Tag transica

napaljena seksi transica

Seksi Trans

napaljena seksi transicaUni transica sa vrhunskim telom i prelepim licem .. hvalim sebe jer zasluzujem to.. jer verujem da sam najbolja ovde i da mogu najvise da pruzim.. ja i dajem ja i primam ja sam seksi lutka koja moze da te ocara a moze i da ti se potcini ..

Pogledaj SVE

Pozovi: 0906/444-808 – lokal 300 kada se javi ljubazna sekretarica trazi Seksi Trans i javiću ti se

Važi samo za Srbiju. Pozivi su mogući iz fiksne telefonije Srbije i mobilne mreže MTS-064,065 i 066 i A1 mreza 060 i 061.Lepa slatka i zdrava transica

Zdrava negovana i slatka

Lepa slatka i zdrava transicaMoji fetisi mozda nisu toliko zanimljivi kao neki drugi ali bez obzira na to umem biti veoma vatrena slatka tranvestita. Najvaznije mi je da odrzavam higijenu i da sam u svakoj prilici lepa i doterana. Imam mnoge fantazije koje nisam ostvarila ali ne brinem zbog toga. Kada se pojavi pravi tip tada cu i ja ispuniti svoje vlazne snove.

Pogledaj SVE

pokorna i obdarena transica

Extra transdevojka

pokorna i obdarena transicaPredivna sredjena exxxtra transdevojka.. romanticna ali samo do neke granice nakon koje maske padaju zajedno sa odecom.. velicina nije bitna ali ako nekoga interesuje veoma sam velika 😛 preduzimam kontrolu kada treba a guzim se i primam kada zapovedis..

Pogledaj SVE

Don`t copy text!