Tag seks na otvorenom

lezbo pijenje tople pišaćke

Neočekivan Mokar Susret

Glavni čin je trebao izaći na scenu, ali nisam mogla čekati; Očajnički sam želela da pišam i nisam više mogla da izdržim. Bila sam u ozbiljnoj opasnosti da se uneredim. Opravdala sam se prijateljima i odšetala preko prepunog polja prema toaletima, gurajući ruke među noge i stiskajući nabreklu pičku kako bih sprečila nesreću.

Postigala sam svoj cilj samo da pronađem svoju najgoru moru; red kod ‘dama’ dug jebenih 100m! Tipično! Sve žene u redu hvatale su se za prepone i skakutale gore -dole u mestu pokušavajući da ne upišaju. Dovraga, nisam mogla čekati u tom redu, mehur je pretio da mi eksplodira.

Imala sam vizije kako mi puca bešika i bujica pišaćke kreće mi niz noge dok sam čekala prazan toalet. Nisam mogla da se suočim sa tom vrstom poniženja. Oči su mi tražile teren za alternativom, ali svi objekti su imali slične redove. Bilo je beznadežno.

Tada sam bacila pogled prema živoj ogradi na krajnjem delu polja. Uz živicu je bio niz muškaraca izbačenim kurčevima, osmeh olakšanja na licima dok su jarko žuti mlazovi urina obasipali šipražje. Zavidela sam im. Muškarcima je bilo lako. Mogli su da pišaju bilo gde kada god im je trebalo.

„Ah dobro“, rekoh sebi, „izgleda da ću im se morati pridružiti!“

Otišla sam do živice, i dalje čvrsto držeći međunožje. Muškarci su me videli kako dolazim i nervozno se osvrnuli oko sebe. Činilo se da se većina osramotila prisustvu žene i ubrzano su piškili ili su se odmakli od mene.

Drugi su pak zurili u mene i uzdržavali se od olakšanja dok nisam prošla. Ne svi. Prišao mi je jedan momak koji je stao ispred mene da mi prepreči put. Zagledao se u mene dok je raskopčavao pantalone, izvadio poprilično lep kurac i pomilovao ga. Rukama je prelazio gore -dole po debelom vratilu dok je sa uživanjem proučavao izraz mog lica.

Bila sam užasnuta i oči su mi se raširile gledajući kako mu penis postaje deblji i tvrđi. Mogla bih biti u nevolji ovde! Pokušala sam da prođem pored njega, ali on se pomerio sa mnom, zakrčivši mi put. Tada sam se zabezeknula kad je čvrsto uhvatio svoj sada polu-uspravni penis u obe ruke i uperio mi ga pod noge. Znala sam šta se sprema i pripremila sam se dok je pucao vrućom oštrom pišaćkom pravo u mene!

Zadovoljno je progunđao dok se kretao mlazom preko mojih cipela.

„Sranje… to je odvratno!“ Zavapila sam, ali se nisam pomerila, nisam ni pokušala. Ustvari, osećala sam se čudno uzbuđena. Moje usmine su natekle i bilo mi je vruće iznutra dok sam stajala skamenjena, dozvoljavajući mu da piša po meni.

Zamišljala sam sebe kako se hvatam za taj debeli kurac i upirem njegovu zlatnu fontanu u moje sise, osećajući kako mi bradavice tvrdnu dok se smrdljiva mokraća natapa kroz tkaninu moje majice. Zamišljala sam kako mi potok udara u lice i trči u usta. Skoro sam mogla da ga okusim i od te pomisli mi je zadrhtala pička.

„Ti si jebena svinja Miloše, ostavi devojku na miru!“ viknuo je muški glas iz mase.

Vratila sam se u stvarnost kada je drugi čovek prišao da me spasi. „Izvini“, promrmljao je izvinjavajući se uhvativši dotičnog Miloša za ruku i odvukavši ga. Kreten se nasmejao i protresao kurac na mene, prskajući posljednju kap po mojoj majici. Sićušna kap je tada pala i na moje usne. Imao je slani ukus.

Osetila sam kako me gledaju sve te oči i odjednom sam postala veoma ranjiva. Šta sam ja radila ovde? Svašta mi se moglo dogoditi. Ne bih trebala ovako rizikovati. Tada me je ponovo zabolela bešika. Uhvatila sam se za međunožje i pojurila dalje da nađem olakšanje, moleći se da u blizini nema više ‘Miloša’.

Našla sam mesto. Morala sam da pišam, odmah! Pogledala sam oko sebe. Činilo mi se da sam sama. Glavni bend je upravo izašao na binu pa je red ljudi koji su pišali nestao kako bi se vratili da slušaju bend. U redu, sad bih mogla. Stajala sam blizu žive ograde, podigla suknju iznad struka i gurnula tange na jednu stranu. Tada sam otvorila noge. Odgurnula sam se, ali ništa se nije dogodilo. piškenje u prirodi

Moj susret sa tim Milošem i dalje me je nervirao. Morala sam da se opustim. Zatvorila sam oči i koncentrisala se. Dolazilo je, osetila sam to. Duboko sam izdahnula kad su se istisnule prve tople kapi.

„Da li si ikada probala da se jebeš prstom dok piškiš?“

Skoro sam iskočila iz kože! Ko je to rekao ?! Oči su mi se širom otvorile i pale na privlačnu ženu mojih godina. Neznanka. Odakle je izvirala? Moja jadna bešika se ponovo stisnula od straha, izazivajući pečeću bol u donjem delu stomaka.

„Pa?“ upitala je mekim prilično zavodljivim glasom. „Jesi li probala?“

Nisam odgovorila. Bilo mi je previše neprijatno. Na brzinu sam namestila tange da mi sakriju izložene prepone i spustila suknju. Žena se nasmejala. Svideo mi se njen smeh. Bilo je tu nečeg seksi.

„Izvini“, rekla je. „Nisam htela da te uplašim. Samo ti piški. I ja ću. Ne smeta ti pravim društvo, zar ne? Svi smo žene ovde.“

Nervozno sam odmahnula glavom. Je li bila ozbiljna? Žena je spustila čipkaste gaćice i izašla iz njih, a zatim je podigla suknju otkrivajući svoju glatku okruglu zadnjicu i obrijanu picu. Gledala sam je kako mirno otvara noge i prstima širi usmine. Bila je mokra; perlice kremasto bele vlage prilepile su se za otvor njene pičke.

Zinula sam u nju, opčinjena, dok je ona liznula prste i zarila ih duboko u svoj vlažni otvor. Zabacila je glavu unazad počevši trljati klitoris, pomerajući prste napred -nazad i stenjajući od zadovoljstva. Picini sokovi su mi istekli dok sam je gledala, a tange su mi postale lepljive i mokre.

Nije se stidela i izgledala je tako seksi. Ruka mi je posegnula između butina za moju picu, nežno je gladeći kroz krhki materijal tangi. Zaboravila sam na bol pucanja bešike dok sam se intenzivno uzbuđivala gledajući ovu strankinju kako se jebe preda mnom.

Žena je neprestano trljala klitoris i stenjala, a stenjanje joj je postajalo sve glasnije dok joj je mlaz zlatne mokraće curio niz noge i tekla niz prste.

„Oh, jebote, evo ga dolazi“, plakala je dok je ispuštala orgazam i piškila u isto vreme.

Talas zadovoljstva prožeo ju je dok je njena vruća pišaćka eksplodirala obasipajući zemlju oko njenih stopala. „Oh, jebote, to je tako dobro“, vrisnula je. Još urina je prskalo između njenih nogu dok je nastavila mahnito masirati svoju pičku.

Nisam mogla da se pomerim. Bila sam tako okrenuta da su mi se noge pretvorile u žele. Njena poplava snažno je udarila o tlo i po drugi put te večeri cipele su mi bile natopljene mokraćom, i svidelo mi se! Puls mi je ubrzao i pička mi je gorela od takve žestine. Žena je istisnula poslednju svoju kap i zatvorila oči, teško dišući.

„Moraš to da pokušaš“, uzdahnula je. „To je nebesko, a još je bolje sa publikom.“

Publika? Da li je mislila na mene? Sinulo mi je da ju je moje prisustvo napalilo i to mi se… dopalo. Odjednom me razbesnela ideja da se pojebem prstima i pišam ispred nje. Želela sam to da uradim, i želela sam nju. Nagnula sam se napred i uhvatila je za ruku poljubivši je u usta. Pizda mi je pulsirala dok mi je uzvraćala poljubac, zabijajući jezik duboko u moja usta.

Zanimljiva aroma, mešavina vina i jagoda u njenim ustima. Bila sam oduševljena našom iznenadnom intimnošću. Posegnula je za mojom suknjom, podigla je, a zatim mi povukla tange u stranu. Pustila sam je. Želela sam to. Zadržala sam dah dok je ona glatko uvukla srednji prst u moju vlažnu rupu i počela me jebati njime.

Pomerala je prst unutra i napolje, trljala me i zadirkivala. Odazvali su mi se mišići pičke, čvrsto je stežući. Predala sam joj se.

„O Bože!“ Zastenjala sam osećajući kako mi se orgazam stvara.

„Pokušaj da istisneš mokraću“, šapnula je žena. „Pusti je postepeno, njegovo blaženstvo.“

Uradila sam kako mi je naređeno; gurajući moju bešiku, ali bez uspeha. Koncentrisala sam se, malo opustila mišiće i zaplakala od zadovoljstva dok sam ispuštala sićušnu kap urina. Senzacija je bila izuzetna; Nikada ranije nisam doživela ništa slično.

lezbice se ližu napolju„Zadrži još trenutak, ne puštaj još sve“, rekla je žena dok se sagnula među moje noge i povukla mi tange. Otvorila mi je butine i počela da mi liže klitoris.

„Oh, jebote, to je dobro“, uzdahnula sam.

Njen jezik je bio topao i senzualan dok je pipao duboko u meni. Unutra i van svaki udar je bio ukusniji od prethodnog. Mišići su mi počeli da se predavaju i nehotice sam pustila mlaz mokraće. Žena je zastenjala i žedno je progutala.

„O, Bože, svršiću“, plakala sam dok je moj orgazam provirio.

„Sada guraj“, rekla je žena.

Odmaknula se i snažno ugurala tri prsta duboko u mene. Mišići su mi se konačno potpuno opustili.

„O jebote!“ Vrisnula sam dok je moja mokraća isticala iz mene izazivajući najsenzacionalniji orgazam. Moja vrela mokraća je špricala svuda, šikljajući mi niz noge i močeći me. Zabacila sam glavu unazad i pustila je, a sve vreme je žena gurala prste u moju prepaljenu pičku. Tada, kao da nije u životu pila tečnosti, nepoznata žena sklonila je prste od moje vagine i bez prestanka gutala zlatnu tečnost kao da je nakon dva dana u pustinji naišla na fontanu! lezbo pijenje tople pišaćke

Bila sam šokirana u najpozitivnijem smislu te reči! Nikada nisam doživela takav orgazam i on neće prestati tako lako; drugi talas me probio odmah nakon prvog ostavljajući me slabu i drhtavu.

Potpuno sam se opustila dok je moje pišanje usporavalo i kapkalo do kraja. Bilo je gotovo. Teško sam disala dok sam se polako oporavljala i ispravljala na noge. Cipele i noge su mi bile natopljene, a tange su mi ležale u bazenu mokraće pod nogama.

Žena je zaustavila moje pokrete i počela da me liže i čisti moju pičku, uživajući u ukusu mojih sokova i mokraće.

„Kako je bilo?“ nasmešila se.

Zatvorila sam oči i ispustila zadovoljan uzdah. „Bilo je najbolje“, odgovorila sam.

Ponovo sam otvorila oči i nasmejala se, ali ona je otišla u sekundi i nestala u gomili.

KRAJ!

nabijanje na kurac u parku

Rođendansko Zadovoljstvo 2. Deo

Adrijana je pokušavala da se kontroliše kako ne bi svršila , pica joj je opasno vlažila što joj je stvaralo crvenilo u licu dok je gledala svog gospodara preko jelovnika koji se pravio da je ne primećuje, za razliku od konobara koji je svako malo bacao pogled na njena prsa.

Naručili su lagani obrok i malo vina za oboje. Gospodar vraća oba menija konobaru koji promuca dok preuzima narudžbinu, jer je gledao u Adrijanine bujne nabrekle dojke i bradavice kako se pokazuju kroz njenu haljinu. Kad se konobar udaljio, Adrijana je pogledala svog gospodara i molila ga očima.

Nasmejan odmahuje glavom ukazujući na to da ona još ne sme da svrši i pruža joj nekoliko maramica. Uzimajući maramice pažljivo briše svoju vlažnost koliko god drhteći u borbi da izdrži.

„Sad malena… svrši za mene“, naredi joj tihim glasom tako da konobar ne čuje.

Zatvorivši oči, skuplja noge, čvrsto stežući jednu ruku uz klitoris, i dopušta da mali jecaj pobegne s njenih usana i uzdahne s olakšanjem. Otvorivši oči, ona pogleda svog Gospodara sa zahvalnim osmehom i čuje konobara kako kaže „Vaša čaša gospođice“.

Pocrvenevši ponovo znajući da je konobar sigurno čuo njen orgazam, uzima vino i oborenih očiju uzima gutljaj, i dalje osećajući kako jaje vibrira ka novom orgazmu. Srećom, jaje je utihnulo kad je hrana stigla i sa zahvalnošću se osvrnula ka gospodaru videći da se i dalje igra nestašnim osmehom.

Mislima lutajući, gladna je, ali ne gladna hrane već njegovog dodira i odjednom oseća stopalo uz svoje. Gledajući prema njemu ona se stidljivo smeši dok on namiguje i kaže joj „Uskoro malena“.

Završivši ostatak ručka napuštaju restoran nakon što plate račun i daju napojnicu konobaru. Kad su izašli on grli svoju malenu, privlači je k sebi i zadaje joj nekoliko divnih, sočnih poljubaca, puštajući je da oseti njegov tvrdi penis u pantalonama.

“Prošetajmo malo ovuda“.

Šetajući uočava mali park i vodi je prema njemu gledajući okolinu dok ona hoda naslonjena na njegova rame. Došavši do klupe u parku, on joj pušta struk i seda, a kada je ona krenula sesti pored njega, sa još jednim svojim osmehom kaže „Ne lepotice, ne pored mene“.

Ona odmah shvatai da on želi da mu sedne u krilo i zabrinuto se osvrće shvactajući da će joj, ako mu je sedne u krilo, haljina otići previsoko i svi koji tada prođu videće da ona ne nosi gaćice.

Ponovo čuje njegov glas „Mala… ne pravi se pametna, znaš šta želim. Da li nameravaš da me razočaraš?“

Ne želeći ga razočarati, uklanja jaje iz svoje unutrašnjosti, stavlja ga u torbicu nakon što ga zamota u maramicu okreće se i seda u njegovo krilo osećajući njegov tvrdi penis uz njeno dupe pokušavajući da razdvoji guzove.

On prilazi, drži je uza se i lagano je ljubi u vrat. Osetivši njegove usne na vratu, zastenjala je sve jače i napaljenije osećajući njegov penis tvrdo kao čeličnu šipku protiv njene guze uz strah koji sada otvara put uzbuđenju.

Uzimajući joj ušnu školjku u usta, sisa je i nežno grize i šapće joj u uši „Otkopčaj mi pantalone i stavi moj tvrdi napaljeni kurac u svoju mokru pičkicu.“

Slušajući ga kako izgovara te reči, ona ponovo stenje. Podignuvši se malo od njega, grozničavo mu otvara šlic i vadi mu penis, stavlja ga nasuprot njenom vrućem mokrom ulazu i klizi dole na njegov kurac stenjajući dok je ispunjava.

gospodar je jebe na klupici u parkuJednom kad je potpuno u njoj, prilagodila je haljinu najbolje što je mogla i osvrnula se da vidi ima li nekoga pre nego što zatvori oči i uživa u osećaju kako njegov penis pulsira u njoj. On stavlja ruke na njene bokove, polako je nabija na svoj penis govoreći joj da se podiže i spušta na njegov kurac.

Radeći kako joj se kaže, počinje polako podizati i spuštati se, sve više povećavajući brzinu, pica joj se hvatala za gospodara dok je jahala gore-dole po crvenom mesu, prstom joj je mazio klitoris i duboko u trbuhu osetćao kako se orgazam približava.

Činjenica da bi neko mogao naići i videti ih kako se jebu u parku samo je dodala gorivo ionako razbuktalom plamenu u njoj. Sve brže i brže radeći na njegovom penisu, ona počinje glasno stenjati, napuštajući svaki strah i počinje da govori: „Ohhhhhhh, gospodaru, uskoro ću svršiti“.

S jakim krikom podigla je noge i pustila svu težinu da padne na krilo njenog gospodara zabijajući njegov kurac toliko duboko u njenu pičku koliko je to bilo ljudski moguće. Uhvativši je za bokove, iznenada ustaje i s penisom još uvek unutar nje, vodi je prema drvetu. Adrijana sada želi da je gospodar pojebe u naglim i brzim pokretima i stavlja ruke oko njegovog tela i moli svog gospodara „ooh, molim te, jebi me, molim te, jebi me jače i brže uffff…“ nabijanje na kurac u parku

Hvata je za bokove i počinje je razvaljivati svojim penisom u kratkim potezima osećajući kako ga njena pica hvata za penis ne želeći ga pustiti. Lupajući penis nemilosrdno u nameri da svršava duboko u nju, dopire do njene dojke, stiskajući je, steže za bradavicu i dok oseća da njegova malena svršava, kreće drugom rukom prema njenoj guzici i gura palac u njeno dupe dok nabija svoju kurčinu duboko i prska spermu u debelim mlazovima.

Iscrpljen, izvlači se iz nje, držeći je jednom rukom znajući da ona neće moći samostalno stajati, podiže je u zagrljaj i ubrzo kreću nazad do automobila. Otvara vrata i pomaže joj da uđe unutra, sklanja joj kosu s lica i nasmejan je nježno ljubi u usne i šapuće „Srećan rođendan Adrijana moja lepa mala.“

 

KRAJ

Don`t copy text!