transica jebe ortakovu mamu

Transica Uzvraća Udarac 1. Deo

Sara je svom snagom pritisnula vrata, bezuspešno. Skrivena samo peškirom, nije bila obučena niti spremna za ovo. Imala je prilično dobru ideju o tome ko drži vrata zatvorena na drugom kraju. Zvao se Ivan i godinama je maltretirao Saru.

Odlučila je da pokuša još jednom pre nego što odustane. Sara se zaletela ramenom o vrata, ali su se ona otvorila pre nego što je došla u kontakt sa njima. Izletela je i pala na pod. Ivan je počeo da se smeje. Sara se odgurnula, usput izgubivši peškir. Spao je niz njeno telo i nije uspela da ga zgrabi.

Bradavice su joj se ukrutile na hladnom vazduhu usred svlačionice. Sara je navukla peškir preko svojih velikih pokretnih grudi i zavezala ga u čvor. Crveni obraze otkrivali su stid koji je osećala.

„Dobre sise“, nasmejao se.

„Kretenu jedan“, promrmljala je nakon što se malo udaljila.

Sve je počelo kada je sara počela da prelazi iz devojke u mladu ženu. Sara je postala lepa žena u poslednjih nekoliko godina. Imala je prelepo ženstveno lice, pune grudi, vitku figuru sa svim prelepim ženstvenim oblinama koje možete zamisliti i lepo zategnutu guzu za kojom su se mnogi okretalo. Ivanove nezrele ludorije nisu bile ništa novo za Saru. Stalno je izvodio takve stvari.

Primetila je da su vrata njenog ormarića otvorena. Tek kada je Sara primetila da nešto nedostaje, počela je da paniči. Ovo nije bilo šta. Bio je to medaljon koji je njena majka dala Sari pre svoje smrti. Sarino srce je lupalo dok je pretraživala ormarić. Stvarno je nestao.

Bio je kraj dana i Sara je svuda gledala u nadi da će uhvatiti Ivana pre nego što napusti školu. Bila je sve više uznemirena jer se plašila da nikada neće vratiti taj medaljon. Gledala je okolo i shvatila da je već napustio školu. Sara je preskočila svoj autobus u pokušaju da ga prati kući. Počela je da pada kiša dok je hodala. Nije ga bilo ni na vidiku.

Sarine oči su bile crvene, jadna devojka je bila skoro u suzama kada se pojavila ispred njegove kuće. Po kiši je pozvonila na vrata i čekala odgovor.

„Zdravo?“ Ivanova majka joj je otvorila vrata. „Saro, jesi li to ti?“ upitala je.

„Gde je Ivan?“ reče Sara tihim, uznemirenim glasom.

„Dušo, šta nije u redu? Uđi molim te. Napolju lije kiše, skroz si mokra“, rekla joj je gospođa Đukić slatkim, majčinskim tonom.

„On… uzeo mi je medaljon. Pokušala sam da ga pronađem i onda je počela da pada kiša“, šmrcala je Sara.

“Daj da ti donesem peškir dušo.”

Gospođa Đukić je zatvorila vrata i otišla do ormana u hodniku. Pojavila se minut kasnije sa velikim peškirom i omotala ga oko Sarinih ramena. „Ivan ti je uzeo medaljon? Misliš na onaj koji uvek nosiš?“

„Da. Nestao je iz mog ormarića.“ Sara je obrisala svoje mokro lice mekim peškirom.

„Oh, draga. Ne znam šta da radim sa njim. Bio je kući samo nekoliko minuta. Otišao je u svoju sobu na minut i ubrzo izašao napolje. Možda ga je ostavio tamo. Hajde da pogledamo.“ Nasmejala se majka njenog nasilnika.

Kako je tako lepa žena mogla da rodi tako zlog sina? – pomislila je. Sara je odmeravala gospođu Đukić dok su hodale. Svi su znali da je ona milf, nije bilo dileme. Plava kosa, velike grudi i duge noge. Gospođa Đukić je počela da pretura po Ivanovom stolu dok je Sara nekako sela na njegov krevet. Nije izgledalo kao da je ostavio medaljon ovde. Gospođa Đukić je pogledala u noćni ormarić i onda slegnula ramenima. Sela je na krevet pored Sare i osušila Sarin vrat peškirom.

„Znam da te Ivan ponekada zadirkuje. Razgovarali smo o tome. Kažem ti, ne znam šta da radim sa tim momkom.“

„Samo želim da moj medaljon bude vraćen.”

Dok je Sara govorila, videla je da je gospođa Đukić ne gleda u lice. Oči su joj bile uprte niže. Sara je spustila pogled i videla kako joj bradavice probijaju kroz natopljenu majicu. Sara je samouvereno stavila ruku na grudi i rekla: „Izvinite. Mora da sam zaboravila grudnjak u žurbi da pronađem Ivana.“ Sarini obrazi su bili jarko crveni.

„Ponekad poželim da se Ivan smiri i da pronađe sebi devojku. Devojku poput tebe.“ Gospođa Đukić je skrenula pogled sa Sarinih grudi i podigla je u oči, skoro kao u transu, osećajući se pomalo posramljeno.

„Devojku poput mene“, ponovila je Sara reči i malo se nasmejala, „malo ljudi želi devojku poput mene“. Sarine oči spustiše se niže; videla je bradavice gospođe Đukić ukočene kroz odeću.

Gospođa Đukić je to primetila i rekla mladoj devojci: „Ne nosim grudnjak po kući.“ Imala je nestašan osmeh na licu dok je to pratila rečima: „Nisu mi visoko grudi kao nekada. Ali i dalje dobijaju mnogo pogleda. Nažalost, od muža i ne tako često.“

„Mislim da su… khm… veoma lepe.“ Sara je progutala kad je shvatila da ima erekciju. Smatrala je sebe strejt devojkom, ali nagoni su je pritiskali. Mlada devojka nije mogla da skrene pogled sa dekoltea gospođe Đukić. Jedina stvar koja je slomila Sarino buljenje bile su usne gospođe Đukić.

Nagnula se i tiho ih nasadila na Sarine. Gospođa Đukić je pritisnula jezik na Sarine pune usne i nežno joj ušla u usta. Sara je bila šokirana, ali takođe previše napaljena da bi se brinula. Osim toga, činilo se da je stekla neko perverzno zadovoljstvo znajući da ovo nije bilo koja žena. Ovo je bila Ivanova mama.

Usne su im se stisnule. Sara je zastenjala u usta majke svog mučitelja kada je osetila kako ženina ruka trlja njeno telo i stiska joj grudi. Sara je obavila ruke oko tela gospođe Đukić dok joj je starija žena stiskala bradavice. Ljubile su se sa iznenađujućom vatrom i strašću.

Sara se smirila dok su se ljubile i predala je celo telo tom iskustvu. Pre nego što je bilo ko od njih shvatio šta se događa, Sara je bila na vrhu gospođe Đukić na Ivanovom krevetu i nijedna nije moglo da prestane da šapa po odeći one druge.

Gospođa Đukić je skinula svoju bluzu između besomučnog ljubljenja, a Sara je zarila lice u slatke dinje starije žene. Hladna, meka površina i tvrde bradavice su joj se dobro osećale na licu. Sara je uvukla jednu od bradavica gospođe Đukić u usta i snažno je sisala.

„Da li si ikada ranije ovo radila?“ – napaljenim glasom upita gospođa Đukić svoju gošću. Protrljala je butine, osećajući poznatu lepljivost između nogu. Bradavica gospođe Đukić je iskočila iz Sarinih usana i mlada t-devojka je odgovorila: „Ne… nikada.“

Sara je osetila kako ruka gospođe Đukić klizi niz njeno telo. Ruka gospođe Đukić obavila je Sarinu erekciju i počela da je drka. Ivanova mama je pritisnula vrh o toplinu njenog ženstvenog ulaza dok je stezala ruku gore-dole po njenoj dužini. Njihovi jezici su se ponovo sreli, dok su Sarine ruke pipale sise gospođe Đukić.

„Uhhh… Veća si nego što sam mislila da ćeš biti.“ Gospođa Đukić je još jednom stisnula Sarinu erekciju. „Ni na koji način se ne žalim,“ starija žena se osmehnula od uha do uha.

Obe žene su počele da gube ostatak odeće. Ivanova mama je skinula poslednji komad odeće, sićušni par gaćica niz Sarine noge. Sarin penis skliznuo je dole i pritisnuo otvor pičke gospođe Đukić; bio je obrijan i klizav od njenih tečnosti.

Gospođa Đukić joj je rekla: „Ubaci ga dušo. Jebi me…“, jaukala je.

Sara je pritisnula bokove napred i glava njenog penisa je polako ušla u mamu njenog mučitelja.. Sara je stisnula zube kroz prijatan, neodoljiv osećaj da njen penis guta pica ove starije žene.

„Velik je…. To je veliki kurac! Sada me jebi dušo!”

Ogromno zadovoljstvo Sarinog velikog penisa bilo je ispisano na njenom licu. Gospođa Đukić je opipala Sarine grudi, grubo stežući veličanstvene lopte devojačkog mesa. Sara je, iako neiskusna, znala šta treba da radi. Počela je da nabija svoj kurac u pičku gospođe Đukić kao profesionalka. transica jebe ortakovu mamu

Dve žene su bile potpuno izgubljene u požudi, nastavljajući da se tucaju. Gotovo trenutno su pronašle ugodan jebeni ritam koji se sastojao od toga da je Ivanova mama stezala mišiće svoje pice baš kada bi Sara ušla do dna, a zatim ponovo pustila svoj penis za još jedan silovit skok vođen požudom.

„Ufff.. kako jebeno divno primaš moj kurac…“, promrmljala je Sara prelepoj starijoj ženi koja je uvek bila tako ljubazna prema njoj.

Ljubile su se divljački; njihovi jezici su se rvali zajedno dok su im se usne borile da ostanu povezane. Škripa Ivanovog kreveta bila je muzika za Sarine uši. Na trenutak je zamislila sve zle stvari koje joj je uradio, a zatim ih nadovezala na sliku njegove mame koja se rasprostire na njegovom krevetu i uzima njen kurac.

„Mmm… to je to dušo. Razvali me od kurca!“ Disanje gospođe Đukić postalo je otežano. Sa svakim udarcem, Sara je osetila kako se noge starije milfice tresu.

Sara je shvatila da je gospođa Đukić svršavala kada su joj se oči zatvorile i njena pička se stisnula na Sarin penis. Sara je zarila lice u velike sise gospođe Đukić; poljubila je i lizala svaki centimetar mekog mesa pre nego što je usisala jednu bradavicu, pa drugu. Sarin penis je pulsirao. Bila je tvrđa nego ikada. To je bila njena prva jebačina! Nisam više nevina! – rekla je Sara sebi dok je zakopala svaki centimetar sebe u gospođu Đukić i pustila sokove majke njenog mučitelja da kupaju njen kurac.

Bilo je neverovatno i najbolja stvar koju je Sara ikada iskusila. Sarini udari postali su jači kada joj je sinulo da nekome može doneti ovoliko zadovoljstvo. Gospođa Đukić je cvilila ispod mlade t-devojke, uzimajući svaki centimetar devojčinog kurca. Oštri nokti gospođe Đukić zabili su se u Sarinu zadnjicu.

Sarin penis se nikada nije osećao tako tvrdo; njena jaja su bila tako jebeno puna. Htela je da svu spermu izbaci u Ivanovu mamu. Sara je držala gospođu Đukić za grudi i apsolutno je maltretirala njenu osetljivu picu. Mogla je da oseti kako pička Ivanove mame čvrsto steže njen penis kao da ga nikada neće pustiti.

„Jebi me tim velikim kurcem. Jebi me jače i napuni me tom jebenom spermom! Želim to!“ Gospođa Đukić je pičkom još čvršće stisnula Sarin kurac.

„Jebote… kakva si kučka… Svršiću!“

Sarina kolena su oslabila. Počela je da prska mlaz za mlazom vrele sperme u unutrašnjost gospođe Đukić. Sara je tiho, seksi stenjala i istovarila sve što je imala u majku svog nasilnika. Višak je kapao niz picu gospođe Đukić i padao na Ivanov krevet.

Sada su se znojile. Sara nije mogla da prestane da dahće. Spustila je glavu u dolinu sisa gđe Đukić, okrećući lice oko prevelikih brežuljaka Ivanove mame. „Sigurna si da to nikada ranije nisi radila dušo?“ Gospođa Đukić je zaigrano podigla obrvu i pogledala znojavu tinejdžerku.

„To mi je bio prvi put“, rekla je Sara, prolazeći jezikom po osetljivoj koži vrata gospođe Đukić. Dugo je oblizala sve do usana gospođe Đukić i poljubila ih. „Volela bih da probam ponovo nekada“, zakikotala se.

„Moj suprug neće biti kod kuće neko vreme, a Ivan, ko zna gde je; ako se ipak vrati kući, možemo ga naterati da sačeka dok ne završimo.”

Gospođa Đukić je pogledala mladu t-devojku sa velikim osmehom na licu. Sara je srela njene oči i rekla: „Spremna sam. Znaš… mogle bismo da damo Ivanu neke smernice koristeći njegovu nestašnu mamu kao vizuelnu pomoć. Mogla bih da ga naučim kako da jebe ženu.“

Zli osmesi su im prekrili lica…

KRAJ 1. Dela

koleginicu jebe u čmar

Seksualne Perverzije na Poslu 4. Deo

Ona je nastavila da ga iznenađuje svojim prljavim rečima i droljastim ponašanjem!

„Ovaj kurac je moj“, odgovorila je Zorana, omotavši usne oko njegovog debelog kurca i divlje ga progutavši.

Prodrkala ga je nekoliko puta pre nego što je pogledala u njegove oči. „Zauzimam ovaj kurac kao lično moj. Sada lezi.“

Pre nego što je Milan uspeo da odgovori, ustala je, gurnula ga nazad, a zatim na leđa sve dok nije dopuzala po njemu, prstom klizeći po zategnutim grudima pre nego što ga je ponovo poljubila. Bez reči, namestila je njegovu kitu tačno na ulaz njene pice i nasela na njega uz jauk sreće.

„Uhhhh“, jauknuo je i Milan, konačno uhvativši rukama njene bokove.

„Moram se priviknuti na njega.. tako je jebeno… Uhhhhh… Jebote … tako sam napaljena“, govorila je Zorana seksi glasom pre nego što ga je povukla, a zatim ga napala jezikom, oblizavši mu lice, bradu, obraze… „Bože, imaš dobar ukus.“

„Nisam imao pojma da si… da me ovako želiš…“, rekao je Milan i dalje u šoku. jaše po koleginom kurcu

Naravno, uvek su bili razigrani i koketni, ali on nije imao pojma da ga Zorana želi na ovaj način. Neizmerno ga je uzbudilo što ju je video tako gladnu i agresivnu.

„O, bože. Tako ću te dobro jebati. Želim da mi jebeš pičku tako jako da me celo telo zaboli“, rekla je Zorana nemilosrdno ga ašeći

Njeno telo se zgrčilo i savilo dok ga je jahala. „Ali nemoj misliti da ćemo završiti nakon što ja svršim. I mojoj guzi je potrebno dobro jebanje.“

„Aahhhhhh“, zajecao je Milan privukavši je k sebi i snažno je poljubivši.

Oboma se već stvarao znoj na telu dok ga je Zorana nemilosrdno jebala. Posmatrao je kako joj se telo savija, a njene čvrste pločice postaju jasno vidljive svakim pokretom njenih kukova unapred.

„Tako si jebeno vlažna…“

„Znam. Činiš me tako jebeno vlažnom. Kapljem već više od sat vremena“, rekla je Zorana uhvativši šakom njegovu kosu i uvukavši ga u svoje telo. Njen orgazam se brzo približavao. Milan je primio poruku, obujmivši je rukom kad je počela da drhti i da se trese.

Grizla je njegovu usnu dok joj se telo sve više napinjalo. Dodatno se spustila na njega i počela da lupa pičkom po njemu dok joj je orgazam preplavio telo. Uhvatila ga rukama oko glave, uvukavši ga u grudi pre nego što je glasno zastenjala!

Nakon nekoliko dugačkih sekundi prestala je da vrišti kad joj je orgazam završio.

„Isuse Zorana“, rekao je Milan puštajući da mu ruka sklizne do njenog dupeta.

To dupe kome se oduvek divio. Bilo je tako ukusno na dodir. Konačno ga je pustila i pogledala ga dok je sedela na vrhu. „Nisam završila“, rekla je Zorana teško dišući, a grudi su joj se dizale gore-dole.

„Mislim da sam se zaljubio“, rekao je Milan pre nego što su se poljubili, prvi put, nežno i toplo.

Nežno ga je držala za lice gledajući ga u oči. Bili su oznojeni, gladni za još, napunjeni energijom.

„Dobro“, rekla je Zorana pre nego što ga je primorala da se spusti na pod. „Sada mi daj svoju spermu.“

„Kakva si đavolica jebote“, rekao je Milan voleći ovaj prljavi govor svoje koleginice sa posla.

„Treba mi to u sebi“, reče Zorana, ponovo počevši da ga jaše.

Trljala je i milovala donji deo stomaka da mu pokaže gde želi. „Ovde želim tvoju vruću spermu!“

Srećom po Milana, njegovo uzbuđenje bilo je blizu vrhunca kada je Zorana konačno doživela orgazam, pa je bilo lako vratiti se tamo s obzirom da je sada čvrsto stezala njegov kurac svojom pičkom.

Zarežao je poput životinje, držeći je rukama za bokove dok se zabijao u seksi brinetu, besno istovarajući svoju spermu. Nakon nečega što mu se činilo kao večnost, pao je na pod i duboko uzimao vazduh dok se oporavljao od orgazma. Kad je konačno stekao dovoljno snage, podigao je pogled prema nasmejanoj ženi i nije mogao da se suzdrži od smeha.

„Šta je to bilo jebote?“ Upitao je Milan uživajući u naknadnom sjaju.

Pomerio se na lakat da bi se približio koleginici, ali ona je odmahnula glavom i ustala, a njegov penis je skliznuo iz nje i udario ga šamarom u stomak. Stavila mu je stopalo na grudi dok je stajala iznad njega i gurnula ga nazad. Milan nije bio siguran gde da pogleda, na njenu iskorišćenu pičkicu koja je izbacivala spermu niz njene noge ili prema njenim očima ispunjenim požudom.

„Rekla sam ti da je tvoj kurac sada moj!“, odgovorila je Zorana sa osmehom pre nego što je skinula nogu sa njegovih grudi i pustila ga da ustane. „Sada, moraš da me jebeš u dupe. Možemo ići kod mene, nije daleko.“

„Mogli bismo to da uradimo ovde“, rekao je Milan krećući se prema njoj, ali se ona okrenula i krenula ka svom ormariću.

„Ne, ne ovde“, rekla je Zorana, ali je zastala kada je osetila Milanove ruke oko struka, a zatim i njegovo telo uz njena leđa. To je neverovatno za Milana jer je u trenutku shvatio da je savršena za njega. Ona je bila ono što je tražio, savršeno odgovara njegovom životu. Ona je bila sve što je želeo od partnera.

„Savršena si. Udaj se za mene“, rekao je Milan iz vedra neba.

Gledajući ga preko ramena, nasmešila se. „Premlada sam da bih se udavala. Uostalom, ne seri Milane, tek smo se jednom kresnuli“, rekla je Zorana samouvereno, ali se topila u njegovim rukama.

Niko drugi je nije naterao da se ovako oseća. Sada je to znala. „Ne, nisi premlada, i ne ne serem“, rekao je Milan pre nego što je vratio ruku, a zatim je privukao da je poljubi. To je bio najljubazniji poljubac koji su ikada doživeli.

Zastali su na trenutak, ceo njihov svet se u trenutku promenio.

„Idemo kući“, rekla je Zorana tiho. „Moje dupe te treba.“ koleginicu jebe u čmar

Energični, njih dvoje su se obukli, prikupili stvari i otišli do Zorane da nastave započeto u kancelariji.

Zar je potrebno reći da je anal počeo čim su zakoračili u njenu kuću? Jel je potrebno reći da je vrištala osećajući ga u svom uskom anusu? Ma ima li uopšte smisla objašnjavajući da joj je napunio čmar spermom a potom je hranio njome?

Niko od njih nije znao šta budućnost nosi, ali su bili željni i nestrpljivi da saznaju.

KRAJ

pljeska koleginicu po dupetu

Seksualne Perverzije na Poslu 3. Deo

Zagledala se ravno u njega, ni jednom ne skidajući pogled pre nego što je konačno posegnula za dugmetom na farmerkama i raskopčala ga, a zatim ih gurnula niz bokove. Zorana je uzdahnula ugledavši Danicino golo dupe i brzo je pokrila usta. Čekala je da čuje da joj Milan nešto kaže, ali ništa se nije dogodilo. Zadržala je dah, pazeći da je obala čista kada je čula Danicu kako priča – „Ovako?”

„Ne, skini ih. Zatim se nagni preko konferencijskog stola“, rekao je Milan odlučno.

Zorana se pomerila da vidi šta se dešava i videla Danicu sa farmerkama oko jednog zgloba, sa raširenim nogama dok je bila nagnuta nad konferencijskim stolom. Bilo je očigledno da plavuša nije nosila gaćice, što je Zorani dalo ideju da Danica nije toliko nevina u svemu ovome.

Um joj je lutao iako je videla Danicino okruglo dupe kako sija na svetlosti, sa nagoveštajem svetlucanja među nogama dokaz njenog uzbuđenja. Pre nego što je Zorana uspela da napravi analizu sopstvenog uzbuđenja, videla je prvi meki šamar po tim mesnatim obrazima.

„Mmmmmm“, rekla je Danica, ali je oklevala kada je Milanova ruka počivala na donjem delu leđa.

„Kladim se da ti se sviđa, zar ne?“ upitao je Milan odlučno. „Tvoja pička mi kaže DA!“

Danica je uzdahnula, a zatim zastenjala. „Pretpostavljam da postoji jedan način da to saznamo“, odgovorila je Danica pomalo samouvereno, ali tinjajućim tonom.pljeska koleginicu po dupetu

Buka šamara po dupetu ispunila je tihu sobu praćenu cviljenjem, a zatim dubokim stenjanjem. Zorana je zurila u gorući crveni otisak ruke na Danicinom debelom mesu i osetila kako joj pica pulsira od želje. Još jedan udarac ispunio je prazninu, ovaj put na drugom guzu i ponovo uzburkao nešto u Zorani dok je Danica stenjala uz odobravanje.

„Prava si kurva, zar ne?“ Milan je rekao više kao izjavu nego kao pitanje.

„Da“, rekla je Danica uživajući u senzacijama.

„Neću da te jebem, jednostavno zato što tako voliš da prkosiš. Zamisli to kao kaznu, ali“, rekao je Milan gledajući joj između nogu. „Uffff! Jebeno si mokra. Voliš da te zovu kurvom, zar ne?“

„Da“, rekla je Danica seksualno. „Ja sam prljava kurva.“

„Dobro, jer“, rekao je Milan gurnuvši dva prsta u njenu mokru pičku. „Svršićeš za mene, upravo ovde, odmah. Kao prljava drolja koja jesi…“ jebe koleginicu prstima

Danica je počela da stenje dok su njegovi prsti uništavali njenu čvrstu, mokru macu. Posegnula je prema njemu i raširila mu dupe, dajući mu veći pristup svojim droljastim rupama. „O bože. Tako sam loša devojka. Idem do kraja ako nastaviš tako!“ rekla je Danica počevši da stenje sve glasnije i glasnije. „Uradiću šta god hoćeš.”

„Dobro“, rekao je Milan prije nego što ju je ponovo ošamario dok ju je grubo palio. Još dva udarca po njenom dupetu i Danica je zavijala dok joj je orgazam prolazio kroz telo.

Zorana je sedela čvrsto prekrštenih nogu, držeći vlastito uzbuđenje podalje, dok je Danica pucala na komade. Milan je svuda razmazao njene sokove, grubo izvlačeći prste iz njene upotrebljene pičke i udario je po guzici. Danica je šepala na stolu, sokovi su joj se slivali niz noge dok je Milan hodao prema vratima konferencijske sobe.

„Ja… ja… „, rekla je Danica podižući se sa konferencijskog stola.

Izgledala je predivno potpuno gola. Njeno zakrivljeno telo, glatko koliko god je oko moglo da bude i uvek tako prijatno.

„Obuci se. Moram da obavim obilazak“, rekao je Milan sa osmehom.

Danica je ustala na drhtave noge, sa osmehom na licu, i obukla se. „Želim da uzvratim uslugu. Jedva čekam da probam tvoju spermu. Volim da progutam“, rekla je Danica sa seksi malim stenjanjem. „Mogu da sisam kurac satima.“ Zaigrano je prišla Milanu i stavila mu ruku na grudi.

Činilo se da je zahvalna na iskustvu koje je upravo doživela.

„Moraćemo i to da proverimo, zar ne“, rekao je Milan uz kratak smeh. „Sada, gubi se odavde. Moram da obavim posao.“

Soba je mirisala na seks i Danica se polako probijala pored Milana, namignuvši mu pre nego što je izašla iz sobe. Ugasio je svetlo i otišao.

Zorana je sedela tamo u potpunom uzbuđenju zbog onoga što se upravo dogodilo. Zorana je promenila mišljenje o Milanu i znala je da su sličniji nego što je ikada zamislila. Iako je morala da obavi obilazak, znala je šta se mora dogoditi pre nego što njih dvoje večeras odu sa posla.

Sa Milanom na umu, Zorana je trčala po kampusu i proveravala šta treba pre nego što se vratila u kancelariju da sačeka Milana. Skinuvši pojas i bacivši ga u ormarić, Zorana je osetila kako je telo boli od želje. Gaćice su joj bile natopljene, ali još nije bila voljna osloboditi se uzbuđenja. Morala je prvo da se obračuna s njim, kako god to izgledalo.

Nije morala dugo da čeka, u roku od dvadeset minuta eto njega. Konačno, Milan je ušao u zgradu pred kraj njihove smene, a Zorana je pokušala da ostane mirna i ponaša se što je moguće hladnije.

„Hej“, rekao je Milan skinuvši pojas i krenuo prema ormariću.

„Zdravo“, reče Zorana lagano drhteći. Bilo je to sada ili nikad.

„Hvala Bogu, ova smena je završena“, rekao je Milan okačivši kaiš u svoj ormarić. Okrenuo se, primetivši da ga Zorana čudno gleda. „Šta?“

Zorana je jurnula, omotavši rukama oko vrata i strastveno ga ljubeći. Počela je da mu kida košulju, otvarajući je dok dugmići nisu bili otkopčani. Gurnula je ruke u njegov gornji deo i počela da ga oseća. Njegove zategnute grudi i trbušnjaci palile su Zoranu, videvši koliko je veliki ispod te uniforme.

Pustila je svoje prste da odlutaju od njegovih leđa oko njegovih strana i napred, pre nego što se povukla i otvorila svoj gornji deo. Ovo se dešavalo. Milan je bio zapanjen, gledajući Zoranu i njen crni grudnjak. Nije bio siguran šta da uradi ili kaže, potpuno ga je iznenadila.

„Slušaj… Videla sam te sa Danicom“, rekla je Zorana bacivši majicu pre nego što je uzvratila Milanu i agresivno ga poljubila.

Počela je da mu skida pantalone sa nestrpljenjem izgladnelog čoveka u bifeu. Spustivši se, silom mu je povukla pantalone do poda, a zatim mu je pocepala donji veš. Njegov penis je već bio u punom ritmu.

„Jebote!!“

Milan je progutao pljuvačku i konačno se sabrao dovoljno da progovori. „Zorana… dušo, šta radiš?” Upitao je Milan pre nego što je ustala i svukla ostatak odeće u vihoru procvata.

Stajala je tamo potpuno gola. Znao je da voli da vežba, ali nije imao pojma da je ovako zategnuta i seksi. Njene male, živahne grudi imale su velike natečene bradavice, dok su njeni atletski bokovi istakli njen još manji struk.

Bila je divna.

Njegova vilica je bila ukočena i širom otvorena… Nije imao pojma šta se depšava… nije verovao u realnost svega toga… uštinuo se! Bukvalno fizički se uštinuo misleći da sanja, ali je ona i dalje bila tu smejeći se na njegovo zbunjeno ponašanje.

KRAJ 3. Dela

Don`t copy text!