Blog

Nemoralna fetis matorka

Barbara

Nemoralna fetis matorkaNe preporucujem sebe svima. Ja sam zena po cijem mozgu se motaju razne fantazije.. neke lagane ali druge ekstremne i perverzne. Tesko je zamisliti da jedna poslovna dama moze da krije tako mracne tajne. Ako fetisi nisu deo tvog seksualnog bica – zaobidji me. Ali ako si spreman da sve moralne mostove porusis – pozovi me.

Pogledaj SVE

Pozovi: 0906/444-808 – lokal 300 kada se javi ljubazna sekretarica trazi Barbara i javiću ti se

Važi samo za Srbiju. Pozivi su mogući iz fiksne telefonije Srbije i mobilne mreže MTS-064,065 i 066 i A1 mreza 060 i 061.Kurva udata

Kasja – žena majka kurva

Kurva udataKada je prvi put rekao da želi da me gleda kako me drugi jebe nisam znala šta da mislim. Uplašila sam se i mislila da me više ne voli. Ali vremenom sam shvatila da me on zapravo još više voli! To je ogromno poverenje, iskrena emocija. Volim da se osećam kao kurva za njega. Ako si potentan napaljen i voliš seksi igrice pusti mi poruku.

Pogledaj SVE

Foot fetish bitch

Katarina

Katarina, 1999. Foot fetish bitch
Fetisi: stopala, predigra
O sebi: Prijatelje trazim svuda, decka trazim na normalnim mestima a ljubavnika preko interneta 😛 Nije mi cilj da ti osvojim srce nego da ti stopalima okruzim kurac.. Reci mi kako volis i rado cu ti ispuniti zelje.. ali pokazi da si normalan i vredan mog vremena.. kreteni Stop!

Pogledaj SVE

Pozovi: 0906/444-808 – lokal 300 kada se javi ljubazna sekretarica trazi Katarina i javiću ti se

Važi samo za Srbiju. Pozivi su mogući iz fiksne telefonije Srbije i mobilne mreže MTS-064,065 i 066 i A1 mreza 060 i 061.Don`t copy text!