Rođendansko Zadovoljstvo 2. Deo

Adrijana je pokušavala da se kontroliše kako ne bi svršila , pica joj je opasno vlažila što joj je stvaralo crvenilo u licu dok je gledala svog gospodara preko jelovnika koji se pravio da je ne primećuje, za razliku od konobara koji je svako malo bacao pogled na njena prsa.

Naručili su lagani obrok i malo vina za oboje. Gospodar vraća oba menija konobaru koji promuca dok preuzima narudžbinu, jer je gledao u Adrijanine bujne nabrekle dojke i bradavice kako se pokazuju kroz njenu haljinu. Kad se konobar udaljio, Adrijana je pogledala svog gospodara i molila ga očima.

Nasmejan odmahuje glavom ukazujući na to da ona još ne sme da svrši i pruža joj nekoliko maramica. Uzimajući maramice pažljivo briše svoju vlažnost koliko god drhteći u borbi da izdrži.

„Sad malena… svrši za mene“, naredi joj tihim glasom tako da konobar ne čuje.

Zatvorivši oči, skuplja noge, čvrsto stežući jednu ruku uz klitoris, i dopušta da mali jecaj pobegne s njenih usana i uzdahne s olakšanjem. Otvorivši oči, ona pogleda svog Gospodara sa zahvalnim osmehom i čuje konobara kako kaže „Vaša čaša gospođice“.

Pocrvenevši ponovo znajući da je konobar sigurno čuo njen orgazam, uzima vino i oborenih očiju uzima gutljaj, i dalje osećajući kako jaje vibrira ka novom orgazmu. Srećom, jaje je utihnulo kad je hrana stigla i sa zahvalnošću se osvrnula ka gospodaru videći da se i dalje igra nestašnim osmehom.

Mislima lutajući, gladna je, ali ne gladna hrane već njegovog dodira i odjednom oseća stopalo uz svoje. Gledajući prema njemu ona se stidljivo smeši dok on namiguje i kaže joj „Uskoro malena“.

Završivši ostatak ručka napuštaju restoran nakon što plate račun i daju napojnicu konobaru. Kad su izašli on grli svoju malenu, privlači je k sebi i zadaje joj nekoliko divnih, sočnih poljubaca, puštajući je da oseti njegov tvrdi penis u pantalonama.

“Prošetajmo malo ovuda“.

Šetajući uočava mali park i vodi je prema njemu gledajući okolinu dok ona hoda naslonjena na njegova rame. Došavši do klupe u parku, on joj pušta struk i seda, a kada je ona krenula sesti pored njega, sa još jednim svojim osmehom kaže „Ne lepotice, ne pored mene“.

Ona odmah shvatai da on želi da mu sedne u krilo i zabrinuto se osvrće shvactajući da će joj, ako mu je sedne u krilo, haljina otići previsoko i svi koji tada prođu videće da ona ne nosi gaćice.

Ponovo čuje njegov glas „Mala… ne pravi se pametna, znaš šta želim. Da li nameravaš da me razočaraš?“

Ne želeći ga razočarati, uklanja jaje iz svoje unutrašnjosti, stavlja ga u torbicu nakon što ga zamota u maramicu okreće se i seda u njegovo krilo osećajući njegov tvrdi penis uz njeno dupe pokušavajući da razdvoji guzove.

On prilazi, drži je uza se i lagano je ljubi u vrat. Osetivši njegove usne na vratu, zastenjala je sve jače i napaljenije osećajući njegov penis tvrdo kao čeličnu šipku protiv njene guze uz strah koji sada otvara put uzbuđenju.

Uzimajući joj ušnu školjku u usta, sisa je i nežno grize i šapće joj u uši „Otkopčaj mi pantalone i stavi moj tvrdi napaljeni kurac u svoju mokru pičkicu.“

Slušajući ga kako izgovara te reči, ona ponovo stenje. Podignuvši se malo od njega, grozničavo mu otvara šlic i vadi mu penis, stavlja ga nasuprot njenom vrućem mokrom ulazu i klizi dole na njegov kurac stenjajući dok je ispunjava.

gospodar je jebe na klupici u parkuJednom kad je potpuno u njoj, prilagodila je haljinu najbolje što je mogla i osvrnula se da vidi ima li nekoga pre nego što zatvori oči i uživa u osećaju kako njegov penis pulsira u njoj. On stavlja ruke na njene bokove, polako je nabija na svoj penis govoreći joj da se podiže i spušta na njegov kurac.

Radeći kako joj se kaže, počinje polako podizati i spuštati se, sve više povećavajući brzinu, pica joj se hvatala za gospodara dok je jahala gore-dole po crvenom mesu, prstom joj je mazio klitoris i duboko u trbuhu osetćao kako se orgazam približava.

Činjenica da bi neko mogao naići i videti ih kako se jebu u parku samo je dodala gorivo ionako razbuktalom plamenu u njoj. Sve brže i brže radeći na njegovom penisu, ona počinje glasno stenjati, napuštajući svaki strah i počinje da govori: „Ohhhhhhh, gospodaru, uskoro ću svršiti“.

S jakim krikom podigla je noge i pustila svu težinu da padne na krilo njenog gospodara zabijajući njegov kurac toliko duboko u njenu pičku koliko je to bilo ljudski moguće. Uhvativši je za bokove, iznenada ustaje i s penisom još uvek unutar nje, vodi je prema drvetu. Adrijana sada želi da je gospodar pojebe u naglim i brzim pokretima i stavlja ruke oko njegovog tela i moli svog gospodara „ooh, molim te, jebi me, molim te, jebi me jače i brže uffff…“ nabijanje na kurac u parku

Hvata je za bokove i počinje je razvaljivati svojim penisom u kratkim potezima osećajući kako ga njena pica hvata za penis ne želeći ga pustiti. Lupajući penis nemilosrdno u nameri da svršava duboko u nju, dopire do njene dojke, stiskajući je, steže za bradavicu i dok oseća da njegova malena svršava, kreće drugom rukom prema njenoj guzici i gura palac u njeno dupe dok nabija svoju kurčinu duboko i prska spermu u debelim mlazovima.

Iscrpljen, izvlači se iz nje, držeći je jednom rukom znajući da ona neće moći samostalno stajati, podiže je u zagrljaj i ubrzo kreću nazad do automobila. Otvara vrata i pomaže joj da uđe unutra, sklanja joj kosu s lica i nasmejan je nježno ljubi u usne i šapuće „Srećan rođendan Adrijana moja lepa mala.“

 

KRAJ