tuca mamu svog prijatelja shemale transica

Transica Uzvraća Udarac 2. Deo

Sara je sledećeg dana krenula u školu sa opasnim samopouzdanjem. Nije bilo važno kakvo bi sranje Ivan mogao izvesti. Jebala mu je mamu, bukvalno. Pomislila je na jučerašnje popodne i osetila komešanje ispod pojasa.

„Saro! Gde si bila juče?“ doviknuo joj je glas.

Mlada Transica se okrenula i videla kako najbolja drugarica juri ka njoj. Valerija je bila pravi lik, ortakinja za poželeti. Devojački nastrojena i potpuno opsednuta svim stvarima u vezi sa kurčevima. Sara se prisetila kada se Valerija prvi put doselila ovde. Bile su bliske prijateljice, ali Sara je odlagala da joj saopšti da je ona trans. Sara nije želela da je uplaši. Kada je konačno otkrila Valeriji svoju tajnu, prvo što je Valerija rekla bilo je: „Mogu li da ga vidim?“

Sara je zaboravila da je juče trebalo da se sastane sa Valerijom. U svom uzbuđenju, zaboravila je na to.

„Izvini, nisam htela da te ispalim.“ Valerija je uhvatila svoju prijateljicu za ruku u znak izvinjenja. „Hoćeš da te otpratim do tvog ormarića? Ivan se obično ne zeza sa tobom kada to radimo“, upitala je Valerija.

Sara je razmišljala o tome na trenutak, prizivajući slike svoje popodnevne zabave sa gospođom Đukić. „Zapravo ne, biću dobro. Hvala u svakom slučaju. Vidimo se na ručku.“ Valerija klimnu glavom.

Sara je gledala kako njena prijateljica odlazi.
***
Sara i gospođa Đukić su nastavile da nalaze vreme za svoje jebanje tokom sledeće nedelje. Išle su na to kad god su mogle. Ivanova mama je naučila Saru sve o jebanju. Bila je jedna prljava mama i nijedna od njih nije mogla da se zasiti ove druge. Gospodin Đukić više nije bio zainteresovan za Ivanovu mamu, ali Sara sigurno jeste. Ivan se i dalje ponašao prema Sari kao prema parčetu govneta.

Inače Gospođa Đukić je uspela da interveniše i vrati Sari njen medaljon. Sara je zapravo morala da je jebe za to. Toliko je snažno tucala Ivanovu mamu da su bile iznenađene što niko nije pozvao policiju. Sari nije smetalo što se Ivan toliko ruga i povremeno je maltretira, ona je imala prednost a on to nije ni znao. tuca mamu svog prijatelja shemale transica

Jednog dana bila je u ženskoj svlačionici kada ju je Ivan počeo smarati. Otišao je tamo sa izričitom namerom da je iznervira. „Jesi li tražila ovo?“ upitao je sa knjigom u ruci koju je uzeo iz njenog ranca.

„Vrati to Ivane“, ispružila je ruku za njim, ali on je knjigu umesto toga ispustio na zemlju i zgazio je. Bila je to knjiga iz biblioteke i glupan je ostavio otisak cipele na koricama. Sara je samo odmahnula glavom i posegnula za njom; to je Ivanu dalo pogled na njen ormarić.

Pitao je: „Hej šta je to?“

Sara je osetila kako je obuzima nervoza kada je prepoznala seksi gaćice koje je uzela kao uspomenu od Ivanove mame. Sara je razmišljala o tome, a pametan osmeh joj se na kraju proširio preko punih usana. Izvukla je svilenkaste, ružičaste tange i bacila ih na Ivana.

Zbunjen, uhvatio ih je, pogledao ih i rekao: „Pihhh! Skloni te gaćice od mene. Ne želim ih!“

„One nisu moje“, rekla je Sara uz samozadovoljan osmeh.

„Čije su onda?” upita Ivan radoznalo.

„Pitaj svoju mamu“, rekla mu je Sara sa osmehom koji je iz minuta u minut postajao sve veći.

Podigla ih je i dugo ih mirisala, a zatim ih stavila u džep i krenula da se udaljava. Ivan ju je zgrabio za ramena. „To nije smešno. To nisu gaće moje mame! Trebao bih da te prebijem što pričaš tako.“

„Ostavio sam malo lubrkanta ispod tvog kreveta za sledeći put kada se budemo tucale. Olakšava da uvučem moj veliki kurac u nju. Pogledaj ispod kreveta ako mi ne veruješ.“

Ivan je pocrveneo od besa, ali se potom osmehnuo. „Ha… Ti si potpuna luda… i patološki si lažov“, rekao joj je i izleteo iz svlačionice. Sara je ostala, ne mogavši da zaustavi napade smeha.
***
Ivan je požurio kući. Stvari koje je Sara rekla ne mogu biti istinite. Ubio bi je ako bi dokazao da laže. A ako nije lagala… ma, lagala je sto posto! – tešio se Ivan. Njegova mama se u poslednje vreme ponašala malo čudno, ali nije moglo biti zbog toga. Jednostavno nije bilo šanse.

A sa druge strane – Zašto bi Sara izmislila ovakvu laž? To nije bio njen stil.

Na svoj užas i horor, pronašao je bočicu lubrikanta o kojoj je Sara govorila. Osetio je kako mu se želudac prevrće, bilo mu je muka. Momak nije znao šta da radi. Ta kučka mu je jebala majku! Suočavanje sa svojom mamom oko toga nije mu bilo ni na kraj pameti, pa je proveo noć razmišljajući o tome.

Ivan je proveo ceo dan u školi čekajući priliku da satera Saru u koštac kada budu nasamo. Izgledala je srećnije, i na njegovo krajnje gađenje, namignula bi mu ili mu čak uputila poljubac kada bi videla da je gleda. Ivan je konačno dobio svoju priliku nakon škole. Sara se presvlačila posle časa u teretani na kraju dana; činilo se da je čekala tamo dok sve ostale devojke ne odu.

Ivan je ušao a da ga niko nije video kao i obično i zatekao je Saru kako puni svoj ranac leđima okrenuta njemu.

„Šta si radila s njom?” — upitao je ljutito.

Sara je znala da će Ivan da se pojavi. Sa samopouzdanjem koje nikada ranije nije imala, Sara se okrenula i dočekala ga velikim osmehom. “Jebala sam tvoju mamu. Zar nisi primetio da ti krevet mnogo više škripi u poslednje vreme? Razgovarali smo o nabavci novog okvira za njega“, isplazila mu je jezik, a zatim se prezirno okrenula.

Ivan ju je zgrabio u naletu besa. „Tako ću te prebiti, nisi svesna!“

„Oooh, samo napred. Evo ja ću ti olakšati. Razvali me da dobijem masnicu tu na oku“, rekla je Sara uz zadovoljan osmeh. „Kladim se da će se tvoja mama osećati toliko loše zbog mene da će mi dozvoliti da je jebem u dupe. Htela sam to da probam svakako.“

„Kučko jedna!“ Ivan ju je konačno pustio i na trenutak pomislio: „Dobro! Kloni se nje od ovog trenutka pa nadalje i obećavam da te neću prebitii za ono što si uradila.“

„Nije dovoljno dobro“, rekla mu je Sara, vraćajući se spremanju svog ranca.

Uhvatio ju je za ruku i rekao: „Šta onda hoćeš!“

„Oh, ne znam.“ Sara zaista nije znala iako je zvučila kao da ga zavlači. Kratko je razmislila i odlučila – zašto bi prestala? Volela je da se jebe sa gospođom mamom. To je radila sa ženom, i dalje je mislila da je strejt – ili možda biseksualka. Pronalaženje muškarca nije isključeno, ali zašto bi prestala da jebe njegovu mamu osim ako Ivan ne smisli isto tako dobru zamenu? upitala se Sara.

Nije htela da odustane od toga što je imala sa Đukićkom samo zato što joj to traži neki tip koji ju je oduvek maltretitrao. Đavolja ideja joj se odjednom uvukla u um dok ga je gledala. Ivan je bio seronja, možda bi ona konačno mogla da izvuče neku korist od toga koristeći njegov šupak.

Mozak se spojio a da ona to u prvi mah nije shvatila. Sara je nameravala da zameni Ivanovu mamu za Ivana.

„Okreni se“, rekla mu je.

„Šta? O čemu ti to pričaš? Hoćeš li ostaviti moju mamu na miru ili nećeš?“

„Ne – ako se ne okreneš kao što sam ti rekla“, rekla je sa novim autoritetom u glasu.

Ivan je nešto progunđao, ali se posle nekog vremena ipak okrenuo. Sara je bila srećna što može da ga kontroliše, ali je želela da ubrza proces.

„O da, imaš prolaz.“

„Šta imam?“ namrštio je čelo i uputio joj nezadovoljan pogled.

„Radićeš ono što ti kažem. Shvataš?“

„Samo ostavi moju mamu na miru. Ja nisam tvoj rob!“ viknu on nepoverljivo.

„Više volim reč ‘kučka’. Ali rob je isto okej ako ti se to više sviđa“, nasmejala se.

„Jebi se! Idem odavde.“

„I ja. Tvoj tata neće biti kući satima i znaš šta kažu o ostavljanju napaljene, usamljene žene da čeka.“

Sara je zgrabila torbu i okrenula se da izađe iz svlačionice, ali ju je Ivan snažno uhvatio za ruku. Na trenutak se zabrinula da je otišla predaleko, ali onda se okrenula i ugledala ga. Njegovo lice je sve govorilo. Bio je totalno na kolenima, bio je pobeđen i spreman za dogovor.

KRAJ 2. Dela

transica jebe ortakovu mamu

Transica Uzvraća Udarac 1. Deo

Sara je svom snagom pritisnula vrata, bezuspešno. Skrivena samo peškirom, nije bila obučena niti spremna za ovo. Imala je prilično dobru ideju o tome ko drži vrata zatvorena na drugom kraju. Zvao se Ivan i godinama je maltretirao Saru.

Odlučila je da pokuša još jednom pre nego što odustane. Sara se zaletela ramenom o vrata, ali su se ona otvorila pre nego što je došla u kontakt sa njima. Izletela je i pala na pod. Ivan je počeo da se smeje. Sara se odgurnula, usput izgubivši peškir. Spao je niz njeno telo i nije uspela da ga zgrabi.

Bradavice su joj se ukrutile na hladnom vazduhu usred svlačionice. Sara je navukla peškir preko svojih velikih pokretnih grudi i zavezala ga u čvor. Crveni obraze otkrivali su stid koji je osećala.

„Dobre sise“, nasmejao se.

„Kretenu jedan“, promrmljala je nakon što se malo udaljila.

Sve je počelo kada je sara počela da prelazi iz devojke u mladu ženu. Sara je postala lepa žena u poslednjih nekoliko godina. Imala je prelepo ženstveno lice, pune grudi, vitku figuru sa svim prelepim ženstvenim oblinama koje možete zamisliti i lepo zategnutu guzu za kojom su se mnogi okretalo. Ivanove nezrele ludorije nisu bile ništa novo za Saru. Stalno je izvodio takve stvari.

Primetila je da su vrata njenog ormarića otvorena. Tek kada je Sara primetila da nešto nedostaje, počela je da paniči. Ovo nije bilo šta. Bio je to medaljon koji je njena majka dala Sari pre svoje smrti. Sarino srce je lupalo dok je pretraživala ormarić. Stvarno je nestao.

Bio je kraj dana i Sara je svuda gledala u nadi da će uhvatiti Ivana pre nego što napusti školu. Bila je sve više uznemirena jer se plašila da nikada neće vratiti taj medaljon. Gledala je okolo i shvatila da je već napustio školu. Sara je preskočila svoj autobus u pokušaju da ga prati kući. Počela je da pada kiša dok je hodala. Nije ga bilo ni na vidiku.

Sarine oči su bile crvene, jadna devojka je bila skoro u suzama kada se pojavila ispred njegove kuće. Po kiši je pozvonila na vrata i čekala odgovor.

„Zdravo?“ Ivanova majka joj je otvorila vrata. „Saro, jesi li to ti?“ upitala je.

„Gde je Ivan?“ reče Sara tihim, uznemirenim glasom.

„Dušo, šta nije u redu? Uđi molim te. Napolju lije kiše, skroz si mokra“, rekla joj je gospođa Đukić slatkim, majčinskim tonom.

„On… uzeo mi je medaljon. Pokušala sam da ga pronađem i onda je počela da pada kiša“, šmrcala je Sara.

“Daj da ti donesem peškir dušo.”

Gospođa Đukić je zatvorila vrata i otišla do ormana u hodniku. Pojavila se minut kasnije sa velikim peškirom i omotala ga oko Sarinih ramena. „Ivan ti je uzeo medaljon? Misliš na onaj koji uvek nosiš?“

„Da. Nestao je iz mog ormarića.“ Sara je obrisala svoje mokro lice mekim peškirom.

„Oh, draga. Ne znam šta da radim sa njim. Bio je kući samo nekoliko minuta. Otišao je u svoju sobu na minut i ubrzo izašao napolje. Možda ga je ostavio tamo. Hajde da pogledamo.“ Nasmejala se majka njenog nasilnika.

Kako je tako lepa žena mogla da rodi tako zlog sina? – pomislila je. Sara je odmeravala gospođu Đukić dok su hodale. Svi su znali da je ona milf, nije bilo dileme. Plava kosa, velike grudi i duge noge. Gospođa Đukić je počela da pretura po Ivanovom stolu dok je Sara nekako sela na njegov krevet. Nije izgledalo kao da je ostavio medaljon ovde. Gospođa Đukić je pogledala u noćni ormarić i onda slegnula ramenima. Sela je na krevet pored Sare i osušila Sarin vrat peškirom.

„Znam da te Ivan ponekada zadirkuje. Razgovarali smo o tome. Kažem ti, ne znam šta da radim sa tim momkom.“

„Samo želim da moj medaljon bude vraćen.”

Dok je Sara govorila, videla je da je gospođa Đukić ne gleda u lice. Oči su joj bile uprte niže. Sara je spustila pogled i videla kako joj bradavice probijaju kroz natopljenu majicu. Sara je samouvereno stavila ruku na grudi i rekla: „Izvinite. Mora da sam zaboravila grudnjak u žurbi da pronađem Ivana.“ Sarini obrazi su bili jarko crveni.

„Ponekad poželim da se Ivan smiri i da pronađe sebi devojku. Devojku poput tebe.“ Gospođa Đukić je skrenula pogled sa Sarinih grudi i podigla je u oči, skoro kao u transu, osećajući se pomalo posramljeno.

„Devojku poput mene“, ponovila je Sara reči i malo se nasmejala, „malo ljudi želi devojku poput mene“. Sarine oči spustiše se niže; videla je bradavice gospođe Đukić ukočene kroz odeću.

Gospođa Đukić je to primetila i rekla mladoj devojci: „Ne nosim grudnjak po kući.“ Imala je nestašan osmeh na licu dok je to pratila rečima: „Nisu mi visoko grudi kao nekada. Ali i dalje dobijaju mnogo pogleda. Nažalost, od muža i ne tako često.“

„Mislim da su… khm… veoma lepe.“ Sara je progutala kad je shvatila da ima erekciju. Smatrala je sebe strejt devojkom, ali nagoni su je pritiskali. Mlada devojka nije mogla da skrene pogled sa dekoltea gospođe Đukić. Jedina stvar koja je slomila Sarino buljenje bile su usne gospođe Đukić.

Nagnula se i tiho ih nasadila na Sarine. Gospođa Đukić je pritisnula jezik na Sarine pune usne i nežno joj ušla u usta. Sara je bila šokirana, ali takođe previše napaljena da bi se brinula. Osim toga, činilo se da je stekla neko perverzno zadovoljstvo znajući da ovo nije bilo koja žena. Ovo je bila Ivanova mama.

Usne su im se stisnule. Sara je zastenjala u usta majke svog mučitelja kada je osetila kako ženina ruka trlja njeno telo i stiska joj grudi. Sara je obavila ruke oko tela gospođe Đukić dok joj je starija žena stiskala bradavice. Ljubile su se sa iznenađujućom vatrom i strašću.

Sara se smirila dok su se ljubile i predala je celo telo tom iskustvu. Pre nego što je bilo ko od njih shvatio šta se događa, Sara je bila na vrhu gospođe Đukić na Ivanovom krevetu i nijedna nije moglo da prestane da šapa po odeći one druge.

Gospođa Đukić je skinula svoju bluzu između besomučnog ljubljenja, a Sara je zarila lice u slatke dinje starije žene. Hladna, meka površina i tvrde bradavice su joj se dobro osećale na licu. Sara je uvukla jednu od bradavica gospođe Đukić u usta i snažno je sisala.

„Da li si ikada ranije ovo radila?“ – napaljenim glasom upita gospođa Đukić svoju gošću. Protrljala je butine, osećajući poznatu lepljivost između nogu. Bradavica gospođe Đukić je iskočila iz Sarinih usana i mlada t-devojka je odgovorila: „Ne… nikada.“

Sara je osetila kako ruka gospođe Đukić klizi niz njeno telo. Ruka gospođe Đukić obavila je Sarinu erekciju i počela da je drka. Ivanova mama je pritisnula vrh o toplinu njenog ženstvenog ulaza dok je stezala ruku gore-dole po njenoj dužini. Njihovi jezici su se ponovo sreli, dok su Sarine ruke pipale sise gospođe Đukić.

„Uhhh… Veća si nego što sam mislila da ćeš biti.“ Gospođa Đukić je još jednom stisnula Sarinu erekciju. „Ni na koji način se ne žalim,“ starija žena se osmehnula od uha do uha.

Obe žene su počele da gube ostatak odeće. Ivanova mama je skinula poslednji komad odeće, sićušni par gaćica niz Sarine noge. Sarin penis skliznuo je dole i pritisnuo otvor pičke gospođe Đukić; bio je obrijan i klizav od njenih tečnosti.

Gospođa Đukić joj je rekla: „Ubaci ga dušo. Jebi me…“, jaukala je.

Sara je pritisnula bokove napred i glava njenog penisa je polako ušla u mamu njenog mučitelja.. Sara je stisnula zube kroz prijatan, neodoljiv osećaj da njen penis guta pica ove starije žene.

„Velik je…. To je veliki kurac! Sada me jebi dušo!”

Ogromno zadovoljstvo Sarinog velikog penisa bilo je ispisano na njenom licu. Gospođa Đukić je opipala Sarine grudi, grubo stežući veličanstvene lopte devojačkog mesa. Sara je, iako neiskusna, znala šta treba da radi. Počela je da nabija svoj kurac u pičku gospođe Đukić kao profesionalka. transica jebe ortakovu mamu

Dve žene su bile potpuno izgubljene u požudi, nastavljajući da se tucaju. Gotovo trenutno su pronašle ugodan jebeni ritam koji se sastojao od toga da je Ivanova mama stezala mišiće svoje pice baš kada bi Sara ušla do dna, a zatim ponovo pustila svoj penis za još jedan silovit skok vođen požudom.

„Ufff.. kako jebeno divno primaš moj kurac…“, promrmljala je Sara prelepoj starijoj ženi koja je uvek bila tako ljubazna prema njoj.

Ljubile su se divljački; njihovi jezici su se rvali zajedno dok su im se usne borile da ostanu povezane. Škripa Ivanovog kreveta bila je muzika za Sarine uši. Na trenutak je zamislila sve zle stvari koje joj je uradio, a zatim ih nadovezala na sliku njegove mame koja se rasprostire na njegovom krevetu i uzima njen kurac.

„Mmm… to je to dušo. Razvali me od kurca!“ Disanje gospođe Đukić postalo je otežano. Sa svakim udarcem, Sara je osetila kako se noge starije milfice tresu.

Sara je shvatila da je gospođa Đukić svršavala kada su joj se oči zatvorile i njena pička se stisnula na Sarin penis. Sara je zarila lice u velike sise gospođe Đukić; poljubila je i lizala svaki centimetar mekog mesa pre nego što je usisala jednu bradavicu, pa drugu. Sarin penis je pulsirao. Bila je tvrđa nego ikada. To je bila njena prva jebačina! Nisam više nevina! – rekla je Sara sebi dok je zakopala svaki centimetar sebe u gospođu Đukić i pustila sokove majke njenog mučitelja da kupaju njen kurac.

Bilo je neverovatno i najbolja stvar koju je Sara ikada iskusila. Sarini udari postali su jači kada joj je sinulo da nekome može doneti ovoliko zadovoljstvo. Gospođa Đukić je cvilila ispod mlade t-devojke, uzimajući svaki centimetar devojčinog kurca. Oštri nokti gospođe Đukić zabili su se u Sarinu zadnjicu.

Sarin penis se nikada nije osećao tako tvrdo; njena jaja su bila tako jebeno puna. Htela je da svu spermu izbaci u Ivanovu mamu. Sara je držala gospođu Đukić za grudi i apsolutno je maltretirala njenu osetljivu picu. Mogla je da oseti kako pička Ivanove mame čvrsto steže njen penis kao da ga nikada neće pustiti.

„Jebi me tim velikim kurcem. Jebi me jače i napuni me tom jebenom spermom! Želim to!“ Gospođa Đukić je pičkom još čvršće stisnula Sarin kurac.

„Jebote… kakva si kučka… Svršiću!“

Sarina kolena su oslabila. Počela je da prska mlaz za mlazom vrele sperme u unutrašnjost gospođe Đukić. Sara je tiho, seksi stenjala i istovarila sve što je imala u majku svog nasilnika. Višak je kapao niz picu gospođe Đukić i padao na Ivanov krevet.

Sada su se znojile. Sara nije mogla da prestane da dahće. Spustila je glavu u dolinu sisa gđe Đukić, okrećući lice oko prevelikih brežuljaka Ivanove mame. „Sigurna si da to nikada ranije nisi radila dušo?“ Gospođa Đukić je zaigrano podigla obrvu i pogledala znojavu tinejdžerku.

„To mi je bio prvi put“, rekla je Sara, prolazeći jezikom po osetljivoj koži vrata gospođe Đukić. Dugo je oblizala sve do usana gospođe Đukić i poljubila ih. „Volela bih da probam ponovo nekada“, zakikotala se.

„Moj suprug neće biti kod kuće neko vreme, a Ivan, ko zna gde je; ako se ipak vrati kući, možemo ga naterati da sačeka dok ne završimo.”

Gospođa Đukić je pogledala mladu t-devojku sa velikim osmehom na licu. Sara je srela njene oči i rekla: „Spremna sam. Znaš… mogle bismo da damo Ivanu neke smernice koristeći njegovu nestašnu mamu kao vizuelnu pomoć. Mogla bih da ga naučim kako da jebe ženu.“

Zli osmesi su im prekrili lica…

KRAJ 1. Dela

Don`t copy text!