem na tu noć. Sećanje koje me tera da se radujem sledećem koraku, i onom posle njega.

KRAJ

supruga vezana za krevet

Savet Dragom Komšiji 2. Deo

Razgovor se zakuvavao, a ja sam nastavio sa savetima: „U redu, moraš smisliti način da kažeš Jelici ono što sam ti upravo rekao. Ako se i ona napali na te reči, onda verovatno možeš krenuti napred.“

Marko je klimnuo glavom: „Mislim da je to dobra ideja. Ali nemam pojma odakle da krenem nakon toga.“

„Pošto si tražio moje mišljenje, mogao bih nastaviti. Ti me naravno prekini i remi mi ako želiš da prestanem?“

„Ti si dobar prijatelj. Verujem ti i cenim tvoje savete. Čak i ako previše objašnjavaš. Samo napred.“

„Prvo pitanje je – pronalaženje prave osobe. Osoba kojoj se može verovati da zadrži vaše poverenje i da ne priča o tome šta se desilo, nikada nikome. To je ogromno poverenje. On mora dokazati da je osoba od poverenja a to znači – testiranje. Mora biti ljubazan. Mora odmah da stane i ode odatle ako se to od njega zatraži. Bez pitanja. Kada pronađeš tu osobu, moraš imati kontrolu. Jelica mora znati da će biti bezbedna. Pošaljite decu baki i deki za vikend i pozovite momka u svoju kuću. Jelica takođe mora znati da si u blizini. Ako ne želiš da gledaš, moraš u najmanju ruku moći da čuješ sve. Ako pozove pomoć, moraš odmah biti tamo.“ supruga vezana za krevet

Sačekao sam da sve to upije pre nego sam nastavio: „Moglo bi joj biti ugodnije ako nosi povez preko očiju. To zahteva viši nivo poverenja sa njene strane. To joj takođe omogućava da se vrati u svakodnevni život bez straha da će prepoznati tipa. Ne znam da li joj prija vezivanje, ali vezivanje ruku za krevet takođe bi mogla biti dobra ideja. U žaru trenutka ruke bi joj mogle odlutati, skinuti povez sa očiju ili dodirnuti lako prepoznatljivu osobinu partnera. Na primer, bradu ili brkove. Vezati je nečim što joj neće povrediti zglobove. Takođe su potrebne sigurne reči. Predlažem jednu za „Stop“ i jednu za „Dosta je „. Konačno, ona sme da govori, ali njen partner ne sme. Verovatno bi prepoznala njegov glas.“

Marko je izgledao pomalo zbunjeno: „Zašto bi joj trebala reč za zaustavljanje?“

„Ko god da ima sreće da uđe u nju, mora biti ljubazan, pažljiv i fokusiran na njenu radost. Ona zaslužuje apsolutno najbolje. Njegove potrebe su sekundarne. Ako joj ne prija, ako je grublji ili nešto, ona mora da jasno da do znanja da je bilo dosta. Detalji su važni iz dva razloga. Oni vam pomažu da budete bezbedni i srećni i teraju vas da razmislite o tome šta radite. To je najjednostavniji i najsigurniji izbor. Možete izabrati da se pozabavite detaljima i zaista se prepustite uživanju u iskustvu. Moglo bi biti sjajno. Možda pak ne bude. Upravo sam ti bacio mnogo informacija. Nadam se da si dobro zabeležio.“

Oboje smo bili prilično zbunjeni u ovom trenutku i to nam se učinilo smešnim. Iznenada smo se smejali kao idioti. Nedugo zatim zateturao je preko dvorišta i ušao u svoju kuću. Siguran sam da je razgovarao sa njom u roku od nekoliko minuta od ulaska. Znaću da su ozbiljni u vezi sa tim ako ponovo pokrene temu. Nadam se da hoće.

Naravno, do sada vam je svima postalo jasno da bih voleo da ja budem taj momak! To se nikada neće dogoditi u stvarnom svetu, ali svakako mogu o tome maštati. Shvatam da maštam o vođenju ljubavi sa gipkom mladom ženom. Nešto u čemu sam se radovao dok sam bio mlađi. Nešto što sam znao da se nikad neće ponoviti. Pretpostavljam da kako izgleda starenje. Zaista ne mislim da su to godine. Mislim da je to usamljenost i tuga od tolikog gubitka. To dodaje težinu mojim ramenima i ponekad pomislim da ne mogu da napravim još jedan korak. Ali uvek ga napravim. Uvek napravim sledeći korak. Izdržaću. Voleo bih samo da bi moglo biti mnogo zabavnije.
——————–
Petak. Uživam u finom konjaku sa svojim prijateljem Markom. Primećujem da želi da priča o nečemu toliko jako da njegov jezik pokušava da probije rupu kroz zube.

„Marko, ponašaš se kao da želiš da pričaš o nečemu.“

Marko se nasmejao: „Previše je očigledno, zar ne? Mnogo sam razmišljao o onome o čemu smo razgovarali. Želeo bih da ponovo prođem kroz detalje samo da se uverim da nešto nisam propustio. Imam fotografsko pamćenje, ali možda je od prošlog petka ponestalo filma “.

Rekao sam mu sve što sam mu rekao prošlog petka, gotovo reč po reč. Vodio je beleške, ali mislim da je to radio kao paravan. Skupljao je hrabrost da nešto kaže. Na kraju je uspeo da izusti: „Cilj je učiniti ovo iskustvo neverovatnim jer ona to zaslužuje. Sve zavisi od momka. Momak mora biti sam i neko kome možemo verovati. Čist, ljubazan, pažljiv i usredsređen na njenu radost više nego na svoju.“

Klimnuo sam glavom: „To je to… ukratko.“

„Tražio sam tog tipa. I našao sam jednog momka koji zadovoljava sve kriterijume. Pa, sve osim samog kurca. Još ne znam za to. Nisam ga video.“ – nasmejao se Mare kiselim osmehom.

Bio sam pomalo zbunjen: „Pa, zašto pričaš sa mnom o tome? Razgovaraj sa momkom.“

Marko mi se nasmešio: „Znam da imaš onaj metar za merenje ovih tvojih figura. Koliko ti je dugačak kurac?“

Pogledao sam ga u oči: „Ako je ovo neka bolesna šala, nikada ti neću oprostiti.“

„Ne bih bio tako zao ni prema strancu a kamoli prema prijatelju. Ozbiljan sam. Zadovoljavaš sve kriterijume, a Jelica te poštuje najviše na svetu. Imaš životno iskustvo i siguran sam da usled toga umeš da zadovoljiš ženu kao malo ko.“

Sranje! Skoro sam pao sa stolice, „Prihvatam! Definitivno prihvatam!“

„Super! Drago mi je da to čujem… Aaaa oprema?“

„Slušaj, ako misliš da ću izvaditi kurac i gledatii te dok se trudim da ga nadrkam, poludeo si.“ To je izazvalo nalet smeha.

Kad smo se smestili, rekao sam mu: „Poslaću ti sliku kasnije.“ Ubrzo nakon toga poleteo je kući.

Pojurio sam do svoje kuće i obrijao se. Obrijao stidne dlake, jaja i sve ostalo. Mislio sam da je dobra ideja imati čist pejzaž. Moram da budem svilenkasto gladak. Posle večere vratio sam se u radnju. Malo sam razmislio o svemu i sijalica je zasvetlela. Izrezao sam rupu u komadu belog kartona i pripremio mernu traku. Telefon u jednoj ruci i metar u drugoj i pomislio na Jelicu.

Ubrzo nakon toga sam utvrdio da mi treba veća rupa. Nakon prilično bolnog podešavanja rupe bio sam spreman. Stajao sam ponosan kada sam kliznuo žutom trakom pored penisa. Bilo je potrebno nekoliko pokušaja da bi dobio odgovarajući ugao za sliku. Nikad ranije nisam merio svoj penis. Uvek se činilo da radi posao i nikada nisam osećao potrebu. kurac kroz karton provučen

Još uvek ne znam da li je 17cm dugačko. Slikao sam ga. Uspeo sam da očistim osvetljenje i zamaglim pozadinu. Rezultat je bio penis, proboden kroz karton. Nije bilo očiglednih naznaka mog identiteta. Poslao sam to Marku. Izvadio sam karton i bacio ga na sto. Tada sam počeo razmišljati o slici. Pitao sam se da li će joj se svideti.

Nedugo nakon toga sam čistio spermu sa stomaka i grudi. Poslao sam tekstualnu poruku Marku sa pitanjima. Gde su njene omiljene erogene zone? Da li voli lagano grickanje, lizanje? Ako da, gde? Da li voli masažu? Je li škakljiva? Ako da, gde i koliko osetljivo?

Bilo je mnogo pitanja. Želeo sam unapred da znam sve o njenom telu. Nisam želeo da uradim nešto što bi je poremetilo. Želeo sam da dodirnem njeno telo i želeo sam da svaki dodir bude prijatan. Takođe sam znao da će pravo otkriće početi tek kada je dodirnem, bez obzira na odgovore koje dobijem od Marka.

KRAJ 2. Dela

komšijina seksi žena

Savet Dragom Komšiji 1. Deo

Povukao sam se iz industrije već neko vreme. Moj posao iz snova je uvek bio obrada drveta, ali sve dok nisam otišao u penziju, to je bio samo san. Odlučio sam da kad odem u penziju želim da ostanem zauzet nečim što volim.

Izgradio sam malenu radionicu iza kuće i počeo da radim. Kada sam počeo, vrlo malo komada koje sam napravio je prodato jer ih je moja žena odmah usvojila za sebe. Nisam imao problema sa tim. Nisam svoju prodavnicu gradio prvenstveno kao posao. Izgradio sam ga kao hobi.

Na kraju sam napravio dovoljno toga pa se reč pročula i posao je krenuo ozbiljnije. Rad sa drvetom predstavlja zadovoljstvo koje je teško razumeti ako ne radite sa njim. Dizajn visoko kvalitetnog komada nameštaja od kritičnog je značaja za proces njegove izgradnje. Ako ne počnete sa zdravim osnovama u dizajnu, nije važno koliko ste dobri u izvođenju.

Želim da moje kreacije budu lepe, funkcionalne i sposobne da traju generacijama. Tako nešto ne gradite bez plana. Uživam u procesu dizajniranja. Volim da radim sa klijentom kako bih utvrdio šta želi i treba. Zatim, želim da ih iznenadim nečim što prevazilazi te želje i potrebe. Ne želim da budu zadovoljni onim što im stvaram, želim da budu ekstatični. Želim da pravim komade i odnesem ih u svet kako bi drugi uživali.

Moja ambicija je da stvaram umetnost od drveta. Za mene je radost u obradi drveta kada se svi delovi počnu slagati. Upotreba ručnih alata, poput dleta i čekića, ne samo da poboljšava kvalitet, već pruža i taktilne povratne informacije koje me povezuju sa komadom. Kad počnem da nanosim finiš, to je kao da gledam kako dete cveta u odrasloj dobi. Gotov komad pruža osećaj ponosa ali i osećaj gubitka. Kada se završi, komad će otići u svet. Verovatno ga više nikada neću videti. Ja jesam emotivac i nadam se da vama to neće smetati dok čitate ovu moju priču.

U srednjim sam pedesetima i sam sam. Moja porodica je otišla sa ovog sveta. Neću deliti te tragedije. Nemoguće je da bilo ko razume tugu koju sam nosio i tugu koja prožima moj život. Moja radionica mi je uteha.

Ona i moji susedi. Marko i Jelica žive u susednoj kući. Imaju dvoje dece koje obožavam i “kvarim” ih svakom prilikom. Marko, Jelica i deca su za mene porodica i učiniću sve za njih. Oni pružaju svetlost koja probija tamu mog propadanja.

Marko i Jelica su dobri ljudi i vredno rade. To su ljudi kojima želite da pružite ruku kada im zatreba. Nikada ne bi tražili pomoć, ali su uvek zahvalni ako je dobiju. Možete se kladiti da će učiniti sve što mogu da uzvrate istom merom. Čovek ne bi mogao da traži bolje susede ili bolja ljudska bića po tom pitanju.

Marko posećuje radnju onoliko često koliko mladi otac ima vremena. Uvek uživam u njegovim večernjim posetama. Ako se prepustim sebi, često ću raditi preko noći. Njegovi dobrodošli prekidi pomažu mi da održim normalan ciklus sna. Bilo je mnogo večeri u petak ili subotu da smo sedeli u radnji pijuckajući dobar viski i razgovarajući. To je prilika za njega da priča o stvarima koje ga zanimaju ili ga stresiraju, a ja da podelim savete usled svog životnog iskustva.

Uopšteno smo razgovarali o relativno sigurnim temama, ali povremeno mi se poveri u vezi svog braka. Veliki sam obožavatelj Marka i Jelice i nikada ne bih uzeo ničiju stranu. Uvek pokušavam da budem diplomata. Istina je da imaju izuzetno dobar brak. Nikada nije ljut ili uznemiren zbog Jelice. Samo treba malo da se ponekada opusti uz priče i pićence. Uvek mi je drago da ga saslušam i ako je potrebno usmeno ga savetujem. komšijina seksi žena

Nikada nikome ne bih priznao da sam često maštao o Jelici. Ona je sitna brineta sa plavim očima i neverovatnim telom. Telo o kome sam često razmišljao dok sam masturbirao. Da, stariji momci i dalje masturbiraju. Glavne razlike između matorca poput mene i mladog momka su fizička izdržljivost i potpuni nedostatak interesa suprotnog pola.

Vodovod i dalje radi, ali ja pucam ćorke, to je bila odluka koju smo ja i žena doneli pre nekoliko godina. Činjenica je da mlade seksi žene ne zanima moja municija, bez obzira na potenciju.

Jednog petka uveče Marko i ja smo bili duboko u dobrom viskiju. Marko je imao nešto na umu i konačno se dovoljno opustio da počne pričati o tome.

Blago me pogledao: „Duško, misliš li da nije prikladno da muž i žena imaju seks sa nekim drugim?“

Bio sam potpuno zatečen!

Na trenutak sam razmišljao o njegovoj izjavi: „Pa, to zavisi. Po mom mišljenju, ako jedna osoba u braku ima seks bez znanja i pristanka supružnika, to je čin izdaje. Brak je partnerstvo između dvoje ljudi koji se vole. Ne izdajete onoga koga volite. Međutim, ako muž i žena odluče da će uključivanje drugih u njihov seksualni život poboljšati njihov život, mislim da je to sasvim u redu. To se svodi na poverenje i osnovna pravila.“

Marko je izgledao pomalo zbunjeno. Otpio je gutljaj viskija: „Pretpostavljam da sam pomalo iznenađen. Šta misliš pod – osnovnim pravilima?“

„Pa sumnjam da većina bračnih parova započinje brak seksom sa drugim ljudima. To nije normalan deo njihovog života. Mnogi parovi razgovaraju o seksu sa drugima, često samo da začine stvari u spavaćoj sobi, ali zapravo ne žele druge ljude i ako bi im se ukazala prilika, verovatno bi je izbegli. Većina nas ima previše ukorenjenih tabua koji nas sprečavaju da se otvorimo na taj način. Ako je par siguran u svoju ljubav i otvoren je za mnoge stvari, prođu kroz dug razgovor i pruža im se sigurna prilika, i dalje moraju osigurati da štite svoju vezu. Moraju se uspostaviti i pridržavati se pravila.“

Marko je podigao obrve: „Kao na primer?“

„Prvo, muž i žena moraju biti čvrsti u ljubavi jedno prema drugom. Drugo, oboje moraju entuzijastično pristati na čin. Treće, oboje moraju biti svesni ko, šta, kada i kako. Četvrto, sve se deli. Pokušavate da poboljšate svoj brak, a ne da ga okončate zaljubljivanjem u nekog drugog. Što dovodi do pet – to je samo seks, ništa više! Siguran sam da postoje primeri gde su ljubav proširili na drugu osobu, da li muž ili žena. Sa takvom situacijom se mora pažljivo postupati ili će neko biti povređen. Govorimo o seksu, a ne o ljubavi. To dvoje se često meša i to može dovesti do mnogo glupih i žalosnih stvari.“

Marko me je pogledao u oči: „Jebote ti si ko bukvar. Zvuči kao da imaš mnogo iskustva.“

„Da. Moja supruga i ja smo se jako zabavljali kad smo bili vaših godina i nismo ni malo požalili zbog toga. Znali smo i ljude koji jesu. Ponekad jednostavno nisu kliknuli sa drugim seksualnim partnerom. Ponekad to dovede i do okončanje braka. Ali Marko… ako nemaš ništa protiv da pitam, zašto ovo sve iznosiš?“

Marko je neko vreme sedeo u tišini. Činilo se da je došao do odluke: „Jelica i ja smo pričali o fantaziji koju imamo. Do sad smo imali seks samo jedno sa drugim. Želeo bih da ona doživi više, ali ne želim da je izgubim zbog drugog muškarca . Ideja joj je uzbudljiva, ali ne želi biti sa strancem. Oboje nemamo pojma kako bismo to izneli svojim oženjenim prijateljima. Ne mislimo da bi bilo kome od njih bilo ugodno pričati o tome. A kamoli da to urade.“

„Da li imate samohrane prijatelje kojima biste verovali?“

Marko je na trenutak pomislio: „Mogu da se setim jednog momka kome bih verovao, ali ona se nikada ne bi složila. Bilo bi joj previše neprijatno da posle bude sa njim.“

„Imam predlog. Pazi sad ovo. Šta ako bi Jelica imala povez preko očiju?“

Marko je rekao: „Hmmm… To bi možda moglo da uspe.“

Barijere su pale i ja sam uzeo veliki rizik rekavši sledeće – „Okej, ali ponavljam – morate biti potpuno sigurni da ste iskreni jedno prema drugom. Oboje morate biti uzbuđeni zbog toga što neki momak zabada svoj tvrdi kurac u njenu picu i žestoko je jebe dok ne svrši. On je možda bude jabao jače i bolje nego što si je ti ikada jebao. Možda ima veći kurac i ona može odlučiti da joj se taj kurac jako sviđa. Možda bi htela opet imati taj penis, da je napuni spermom. Možda će sisati njegov penis sve dok joj sperma ne iscuri iz usta. Usta koja ljube tebe i tvoju decu.“

Izraz lica mu se potpuno promenio!

„Šta jebote Duško! Koji kurac!? Ne mogu da verujem da tako pričaš o Jelici!“

Spustio sam ton ali sam nastavio – „Dakle, da li si uznemiren zbog onoga što sam rekao?“

Udahnuo je duboko.

„Samo nisam mislio da ćeš tako govoriti o tome.“

„Pa, zaboravi da sam to rekao ja. Nego, šta je sa onim što sam rekao?“ Marko je na trenutak razmislio i nasmejao se: „Iskreno, to me čini napaljenim.“

To je bio odgovor kojim sam se nadao.

KRAJ 1. Dela

Don`t copy text!