na kolenima sisa kurčinu njegove prijateljice

Transica Uzvraća Udarac 3. Deo

„Šta hoćeš da uradim?“ rekao je poraženim tonom.

Sara ga je uštipnula za obraze i odgovorio: „Avvv, to je slatko.“ Uhvatila ga je za ruku i povukla do jedne od klupa. „Ovo će biti zabavno!“

„U redu. Shvatam. Pobedila si. Hajde da završimo sa ovim a ti ćeš se kloniti moje mame. Reci mi… šta želiš da uradim?“

Sara je jedva mogla da zadrži svoje uzbuđenje. Već je bila tako napaljena. Njen kurac je napravio veliku izbočinu u njenom šorcu što je Ivana iznenadilo. „Želim da vidim da li su tvoja usta talentovana kao droljasta usta tvoje mame.“

„Prestani!“

„Šta je sad?“

„Tako me porediti sa mamom i govoriti to za nju. To je bolesno! Prestani odmah ili neću ovo da radim“, zapretio je.

„Stišaj glas. Mora da vam je vrištanje zajedničko u porodici. Trebalo bi da čuješ svoju mamu kada…“

„Nemoj to!“

„Šššš…“ Sara je stavila prst na njegove usne da ga utiši, ali je na kraju prešla preko glatke površine njegovih usana. „Mmm, tvoje usne su meke. Trebalo bi da počnemo. Već sam opasno tvrda.“

Sara je stavila ruku iza Ivanove glave i gurnula ga do šatora u šortsu. Udarila mu je lice u svoju erekciju dok nije dobio poruku i počela da trlja njegovim usnama preko izbočine. Sara je ubrzo skinula šorts. Ivanove usne su se pričvrstile za njene gaće i prekriveni glavić njenog penisa.

Sara je potom skinula gaćice i Ivan je uzeo njen vrh među usne. Njen penis je bio veći od njegovog, a ona je još uvek bila malo znojava sa časa fiskulture. Povrh toga, njeno međunožje je bilo potpuno obrijano. Ivan je mogao da oseti pulsiranje velike glave u ustima. Sara je tiho stenjala dok je njen bivši nasilnik/sadašnji pusač oprezno usisavao njen vrh.

Sara je shvatila da je izdržala više od jednog minuta bez nekog komentara, pa mu je podrugljivo rekla: „Tvoja mama bi me već imala u grlu do sada. Možda treba da te naučiš nekoliko stvari o tome kako se puši kurac i prima do grla“, Sara je zgrabila svoj penis u podnožju i počela da ga jebe u usta.

Ivanov jezik je radio mnoge stvari u pokušaju da je natera da brže svrši. Svako ko bi ušao tada bio bi dočekan prizorom života. Pronašli bi transicusa tvrdim kurcem između nogu, kojeg drugi učenik usisava i pljuje po njemu dok kleči na kolenima. na kolenima sisa kurčinu njegove prijateljice

Ivan je razmišljao u sebi da što bolje uradi posao, brže će se ovo završiti. Sisao je snažno njen osetljivi kurac i mahao glavom kao dobra mala kučka, sve u nastojanju da ona što pre ejakulira. Sara je shvatila da je ovo više od seksualnog zadovoljstva, koliko god bilo fantastično i najpotrebnije, ona je izgonila sve nevolje iz svog tela koje su joj zadale godine njegovog ismevanja i maltretiranja.

Sara je spustila pogled na Ivana i pomislila da je prilično dobar. A opet, svako izgleda dobro kada ima tvoj kurac među usnama. „Valerija nikada neće poverovati u ovo“, progunđa Sara između nekontrolisanih stenjanja.

Ivan joj je ispljunuo kurac i ljutito je pogledao. „Ne možeš nikome reći!”

Sara je povukla kukove napred i zaglavila svoj penis između njegovih usana. Uhvatila ga je za glavu rukama i spustila njegovo lice u svoje krilo sve dok nije osetila kako joj kurac prodire u njegovo grlo. „Ne govoriš mi šta da radim! Progutaćeš ovaj kurac i držati jezik zatvoren oko njega.“

Ivan nije mogao da kontroliše svoja usta jer ih je Sara koristila kao pičku za svoje zadovoljstvo. Bila je potpuno obavijena njegovim ustima. Sara ga je jebala u grlo, podstičući ga povremeno da proizvede više pljuvačke. Ivan se umalo ugušio pre-spermom, ali je uspeo da održi prisebnost dok mu je Sarin penis još uvek ulazio u i iz grla.

Sara je osetila kako pritisak raste u njenim jajima. Gradilo se i gradilo do eksplozije.

„Ja sam… skoro… tamo“, rekla je Sara uz prigušeno stenjanje.

Ivan je osećao kako su joj svi mišići na nogama napeti. Njen penis se trzao u njegovom grlu. Ivanove oči su posmatrale njeno telo. Sa iznenađujućim interesovanjem je posmatrao efekat njegovog pušenja na nju. Ranije je lizao nekoliko pičkica, pa čak i pojebao devojku, ali nikada ranije nije na nekoga ostavio taj osećaj čistog, nepogrešivog zadovoljstva.

Toliko je bila uzbuđena da mu se nije ni rugala. Sara je zabila njen kurac što je dublje mogla u njegovo grlo.

„SADA!“ Sara mu je rekla polu režanjem, njen kurac je iznenada skočio i počeo da ispušta seme.

Ivan nije imao pojma da će toga biti toliko puno; gutao je dok mu se iz grla nije prelilo. Sarine oči su bile stisnute, činilo se da je u drugom svetu, ali mu je čvrsto stisnula glavu. Ivanova mama ju je razmazila, morao je da proguta svaku kap.

Sara je počela da se smiruje od orgazma. Još uvek je teško dahtala, ali su joj se oči polako otvorile i pogledala je dole u njegovo meko lice. Sara je osetila drhtaj niz kičmu. Njen penis je bio previše osetljiv da bi i dalje bio sisan. Povukla ga je iz njegovih usta, diveći se ostacima sperme koje je ostavila da mu kaplje sa usana i brade. Kada je njen sve manji kurac skliznuo sa njegovih usana, počeo je da ustaje.

„Ne ideš još nigde.“ Sara mu je pritisnula ramena, držeći ga da kleči između njenih nogu. „Očisti me dobro i idi niže. Na posao.“

Ivan se koncentrisao na zadatak. Očistio joj je kurac dugim lizanjima niz njenu osovinu kao što mu je ona naložila. Lizao je niže odatle dok mu lice nije trljalo i usta mu sisala njen skrotum. Njena jaja bez dlaka delovala su skoro ženstveno na čudan način. Ponovo je podigao pogled na nju kada ju je tamo temeljno lizao.

„Nastavi da se spuštaš. Rekla sam da ideš dole. Tako…“ Sara je povukla noge gore i uhvatila se tik ispod kolena, podižući se dok nije otkrila svoje podignuto dupe i malu rupu koja se skriva između njenih guzova.

„Ja to ne radim! počeo je da se svađa.

„Ššš. Ššš!“ gađala ga je blistavim pogledom. „Pretpostavljam da nisi tako prljav kao tvoja mama. Pa, ja volim prljavo. Možemo jednostavno zaboraviti ceo posao.“

„NE! Dobro….“ Ivan je rukama uhvatio njene okrugle guzove i raširio nežno područje. Glava mu se sagnula ispod njenih jaja, a jezikom je prešao po glatkoj, toploj koži njene pukotine. Ivanov jezik zaronio je dublje, zaustavivši se tek kada se pritisne na njeno nabor. Jezik mu je prešao u nežne krugove preko grube tačke.

Blefirala je o tome da njegova mama ovo radi, to je bila samo njena fantazija. I naravno, osećala se zaista dobro. Bilo je kao da je dominantna i moćna, kao i otvorena i ranjiva, sve u isto vreme. Ivan je otvrdnuo jezik i pritisnuo ga pravo na Sarin ulaz. Rupa je polako počela da se opušta, a jezik je pritiskao o nju. Njen ulaz je zadrhtao i počeo da se otvara dok ga je njegov jezik vlažno bockao iznova i iznova.

Ivanovo celo lice bilo je skriveno između njenih guzova, dok je jezikom zaronio u njen šupak, mogao je da oseti njenu neverovatnu zategnutost.

„To je dobro… Mmmm… Sviđa mi se“.

Ruke su joj se umorile od podizanja kolena, ali nije mogla da stane. Osećalo se previše dobro. Ivanov jezik je popustio i povukao se iz njenog sfinktera; lizao je i ljubio okolinu. Sara je osetila kako mu jezik prelazi preko njenog ulaza tako brzo da ju je zagolicalo. Ispustila je mali devojački kikot i to je sprečilo Ivanov jezik da nastavi da je istražuje. Podigao je glavu i Sara mu se nasmešila.

„Stvarno si prljaviji od svoje mame!“

Sara je ponovo obukla svoju odeću i ostavila Ivana samog u svlačionici, zbunjenog i poniženog.

KRAJ 3. Dela

shemale ga jebe u čmar

Avantura Ispunjena Fetišima 4. Deo

Hoda preko dnevne sobe, pa kroz kuhinju i otvara vrata svoje spavaće sobe. U prigušenom svetlu, Kosta može videti oblik druge osobe. Sve vreme je bilo nekoga ovde? Prokletstvo! Iz senke izlazi žena. Ova žena je Natalijina suprotnost. Tamo gde je Natalija vitka, atletske građe, ova žena je okrugla i bujna.

Velike, hirurški savršene sise vise na mekanom trbuhu. Duga, čokoladna kosa prosipa joj se niz leđa do širokih bokova. A između nogu joj visi kurac dva ili tri puta veći od Kostinog.

„Auh! Koji kurac Natalija!? Šta?“ shemale bucka

Ali onog trenutka kada Natalija pritisne usne na usne druge žene, Kostin kurac zatreperi a mozak kreće da mu vraća sećanja na naizgled nebitan događaj.

Dve godine ranije, Kosta je bio u gradu poslovno, kao i obično. I nakon nekoliko tura žestine, priznao je Nataliji da se uvek osećao drugačije u smislu seksualne orijentacije. Nije bio homoseksualac, ali kada se osećao posebno ženstveno, zamišljao je da ga uzima žena sa penisom. O tome je pisao nekoliko puta. Dođavola te priče.

Natalija kaže, „Ovo je Anastasija. Ona je menadžer projekata, poput mene. Radimo na mnogim projektima zajedno i puno flertujemo.“ Anastasija se nasmeši divnim, belim osmehom.

Anastasija kaže: „Tako mi je drago što ste napokon nazvali.“ Zatim se okreće prema Kosti. „Natalija mi je rekla da si tužan i potisnut.“ Korača nekoliko koraka u dnevnu sobu. „Pa sam pročitala vaše priče. Obično ne želim biti dominantna. Ali mislim da vam ovo treba.“

Kosta samo odmahuje glavom i zatvara oči. Otvara ih dok mu senka lampe pada na lice. Anastasija stoji između Kostinih nogu, a Natalija je na kolenima, s guštom poskakuje i sisa kurac druge žene.

Pljuvačka i sluz kapaju joj s brade na Kostin stomak. Kad je Anastasijin penis postao dobar i tvrd, prelazi dlanom po kiti i zagleda se u Kostu. „Veoma ste lepi“, kaže ona. “I imaš prelepi kurac.”

Zvuk poklopca se čuoi Kosta oseti kako Natalija razmazuje mazivo po celom njegovom šupku.

„Ovo neće biti ugodno … u početku.“

Kosti se dah ubrzava. Ovo se ne može dogoditi. Ovo se ne dešava. Mada da li će se smejati ili plakati, nije siguran.

„Kad budeš svršavao“, kaže Natalija, „uhvatiću sve u usta. Nije li to uzbudljivo?“

„Neću izdržati“, kaže Kosta.

„Što da ne?“ ona odgovara. „Niko danas neće dirati tvoj kurac. Kao da ga nemaš.“

Ona se nasmeje na to, a Kostino lice se zarumeni. „Anastasija će svršavati u tvom svilenkastom rektumu, a ja ću uhvatiti spektakl u mojim mekim, mokrim ustima. I ko zna kada ću morati ponovo da pišam …“

Pretnjama ili obećanjima, Natalija iznova prelazi preko Koste, stavljajući mu pičku praktično preko lica. Njen miris je opojan, a Kosta samo želi da joj obradi vaginu jezikom, ali je tako malo izvan dosega. Natalija na kratko sedne da sisa Anastasijine bradavice pre nego što ponovo legne, brada joj se ukopa u meso odmah ispod Kostine guze.

„Tako lepo“, kaže Anastasija, klečeći između Kostinih nogu. Njen glas je mekši i ljupkiji od Natalijainog, a Kostina prisebnost se raspada dok on oseća kako glavić njenog velikog penisa pritiska njegov sfinkter. Lagano cvili dok ona pritiska, šireći ga. Stisak bola je prejak, a Kosta sikće dok mu ženski penis ulazi.

Ali trnci zrače njegovim telom. Ona se povlači i pokušava ponovo. Kosta pokušava da se opusti i diše. Natalijini prsti miluju Kostina unutrašnja bedra, šalju munje kroz prepone, ali podstičući stisak sfinktera da se oslobodi. Njene usne stavljaju nežne poljupce uz ta bedra, a kada Anastasija sljedeći put pritisne svoj penis uz Kostin čmar, on uleti i ispuni ga svojom veličinom.

Senzacija je takva da oseća kao da mora srati i da mora svršiti. Nešto između. I erotski i neprijatno, Anastasijin penis počinje polako da se zabija. Kostin kurac skače sa svakim udarcem, vrh Anastasijinog glavića masira Kostinu prostatu. Pritisak raste, i on počinje automatski da se gura prema organu koji ga razvaljuje. shemale ga jebe u čmar

Tesno, neprijatno zadovoljstvo zrači iz njegovog anusa, kroz prepone i penis. Anastasija počinje da ubrzava, a Kosta oseća stezanje u grudima, kao da će zaplakati. Jače cvili. Ne može si pomoći.

„Da dušo“, šapće Natalija. „Treba vam ovo. Neka ova devojka brine o tebi. Samo uživajte.“ Ponovo mu poljubi unutrašnjost butina. „Pusti to. Pusti sve.“ Uskoro Kosta otvoreno, glasno kuka. Anastasija dahće i ispušta jecaje. Natalija pritiska vaginu uz Kostino lice.

„Omiriši me“, kaže ona. „Omiriši koliko te još uvek volim.” Oseća njen dah na svom mlatarajućem penisu. „Bože, želim da okusim tvoju spermu. Želim da te okusim Kosta. Želim tvoje gusto mleko u sebi.“

Uhvatio ju je za bokove i povukao tako da joj je pica prislonjena na usta, ližući i gurajući jezik duboko. Njegov nos i jezik kruže, ulaze i izlaze iz njenog anusa, a on ih prati vrhom prsta, dok mu usta pronalaze klitoris. Natalija stenje. Njene usne se kreću prema njegovoj koži u podnožju lepršavog kurca – „O Bože da, da, da!“

Kostino telo se steže, mišići mu se stisnu i on zastenje u Natalijinu macu, a Anastasija zgrabi Kostine noge kako bi mogla još brže izbušiti njegov šupak. Kosta oseća kako pritisak postaje nepodnošljiv. Pomiče prste po glatkom džepu Natalijine vagine i trlja se o njen rebrasti prednji zid, stežući joj g-tačku između prstiju.

„Pišaću Kosta“, Natalija uspeva da kaže kroz naglašeno dahtanje. „Ili svršiti! Ili oboje!“

Kosta ne zna šta se događa. Njegovo telo pokušava da izbaci penis iz dubokog anusa, ali nikada ne želi da prestane. „Hoćeš li … svršiti, Kosta?“ Natalija izgovara. „Želim da svršim sa tobom. Spremna sam, o Bože, ne mogu da izdržim!“

Upravo tada Anastasija započinje nabijanje kratkim, nasilnim trzajima, a Kosta zna da njena kurčina puca u njemu. Njegovo telo ne može da izdrži ni trenutak duže. Nasilni pritisak zahvati mu creva, prepone, penis, sve od prstiju do temena glave.

Natalija zavrišti dok vruća, mokra pišaćka puca u Kostina usta, a on zapti usne preko njene vagine, i pusti da ga napuni. Dole, njen topli, mokri jezik nestalno trza po njegovom penisu, a Kosta oseća kako ejakulat curi iz njegove cevi. Anastasija nastavlja da se potiskuje sa post-orgazmičkom revnošću, a Kostina creva se sve jače bore da izbace debelu kurčinu koja ga puni ženskom spermom.

Natalijana usta su sada stegnuta nad njegovim malim penisom, usne u njegovoj osnovi, a jezik joj se kovitla i zamahuje i pljeska. Čuje je kako guta njegovo mleko dok joj guta urin. I na kraju, Anastasija se povlači nazad. „Ne mogu. Isuse, ne mogu više!“ Ali njen penis se i dalje oseća ogromno i puno u Kostinom šupku, dok ga je zadnji put gurnula i pustila unutra, koliko je duboko mogla, još nekoliko slavnih sekundi dok mu rektum treperi i drhti oko potrošenog penisa žene.

Kostine ruke padaju sa Natalijinog zadnjeg dela i padaju na bokove, kapajući od znoja i kapljica zalutale mokraće. A Natalija nastavlja s ljubavlju čistiti Kostin penis jezikom, ljubeći ga, sakupljajući lepljivu tečnost iz njega.

„Hoću malo“, kaže Anastasija vrtoglavim glasom, a penis joj isklizne iz Kostine guze dok se saginje da duboko poljubi Nataliju. Počele su da prenose spermu jedna drugoj u usta. Anastasija je polizala svaku izgubljenu kap sperme koja je pala na Natalijine sise i bradavice. dele spermu kučketine

Natalija još jednom manevriše pičkom protiv Kostinih usta. Njen anus plamti neposredno pre nego što se mlaz sveže mokraće zapuca u Kostina usta. Ispod, Natalija nastavlja da mu jezikom pere kurac i jaja, a Kosta oseća dok Anastasija jezikom i usnama čisti u Kostinom uništenom šupku.

„Izbaci to, dušo“, kaže Anastasija. „Izguraj mi spermu iz tog prelepog mekog anusa.“

Kosta se oseća kao da može doživeti još jedan orgazam, iako zna da to ne može biti moguće. Natalija diše preko Kostinog kurca: „Dosta! Dosta. O, bože.“

Trio se nezahvalno odvaja.

„Moram da popušim cigaretu. Oće još neko?“ –pita Anastasija. Ali ona ne čeka odgovor; ona jednostavno zgrabi paket i upaljač sa police pored vrata i izađe na prednji trem. Potpuno gola. Natalija se okreće i puže na Kostina prsa i privija se uz njega s olakšanjem.

„Jebote, odvratno mirišemo“, kaže ona hihoćući se.

Kosta je poljubi u vrh glave.

„Da li ti se svideo moj poklon?“ pita ona odjednom sramotno.

„Ti si neverovatno ljudsko biće“, kaže Kosta, stežući je uz sebe.

„Bukvalno mi je bilo zadovoljstvo. Ali sledeći put ti dominiraš, u redu? To zapravo nije moja stvar.“

„Jesi li sigurna u to?!“

Natalija se cereka. „Volim da me koriste“, rekla je. „Hoćeš, zar ne? Jebaćeš me kad god dođeš u posetu?“

„Naravno.“ kaže Kosta. „Uostalom, stvari na tom video snimku mogu da mi unište život.“

„Ma nema video snimka“, kaže Natalija. „To treptanje znači da je pauzirano.“

Kostina usta se otvore. „Jebem li ti…. Baš si zajebana. Ali da, jebaću te. A onda ću voditi ljubav s tobom.“

„Zaista bih to volela“, kaže ona.

KRAJ

jebe ga prstom u čmar

Avantura Ispunjena Fetišima 3. Deo

„Da li je to sve čemu si se nadao?” upita Natalija prolazeći prstima kroz Kostinu kosu. „Je li moja pička tako dobra kao u tvojim pričama?“ Klizi mu niz prsa, a maca se odmara na njegovom trbuhu. Jedna sisa zamahne Kostinim licem, a Natalija je podigne da pritisne vrhove svojih bradavica uz njegove usne.

„Liži je“, kaže ona. „Sisaj je.“ Dok je Kosta otvarao usta, Natalija je pustila dojku, a ruka joj je lutala preko njega. Njegov jezik zapljuskuje taj mali, osetljivi delić kože. Shvata kako želi da je zadovolji. Čezne da je ponovo začuje. Natalijin dlan klizi niz njegova prsa, trza bradavice dok ne postanu tvrde, prelazi mu rukom po vratu i prevlači prste preko njegove vilice.

„Jebote, tako si jebozovan“, kaže ona. „Sve vreme masturbiram na ovo… kao da ti mleko dajem. Da sam tvoja supruga i da dojim, zamolila bih te da piješ iz mene svako veče.“

Sa jedne strane, on shvata da ako Natalija doji, postoji pristojna šansa da bi njen libido bio mrtav kao Silvanin, ali maštanja ne moraju da se igraju po pravilima. Nešto u vezi sa Natalijinim mlekom deluje jebeno erotično. Možda to ima neke veze s tim što je upravo progutao njenu pišaćku.

Natalija podiže svoje telo, rotira ga i prebacuje u suprotnom smeru. Čučne i pritisne dupe u Kostino lice. „Izliži mi čmar“, kaže ona. Kosta spusti vilicu, ali ne može da se približi dovoljno da zaobiđe analni dragulj.

„Ne mogu“, kaže, prigušen Natalijim zadnjim delom. Ona se cereka.

„Pusti da ti pomognem.“ sklonila je analni čep omogućavajući mi pristup.

On nastavlja da gura jezik, njen sfinkter se otvara i zatvara.

Natalija se potom prevrće ka njemu. „Pišeš puno gadnih analnih scena Kosta. I dobro znaš da većina žena to mrzi, zar ne? Ali vidiš, uvek mi je bilo teško svršiti bez nečega u guzici. Samo pomisli …kako bi bilo da si me pojebao kad si imao priliku … “ Nabija mu dupe u njegovo lice. „Ovo je moglo biti tvoje. Sad se snađi sa mojim šupkom Kosta. Jedi moju prljavštinu kao da se nalazimo u zadnjem delu bioskopa.“ robu sedi na licu

Kosta gura jezik direktno u Natalijin anus, dokle god on dopire. Njegove usne se zatvaraju u opušteno meso njenog anusa, jezik polako i potpuno klizi unutra i van. Zvuk Kostinih usana na Natalijinom anusu ne razlikuje se od zvuka ljubljenja. Ali ukus je potpuno drugačiji. U kombinaciji sa mirisom Natalijine mokraće na licu i vratu, u stomaku mu postaje neugodno, ali njegov penis opet skače.

„Da, da, tako“, kaže Natalija. Uhvati šaku punu Kostine kose i privuče ga uz svoje rašireno dupe. Oseća kako joj druga ruka klizi između njene pice i brade, oseća ritmično kruženje dok joj prsti klize na njenom slatkom mestu. Dok Kosta nastavlja da je ljubi, nastavlja da pritiska jezik u Natalijinu usku analnu rupicu, njen sfinkter plamti i ruši se, sve brže i brže, dah joj se ubrzava.

Počinje da se ljulja bokovima, a dupetom ga guši iz trenutka u trenutak. Ona cvili i vapi. Leđa joj se savijaju. Odjednom, ona makne guzu, i ispali mu novu mokraću na lice. Ona nastavlja kružiti svojim klitorisom, taj divlji orgazam se nastavlja i iznova, svršava i piški u istom trenutku.

Kosta proguta ono što može i oseća se kao da su mu jaja nabrekla do pucanja.

„O moj Bože, tvoja usta …“, kaže ona bez daha.

Vukući telo još jednom napred, osiguravajući da joj natopljena pička ostavlja trag vlage niz lice i prsa, Natalija se zaustavila, spremna za Kostinu bolnu erekciju. „Praviš nered ovde dole“, kaže ona. „Čuvala bih to za kasnije, ali ….“

Kostine oči su zalepljene za malo otvorenu rupu Natalijinog anusa. Nikada u životu nije želeo da njegov kurac bude tako umotan u ženski šupak kao ovaj. Bolno je svestan njene blizine, svestan da će pucati u njenu usta za trideset sekundi ili manje. Oseća njen topli dah dok mu se kurac trza.

„Veoma lep“, kaže ona. „Imaš prilično mali kurac Kosta. Mislim, nije baš prosečan, zar ne?“

Kosta oseća kako mu se lice zarumenilo, ali osećanja su mu ublažena, osećaj Natalijinih prstiju kako izvlači potoke njegovog ličnog maziva iz jaja i dna tela penisa. Kosta ne može a da ne zastenje razočarano kad Natalijini prsti odstupe.

„Hm, imam posebnu aktivnost za muškarce sa prilično malom kitom. Ali prvo, šta da radim sa svim ovim divnim podmazivanjem. Hmm. Ah, da. Savi kolena. Raširi noge. Ne šalim se Kosta. Uradi to.“

jebe ga prstom u čmarKosta se povinuje i oseća kako vazduh ljubi njegov vlastiti tamni čmar. A onda se Natalijini vrhovi prstiju razmazuju po njegovom glatkom šupku. Pokušaj zadržavanja jauka je nemoguć. Kosta je više napaljeniji nego što je ikad bio u životu. Nije mu strana analna igra, ali uvek je bila solo.

Osećaj kako se ženski prsti kovitlaju oko njegovog smeđeg anusa i uranjaju unutra, gotovo da ga odma dovelo do orgazma. A onda ona počinje da mu širi prsten. Čuo je za mužu prostate, ali nikada to zaista nije istraživao. Previše naglaska na čoveku, a Kosta se oseća sramotno samosvesno kada mu je pažnja posvećena. To možda ima veze sa njegovim kurcem manjim od prosečnog.

Moglo bi biti da više voli da se izgubi u ženskom telu, njenim mirisima i zvukovima. Ali on ovo ne mrzi. Odjednom, Natalija ustane. Ona odstupi i spusti se na jastuke iznad njega. Njene sise, bradavice i dalje su čvrste, vise dok se naginje nad svojim vezanim, prisilno pokornim robom.

„Kladim se da se pitaš da li ću ti ikad dozvoliti da svršiš“, kaže ona. „Neću da lažem. Želim tu sluzavu spermu u ustima na najgori način. Ali imam nešto bolje isplanirano.“ Ona iskoči s kauča sa osmehom. „Ooo …, ali prvo …“ Zatim pritisne bedra, savijajući kolena. „Ponovo mi treba toalet. Sva ta voda prolazi kroz mene.“

Ona još jednom čučne preko njegovog lica. Kosta jedva da ima otvorena usta kada urin počne da curi iz Natalijine rupe. piša mu po faci

„Pa? Kreni, uzmi! Ne dozvoli da kaplje, toaletu jedan! Pisoaru onaj smrdljivi!“

I Kosta podiže glavu prema žutom nektaru, jureći ga preko Natalijinih usmina, preko kože njenog dupeta. Kosta se navikao na jedak, gorak ukus, a miris je jednako erotičan koliko i neprijatan. Zaluta u njen rašireni anus za dobru meru. Ovo piškanje ne traje dugo, a ponešto je i pobeglo tokom njenog orgazma, ali dovoljno je da je Kosta gotovo euforičan od potrebe da svrši.

“Tako je“, kaže ona. „A sada, finale.“

 

KRAJ 3. Dela

Don`t copy text!