Transica Uzvraća Udarac 3. Deo

„Šta hoćeš da uradim?“ rekao je poraženim tonom.

Sara ga je uštipnula za obraze i odgovorio: „Avvv, to je slatko.“ Uhvatila ga je za ruku i povukla do jedne od klupa. „Ovo će biti zabavno!“

„U redu. Shvatam. Pobedila si. Hajde da završimo sa ovim a ti ćeš se kloniti moje mame. Reci mi… šta želiš da uradim?“

Sara je jedva mogla da zadrži svoje uzbuđenje. Već je bila tako napaljena. Njen kurac je napravio veliku izbočinu u njenom šorcu što je Ivana iznenadilo. „Želim da vidim da li su tvoja usta talentovana kao droljasta usta tvoje mame.“

„Prestani!“

„Šta je sad?“

„Tako me porediti sa mamom i govoriti to za nju. To je bolesno! Prestani odmah ili neću ovo da radim“, zapretio je.

„Stišaj glas. Mora da vam je vrištanje zajedničko u porodici. Trebalo bi da čuješ svoju mamu kada…“

„Nemoj to!“

„Šššš…“ Sara je stavila prst na njegove usne da ga utiši, ali je na kraju prešla preko glatke površine njegovih usana. „Mmm, tvoje usne su meke. Trebalo bi da počnemo. Već sam opasno tvrda.“

Sara je stavila ruku iza Ivanove glave i gurnula ga do šatora u šortsu. Udarila mu je lice u svoju erekciju dok nije dobio poruku i počela da trlja njegovim usnama preko izbočine. Sara je ubrzo skinula šorts. Ivanove usne su se pričvrstile za njene gaće i prekriveni glavić njenog penisa.

Sara je potom skinula gaćice i Ivan je uzeo njen vrh među usne. Njen penis je bio veći od njegovog, a ona je još uvek bila malo znojava sa časa fiskulture. Povrh toga, njeno međunožje je bilo potpuno obrijano. Ivan je mogao da oseti pulsiranje velike glave u ustima. Sara je tiho stenjala dok je njen bivši nasilnik/sadašnji pusač oprezno usisavao njen vrh.

Sara je shvatila da je izdržala više od jednog minuta bez nekog komentara, pa mu je podrugljivo rekla: „Tvoja mama bi me već imala u grlu do sada. Možda treba da te naučiš nekoliko stvari o tome kako se puši kurac i prima do grla“, Sara je zgrabila svoj penis u podnožju i počela da ga jebe u usta.

Ivanov jezik je radio mnoge stvari u pokušaju da je natera da brže svrši. Svako ko bi ušao tada bio bi dočekan prizorom života. Pronašli bi transicusa tvrdim kurcem između nogu, kojeg drugi učenik usisava i pljuje po njemu dok kleči na kolenima. na kolenima sisa kurčinu njegove prijateljice

Ivan je razmišljao u sebi da što bolje uradi posao, brže će se ovo završiti. Sisao je snažno njen osetljivi kurac i mahao glavom kao dobra mala kučka, sve u nastojanju da ona što pre ejakulira. Sara je shvatila da je ovo više od seksualnog zadovoljstva, koliko god bilo fantastično i najpotrebnije, ona je izgonila sve nevolje iz svog tela koje su joj zadale godine njegovog ismevanja i maltretiranja.

Sara je spustila pogled na Ivana i pomislila da je prilično dobar. A opet, svako izgleda dobro kada ima tvoj kurac među usnama. „Valerija nikada neće poverovati u ovo“, progunđa Sara između nekontrolisanih stenjanja.

Ivan joj je ispljunuo kurac i ljutito je pogledao. „Ne možeš nikome reći!”

Sara je povukla kukove napred i zaglavila svoj penis između njegovih usana. Uhvatila ga je za glavu rukama i spustila njegovo lice u svoje krilo sve dok nije osetila kako joj kurac prodire u njegovo grlo. „Ne govoriš mi šta da radim! Progutaćeš ovaj kurac i držati jezik zatvoren oko njega.“

Ivan nije mogao da kontroliše svoja usta jer ih je Sara koristila kao pičku za svoje zadovoljstvo. Bila je potpuno obavijena njegovim ustima. Sara ga je jebala u grlo, podstičući ga povremeno da proizvede više pljuvačke. Ivan se umalo ugušio pre-spermom, ali je uspeo da održi prisebnost dok mu je Sarin penis još uvek ulazio u i iz grla.

Sara je osetila kako pritisak raste u njenim jajima. Gradilo se i gradilo do eksplozije.

„Ja sam… skoro… tamo“, rekla je Sara uz prigušeno stenjanje.

Ivan je osećao kako su joj svi mišići na nogama napeti. Njen penis se trzao u njegovom grlu. Ivanove oči su posmatrale njeno telo. Sa iznenađujućim interesovanjem je posmatrao efekat njegovog pušenja na nju. Ranije je lizao nekoliko pičkica, pa čak i pojebao devojku, ali nikada ranije nije na nekoga ostavio taj osećaj čistog, nepogrešivog zadovoljstva.

Toliko je bila uzbuđena da mu se nije ni rugala. Sara je zabila njen kurac što je dublje mogla u njegovo grlo.

„SADA!“ Sara mu je rekla polu režanjem, njen kurac je iznenada skočio i počeo da ispušta seme.

Ivan nije imao pojma da će toga biti toliko puno; gutao je dok mu se iz grla nije prelilo. Sarine oči su bile stisnute, činilo se da je u drugom svetu, ali mu je čvrsto stisnula glavu. Ivanova mama ju je razmazila, morao je da proguta svaku kap.

Sara je počela da se smiruje od orgazma. Još uvek je teško dahtala, ali su joj se oči polako otvorile i pogledala je dole u njegovo meko lice. Sara je osetila drhtaj niz kičmu. Njen penis je bio previše osetljiv da bi i dalje bio sisan. Povukla ga je iz njegovih usta, diveći se ostacima sperme koje je ostavila da mu kaplje sa usana i brade. Kada je njen sve manji kurac skliznuo sa njegovih usana, počeo je da ustaje.

„Ne ideš još nigde.“ Sara mu je pritisnula ramena, držeći ga da kleči između njenih nogu. „Očisti me dobro i idi niže. Na posao.“

Ivan se koncentrisao na zadatak. Očistio joj je kurac dugim lizanjima niz njenu osovinu kao što mu je ona naložila. Lizao je niže odatle dok mu lice nije trljalo i usta mu sisala njen skrotum. Njena jaja bez dlaka delovala su skoro ženstveno na čudan način. Ponovo je podigao pogled na nju kada ju je tamo temeljno lizao.

„Nastavi da se spuštaš. Rekla sam da ideš dole. Tako…“ Sara je povukla noge gore i uhvatila se tik ispod kolena, podižući se dok nije otkrila svoje podignuto dupe i malu rupu koja se skriva između njenih guzova.

„Ja to ne radim! počeo je da se svađa.

„Ššš. Ššš!“ gađala ga je blistavim pogledom. „Pretpostavljam da nisi tako prljav kao tvoja mama. Pa, ja volim prljavo. Možemo jednostavno zaboraviti ceo posao.“

„NE! Dobro….“ Ivan je rukama uhvatio njene okrugle guzove i raširio nežno područje. Glava mu se sagnula ispod njenih jaja, a jezikom je prešao po glatkoj, toploj koži njene pukotine. Ivanov jezik zaronio je dublje, zaustavivši se tek kada se pritisne na njeno nabor. Jezik mu je prešao u nežne krugove preko grube tačke.

Blefirala je o tome da njegova mama ovo radi, to je bila samo njena fantazija. I naravno, osećala se zaista dobro. Bilo je kao da je dominantna i moćna, kao i otvorena i ranjiva, sve u isto vreme. Ivan je otvrdnuo jezik i pritisnuo ga pravo na Sarin ulaz. Rupa je polako počela da se opušta, a jezik je pritiskao o nju. Njen ulaz je zadrhtao i počeo da se otvara dok ga je njegov jezik vlažno bockao iznova i iznova.

Ivanovo celo lice bilo je skriveno između njenih guzova, dok je jezikom zaronio u njen šupak, mogao je da oseti njenu neverovatnu zategnutost.

„To je dobro… Mmmm… Sviđa mi se“.

Ruke su joj se umorile od podizanja kolena, ali nije mogla da stane. Osećalo se previše dobro. Ivanov jezik je popustio i povukao se iz njenog sfinktera; lizao je i ljubio okolinu. Sara je osetila kako mu jezik prelazi preko njenog ulaza tako brzo da ju je zagolicalo. Ispustila je mali devojački kikot i to je sprečilo Ivanov jezik da nastavi da je istražuje. Podigao je glavu i Sara mu se nasmešila.

„Stvarno si prljaviji od svoje mame!“

Sara je ponovo obukla svoju odeću i ostavila Ivana samog u svlačionici, zbunjenog i poniženog.

KRAJ 3. Dela