Transica Uzvraća Udarac 2. Deo

Sara je sledećeg dana krenula u školu sa opasnim samopouzdanjem. Nije bilo važno kakvo bi sranje Ivan mogao izvesti. Jebala mu je mamu, bukvalno. Pomislila je na jučerašnje popodne i osetila komešanje ispod pojasa.

„Saro! Gde si bila juče?“ doviknuo joj je glas.

Mlada Transica se okrenula i videla kako najbolja drugarica juri ka njoj. Valerija je bila pravi lik, ortakinja za poželeti. Devojački nastrojena i potpuno opsednuta svim stvarima u vezi sa kurčevima. Sara se prisetila kada se Valerija prvi put doselila ovde. Bile su bliske prijateljice, ali Sara je odlagala da joj saopšti da je ona trans. Sara nije želela da je uplaši. Kada je konačno otkrila Valeriji svoju tajnu, prvo što je Valerija rekla bilo je: „Mogu li da ga vidim?“

Sara je zaboravila da je juče trebalo da se sastane sa Valerijom. U svom uzbuđenju, zaboravila je na to.

„Izvini, nisam htela da te ispalim.“ Valerija je uhvatila svoju prijateljicu za ruku u znak izvinjenja. „Hoćeš da te otpratim do tvog ormarića? Ivan se obično ne zeza sa tobom kada to radimo“, upitala je Valerija.

Sara je razmišljala o tome na trenutak, prizivajući slike svoje popodnevne zabave sa gospođom Đukić. „Zapravo ne, biću dobro. Hvala u svakom slučaju. Vidimo se na ručku.“ Valerija klimnu glavom.

Sara je gledala kako njena prijateljica odlazi.
***
Sara i gospođa Đukić su nastavile da nalaze vreme za svoje jebanje tokom sledeće nedelje. Išle su na to kad god su mogle. Ivanova mama je naučila Saru sve o jebanju. Bila je jedna prljava mama i nijedna od njih nije mogla da se zasiti ove druge. Gospodin Đukić više nije bio zainteresovan za Ivanovu mamu, ali Sara sigurno jeste. Ivan se i dalje ponašao prema Sari kao prema parčetu govneta.

Inače Gospođa Đukić je uspela da interveniše i vrati Sari njen medaljon. Sara je zapravo morala da je jebe za to. Toliko je snažno tucala Ivanovu mamu da su bile iznenađene što niko nije pozvao policiju. Sari nije smetalo što se Ivan toliko ruga i povremeno je maltretira, ona je imala prednost a on to nije ni znao. tuca mamu svog prijatelja shemale transica

Jednog dana bila je u ženskoj svlačionici kada ju je Ivan počeo smarati. Otišao je tamo sa izričitom namerom da je iznervira. „Jesi li tražila ovo?“ upitao je sa knjigom u ruci koju je uzeo iz njenog ranca.

„Vrati to Ivane“, ispružila je ruku za njim, ali on je knjigu umesto toga ispustio na zemlju i zgazio je. Bila je to knjiga iz biblioteke i glupan je ostavio otisak cipele na koricama. Sara je samo odmahnula glavom i posegnula za njom; to je Ivanu dalo pogled na njen ormarić.

Pitao je: „Hej šta je to?“

Sara je osetila kako je obuzima nervoza kada je prepoznala seksi gaćice koje je uzela kao uspomenu od Ivanove mame. Sara je razmišljala o tome, a pametan osmeh joj se na kraju proširio preko punih usana. Izvukla je svilenkaste, ružičaste tange i bacila ih na Ivana.

Zbunjen, uhvatio ih je, pogledao ih i rekao: „Pihhh! Skloni te gaćice od mene. Ne želim ih!“

„One nisu moje“, rekla je Sara uz samozadovoljan osmeh.

„Čije su onda?” upita Ivan radoznalo.

„Pitaj svoju mamu“, rekla mu je Sara sa osmehom koji je iz minuta u minut postajao sve veći.

Podigla ih je i dugo ih mirisala, a zatim ih stavila u džep i krenula da se udaljava. Ivan ju je zgrabio za ramena. „To nije smešno. To nisu gaće moje mame! Trebao bih da te prebijem što pričaš tako.“

„Ostavio sam malo lubrkanta ispod tvog kreveta za sledeći put kada se budemo tucale. Olakšava da uvučem moj veliki kurac u nju. Pogledaj ispod kreveta ako mi ne veruješ.“

Ivan je pocrveneo od besa, ali se potom osmehnuo. „Ha… Ti si potpuna luda… i patološki si lažov“, rekao joj je i izleteo iz svlačionice. Sara je ostala, ne mogavši da zaustavi napade smeha.
***
Ivan je požurio kući. Stvari koje je Sara rekla ne mogu biti istinite. Ubio bi je ako bi dokazao da laže. A ako nije lagala… ma, lagala je sto posto! – tešio se Ivan. Njegova mama se u poslednje vreme ponašala malo čudno, ali nije moglo biti zbog toga. Jednostavno nije bilo šanse.

A sa druge strane – Zašto bi Sara izmislila ovakvu laž? To nije bio njen stil.

Na svoj užas i horor, pronašao je bočicu lubrikanta o kojoj je Sara govorila. Osetio je kako mu se želudac prevrće, bilo mu je muka. Momak nije znao šta da radi. Ta kučka mu je jebala majku! Suočavanje sa svojom mamom oko toga nije mu bilo ni na kraj pameti, pa je proveo noć razmišljajući o tome.

Ivan je proveo ceo dan u školi čekajući priliku da satera Saru u koštac kada budu nasamo. Izgledala je srećnije, i na njegovo krajnje gađenje, namignula bi mu ili mu čak uputila poljubac kada bi videla da je gleda. Ivan je konačno dobio svoju priliku nakon škole. Sara se presvlačila posle časa u teretani na kraju dana; činilo se da je čekala tamo dok sve ostale devojke ne odu.

Ivan je ušao a da ga niko nije video kao i obično i zatekao je Saru kako puni svoj ranac leđima okrenuta njemu.

„Šta si radila s njom?” — upitao je ljutito.

Sara je znala da će Ivan da se pojavi. Sa samopouzdanjem koje nikada ranije nije imala, Sara se okrenula i dočekala ga velikim osmehom. “Jebala sam tvoju mamu. Zar nisi primetio da ti krevet mnogo više škripi u poslednje vreme? Razgovarali smo o nabavci novog okvira za njega“, isplazila mu je jezik, a zatim se prezirno okrenula.

Ivan ju je zgrabio u naletu besa. „Tako ću te prebiti, nisi svesna!“

„Oooh, samo napred. Evo ja ću ti olakšati. Razvali me da dobijem masnicu tu na oku“, rekla je Sara uz zadovoljan osmeh. „Kladim se da će se tvoja mama osećati toliko loše zbog mene da će mi dozvoliti da je jebem u dupe. Htela sam to da probam svakako.“

„Kučko jedna!“ Ivan ju je konačno pustio i na trenutak pomislio: „Dobro! Kloni se nje od ovog trenutka pa nadalje i obećavam da te neću prebitii za ono što si uradila.“

„Nije dovoljno dobro“, rekla mu je Sara, vraćajući se spremanju svog ranca.

Uhvatio ju je za ruku i rekao: „Šta onda hoćeš!“

„Oh, ne znam.“ Sara zaista nije znala iako je zvučila kao da ga zavlači. Kratko je razmislila i odlučila – zašto bi prestala? Volela je da se jebe sa gospođom mamom. To je radila sa ženom, i dalje je mislila da je strejt – ili možda biseksualka. Pronalaženje muškarca nije isključeno, ali zašto bi prestala da jebe njegovu mamu osim ako Ivan ne smisli isto tako dobru zamenu? upitala se Sara.

Nije htela da odustane od toga što je imala sa Đukićkom samo zato što joj to traži neki tip koji ju je oduvek maltretitrao. Đavolja ideja joj se odjednom uvukla u um dok ga je gledala. Ivan je bio seronja, možda bi ona konačno mogla da izvuče neku korist od toga koristeći njegov šupak.

Mozak se spojio a da ona to u prvi mah nije shvatila. Sara je nameravala da zameni Ivanovu mamu za Ivana.

„Okreni se“, rekla mu je.

„Šta? O čemu ti to pričaš? Hoćeš li ostaviti moju mamu na miru ili nećeš?“

„Ne – ako se ne okreneš kao što sam ti rekla“, rekla je sa novim autoritetom u glasu.

Ivan je nešto progunđao, ali se posle nekog vremena ipak okrenuo. Sara je bila srećna što može da ga kontroliše, ali je želela da ubrza proces.

„O da, imaš prolaz.“

„Šta imam?“ namrštio je čelo i uputio joj nezadovoljan pogled.

„Radićeš ono što ti kažem. Shvataš?“

„Samo ostavi moju mamu na miru. Ja nisam tvoj rob!“ viknu on nepoverljivo.

„Više volim reč ‘kučka’. Ali rob je isto okej ako ti se to više sviđa“, nasmejala se.

„Jebi se! Idem odavde.“

„I ja. Tvoj tata neće biti kući satima i znaš šta kažu o ostavljanju napaljene, usamljene žene da čeka.“

Sara je zgrabila torbu i okrenula se da izađe iz svlačionice, ali ju je Ivan snažno uhvatio za ruku. Na trenutak se zabrinula da je otišla predaleko, ali onda se okrenula i ugledala ga. Njegovo lice je sve govorilo. Bio je totalno na kolenima, bio je pobeđen i spreman za dogovor.

KRAJ 2. Dela