Transica Uzvraća Udarac 1. Deo

Sara je svom snagom pritisnula vrata, bezuspešno. Skrivena samo peškirom, nije bila obučena niti spremna za ovo. Imala je prilično dobru ideju o tome ko drži vrata zatvorena na drugom kraju. Zvao se Ivan i godinama je maltretirao Saru.

Odlučila je da pokuša još jednom pre nego što odustane. Sara se zaletela ramenom o vrata, ali su se ona otvorila pre nego što je došla u kontakt sa njima. Izletela je i pala na pod. Ivan je počeo da se smeje. Sara se odgurnula, usput izgubivši peškir. Spao je niz njeno telo i nije uspela da ga zgrabi.

Bradavice su joj se ukrutile na hladnom vazduhu usred svlačionice. Sara je navukla peškir preko svojih velikih pokretnih grudi i zavezala ga u čvor. Crveni obraze otkrivali su stid koji je osećala.

„Dobre sise“, nasmejao se.

„Kretenu jedan“, promrmljala je nakon što se malo udaljila.

Sve je počelo kada je sara počela da prelazi iz devojke u mladu ženu. Sara je postala lepa žena u poslednjih nekoliko godina. Imala je prelepo ženstveno lice, pune grudi, vitku figuru sa svim prelepim ženstvenim oblinama koje možete zamisliti i lepo zategnutu guzu za kojom su se mnogi okretalo. Ivanove nezrele ludorije nisu bile ništa novo za Saru. Stalno je izvodio takve stvari.

Primetila je da su vrata njenog ormarića otvorena. Tek kada je Sara primetila da nešto nedostaje, počela je da paniči. Ovo nije bilo šta. Bio je to medaljon koji je njena majka dala Sari pre svoje smrti. Sarino srce je lupalo dok je pretraživala ormarić. Stvarno je nestao.

Bio je kraj dana i Sara je svuda gledala u nadi da će uhvatiti Ivana pre nego što napusti školu. Bila je sve više uznemirena jer se plašila da nikada neće vratiti taj medaljon. Gledala je okolo i shvatila da je već napustio školu. Sara je preskočila svoj autobus u pokušaju da ga prati kući. Počela je da pada kiša dok je hodala. Nije ga bilo ni na vidiku.

Sarine oči su bile crvene, jadna devojka je bila skoro u suzama kada se pojavila ispred njegove kuće. Po kiši je pozvonila na vrata i čekala odgovor.

„Zdravo?“ Ivanova majka joj je otvorila vrata. „Saro, jesi li to ti?“ upitala je.

„Gde je Ivan?“ reče Sara tihim, uznemirenim glasom.

„Dušo, šta nije u redu? Uđi molim te. Napolju lije kiše, skroz si mokra“, rekla joj je gospođa Đukić slatkim, majčinskim tonom.

„On… uzeo mi je medaljon. Pokušala sam da ga pronađem i onda je počela da pada kiša“, šmrcala je Sara.

“Daj da ti donesem peškir dušo.”

Gospođa Đukić je zatvorila vrata i otišla do ormana u hodniku. Pojavila se minut kasnije sa velikim peškirom i omotala ga oko Sarinih ramena. „Ivan ti je uzeo medaljon? Misliš na onaj koji uvek nosiš?“

„Da. Nestao je iz mog ormarića.“ Sara je obrisala svoje mokro lice mekim peškirom.

„Oh, draga. Ne znam šta da radim sa njim. Bio je kući samo nekoliko minuta. Otišao je u svoju sobu na minut i ubrzo izašao napolje. Možda ga je ostavio tamo. Hajde da pogledamo.“ Nasmejala se majka njenog nasilnika.

Kako je tako lepa žena mogla da rodi tako zlog sina? – pomislila je. Sara je odmeravala gospođu Đukić dok su hodale. Svi su znali da je ona milf, nije bilo dileme. Plava kosa, velike grudi i duge noge. Gospođa Đukić je počela da pretura po Ivanovom stolu dok je Sara nekako sela na njegov krevet. Nije izgledalo kao da je ostavio medaljon ovde. Gospođa Đukić je pogledala u noćni ormarić i onda slegnula ramenima. Sela je na krevet pored Sare i osušila Sarin vrat peškirom.

„Znam da te Ivan ponekada zadirkuje. Razgovarali smo o tome. Kažem ti, ne znam šta da radim sa tim momkom.“

„Samo želim da moj medaljon bude vraćen.”

Dok je Sara govorila, videla je da je gospođa Đukić ne gleda u lice. Oči su joj bile uprte niže. Sara je spustila pogled i videla kako joj bradavice probijaju kroz natopljenu majicu. Sara je samouvereno stavila ruku na grudi i rekla: „Izvinite. Mora da sam zaboravila grudnjak u žurbi da pronađem Ivana.“ Sarini obrazi su bili jarko crveni.

„Ponekad poželim da se Ivan smiri i da pronađe sebi devojku. Devojku poput tebe.“ Gospođa Đukić je skrenula pogled sa Sarinih grudi i podigla je u oči, skoro kao u transu, osećajući se pomalo posramljeno.

„Devojku poput mene“, ponovila je Sara reči i malo se nasmejala, „malo ljudi želi devojku poput mene“. Sarine oči spustiše se niže; videla je bradavice gospođe Đukić ukočene kroz odeću.

Gospođa Đukić je to primetila i rekla mladoj devojci: „Ne nosim grudnjak po kući.“ Imala je nestašan osmeh na licu dok je to pratila rečima: „Nisu mi visoko grudi kao nekada. Ali i dalje dobijaju mnogo pogleda. Nažalost, od muža i ne tako često.“

„Mislim da su… khm… veoma lepe.“ Sara je progutala kad je shvatila da ima erekciju. Smatrala je sebe strejt devojkom, ali nagoni su je pritiskali. Mlada devojka nije mogla da skrene pogled sa dekoltea gospođe Đukić. Jedina stvar koja je slomila Sarino buljenje bile su usne gospođe Đukić.

Nagnula se i tiho ih nasadila na Sarine. Gospođa Đukić je pritisnula jezik na Sarine pune usne i nežno joj ušla u usta. Sara je bila šokirana, ali takođe previše napaljena da bi se brinula. Osim toga, činilo se da je stekla neko perverzno zadovoljstvo znajući da ovo nije bilo koja žena. Ovo je bila Ivanova mama.

Usne su im se stisnule. Sara je zastenjala u usta majke svog mučitelja kada je osetila kako ženina ruka trlja njeno telo i stiska joj grudi. Sara je obavila ruke oko tela gospođe Đukić dok joj je starija žena stiskala bradavice. Ljubile su se sa iznenađujućom vatrom i strašću.

Sara se smirila dok su se ljubile i predala je celo telo tom iskustvu. Pre nego što je bilo ko od njih shvatio šta se događa, Sara je bila na vrhu gospođe Đukić na Ivanovom krevetu i nijedna nije moglo da prestane da šapa po odeći one druge.

Gospođa Đukić je skinula svoju bluzu između besomučnog ljubljenja, a Sara je zarila lice u slatke dinje starije žene. Hladna, meka površina i tvrde bradavice su joj se dobro osećale na licu. Sara je uvukla jednu od bradavica gospođe Đukić u usta i snažno je sisala.

„Da li si ikada ranije ovo radila?“ – napaljenim glasom upita gospođa Đukić svoju gošću. Protrljala je butine, osećajući poznatu lepljivost između nogu. Bradavica gospođe Đukić je iskočila iz Sarinih usana i mlada t-devojka je odgovorila: „Ne… nikada.“

Sara je osetila kako ruka gospođe Đukić klizi niz njeno telo. Ruka gospođe Đukić obavila je Sarinu erekciju i počela da je drka. Ivanova mama je pritisnula vrh o toplinu njenog ženstvenog ulaza dok je stezala ruku gore-dole po njenoj dužini. Njihovi jezici su se ponovo sreli, dok su Sarine ruke pipale sise gospođe Đukić.

„Uhhh… Veća si nego što sam mislila da ćeš biti.“ Gospođa Đukić je još jednom stisnula Sarinu erekciju. „Ni na koji način se ne žalim,“ starija žena se osmehnula od uha do uha.

Obe žene su počele da gube ostatak odeće. Ivanova mama je skinula poslednji komad odeće, sićušni par gaćica niz Sarine noge. Sarin penis skliznuo je dole i pritisnuo otvor pičke gospođe Đukić; bio je obrijan i klizav od njenih tečnosti.

Gospođa Đukić joj je rekla: „Ubaci ga dušo. Jebi me…“, jaukala je.

Sara je pritisnula bokove napred i glava njenog penisa je polako ušla u mamu njenog mučitelja.. Sara je stisnula zube kroz prijatan, neodoljiv osećaj da njen penis guta pica ove starije žene.

„Velik je…. To je veliki kurac! Sada me jebi dušo!”

Ogromno zadovoljstvo Sarinog velikog penisa bilo je ispisano na njenom licu. Gospođa Đukić je opipala Sarine grudi, grubo stežući veličanstvene lopte devojačkog mesa. Sara je, iako neiskusna, znala šta treba da radi. Počela je da nabija svoj kurac u pičku gospođe Đukić kao profesionalka. transica jebe ortakovu mamu

Dve žene su bile potpuno izgubljene u požudi, nastavljajući da se tucaju. Gotovo trenutno su pronašle ugodan jebeni ritam koji se sastojao od toga da je Ivanova mama stezala mišiće svoje pice baš kada bi Sara ušla do dna, a zatim ponovo pustila svoj penis za još jedan silovit skok vođen požudom.

„Ufff.. kako jebeno divno primaš moj kurac…“, promrmljala je Sara prelepoj starijoj ženi koja je uvek bila tako ljubazna prema njoj.

Ljubile su se divljački; njihovi jezici su se rvali zajedno dok su im se usne borile da ostanu povezane. Škripa Ivanovog kreveta bila je muzika za Sarine uši. Na trenutak je zamislila sve zle stvari koje joj je uradio, a zatim ih nadovezala na sliku njegove mame koja se rasprostire na njegovom krevetu i uzima njen kurac.

„Mmm… to je to dušo. Razvali me od kurca!“ Disanje gospođe Đukić postalo je otežano. Sa svakim udarcem, Sara je osetila kako se noge starije milfice tresu.

Sara je shvatila da je gospođa Đukić svršavala kada su joj se oči zatvorile i njena pička se stisnula na Sarin penis. Sara je zarila lice u velike sise gospođe Đukić; poljubila je i lizala svaki centimetar mekog mesa pre nego što je usisala jednu bradavicu, pa drugu. Sarin penis je pulsirao. Bila je tvrđa nego ikada. To je bila njena prva jebačina! Nisam više nevina! – rekla je Sara sebi dok je zakopala svaki centimetar sebe u gospođu Đukić i pustila sokove majke njenog mučitelja da kupaju njen kurac.

Bilo je neverovatno i najbolja stvar koju je Sara ikada iskusila. Sarini udari postali su jači kada joj je sinulo da nekome može doneti ovoliko zadovoljstvo. Gospođa Đukić je cvilila ispod mlade t-devojke, uzimajući svaki centimetar devojčinog kurca. Oštri nokti gospođe Đukić zabili su se u Sarinu zadnjicu.

Sarin penis se nikada nije osećao tako tvrdo; njena jaja su bila tako jebeno puna. Htela je da svu spermu izbaci u Ivanovu mamu. Sara je držala gospođu Đukić za grudi i apsolutno je maltretirala njenu osetljivu picu. Mogla je da oseti kako pička Ivanove mame čvrsto steže njen penis kao da ga nikada neće pustiti.

„Jebi me tim velikim kurcem. Jebi me jače i napuni me tom jebenom spermom! Želim to!“ Gospođa Đukić je pičkom još čvršće stisnula Sarin kurac.

„Jebote… kakva si kučka… Svršiću!“

Sarina kolena su oslabila. Počela je da prska mlaz za mlazom vrele sperme u unutrašnjost gospođe Đukić. Sara je tiho, seksi stenjala i istovarila sve što je imala u majku svog nasilnika. Višak je kapao niz picu gospođe Đukić i padao na Ivanov krevet.

Sada su se znojile. Sara nije mogla da prestane da dahće. Spustila je glavu u dolinu sisa gđe Đukić, okrećući lice oko prevelikih brežuljaka Ivanove mame. „Sigurna si da to nikada ranije nisi radila dušo?“ Gospođa Đukić je zaigrano podigla obrvu i pogledala znojavu tinejdžerku.

„To mi je bio prvi put“, rekla je Sara, prolazeći jezikom po osetljivoj koži vrata gospođe Đukić. Dugo je oblizala sve do usana gospođe Đukić i poljubila ih. „Volela bih da probam ponovo nekada“, zakikotala se.

„Moj suprug neće biti kod kuće neko vreme, a Ivan, ko zna gde je; ako se ipak vrati kući, možemo ga naterati da sačeka dok ne završimo.”

Gospođa Đukić je pogledala mladu t-devojku sa velikim osmehom na licu. Sara je srela njene oči i rekla: „Spremna sam. Znaš… mogle bismo da damo Ivanu neke smernice koristeći njegovu nestašnu mamu kao vizuelnu pomoć. Mogla bih da ga naučim kako da jebe ženu.“

Zli osmesi su im prekrili lica…

KRAJ 1. Dela